Отзывы покупателей о Подушка ортопедическая для профилактики геморроя с еффектом памяти (2000000065250_1)
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручна для сидіння, якщо сидяча робота, відчувається, що сидіти легше
- Недостатки:
- Поки не знайшла
Представник постачальникаДобрий день, Ольга. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обрали нас!!!
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вага 60 кг, подушка просто стискається до рівня стільця, купила мамі, яка почала користуватися через 2 тижні після покупки і вже, нажаль, повернути товар неможливо. Дуже розчарована.
- Достоинства:
- Не тримає форму
- Недостатки:
- Нажаль, не тримає форму взагалі
Представник постачальникаДобрий день, Анастасія. Нам дуже шкода, що ви стикнулися з проблемами під час використання цієї подушки. Ми прагнемо забезпечити наших клієнтів високоякісною продукцією та цінуємо ваш відгук. Ваше зауваження обов'язково передамо виробнику. Дякуємо що обрали нас!
- Світлана
Так такі подушки ніби і призначені аби розподілити навантаження, Вони можуть притискатися до крісла, вони не повинні бути "товстими". Але якщо кісти в стул, то так, напевно це вже щось не те
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна річ
- Достоинства:
- Дуже зручна!
Представник постачальникаДобрий день, Тетяна. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обрали нас!!!
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная подушка, помогает мне сидеть по 12 часов на работе
Представник постачальникаДобрий день, Владислав. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обрали нас!!!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна та корисна річ. Дуже задоволений.
На ній є помітка для чого вона, так що може бути неприємно сором'язливим забирати у пункті видачі. Мені то все одно)
Представник постачальникаДобрий день, Ігор. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обрали нас!!!
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна подушка.
Представник постачальникаДобрий день, Олена. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обрали нас!!!
- Найдьонов П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Классная подушка, удобно стало сидеть, спина перестала болеть, копчик не затекает
Представник постачальникаДобрий день, Павло. Дякуємо за відгук, нам приємно, що наша продукція приносить Вам користь!!! Мирного неба!