Отзывы покупателей о Лестница чердачная Oman Termo PS 120x60 H280 (5907572705157)
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Майстри встановили без проблем. Відкриваєть-закривається легко. За три місяці нарікань немає, правда на горище піднімаємося не часто, за те стеля в коридорі вигляє гарно.
- Достоинства:
- Гарно виглядає стеля, не займає місце.
Добрий день. Дякуємо, що знайшли час поділитись відгуком на Oman Termo PS!
- Юрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За 2 роки користування особливих нарікань нема. Виконує свою функцію. Єдине, що помічено, коли горище зовсім не утеплене, можливе в місцях з'єднання металічних і дерев'яних частин з боку кімнати накопичення конденсату. Єдиний варіант з боку горища виконати утеплення, такий собі тамбур на горищі побудувати (сусід по будинку так і зробив, я теж планую).
- Достоинства:
- Зручна. Відносно недорога.
- Недостатки:
- Можливий конденсат.
- ГостьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сьогодні отримала цю драбину. Є невелика вм'ятина на кришці. Судячи з цілісності упаковки її вже такою запакували. Завтра їду за кордон і не маю часу вирішувати цю проблему. Вперше магазин розетка мене рзчарував.
- Илья
а почему розетка/? если она такая запакованная была, то это уже претензия к заводу производителя, а не к розетке, они ведь товары не проверяют, так как не имеют право
Добрый день.
В процессе транспортировке к сожалению могут произойти повреждения.
Можем заменить данную лестницу в удобное для вас время за свой счет.
Прошу связаться для замены. - владимир к***
какой интересная позиция компании
цитата представителя
"Можем заменить данную лестницу в удобное для вас время за свой счет."
а ничего страшного, что ваш клиент уточнил, что упаковка целая, а продукция нет????? почему Ваш клиент должен платить за ваши недочеты?
- ТатьянаПродавец: Rozetka
Меня интересует чердачная лестница 120х70. В Вашем магазине представлены только фирма ОМАН. Возникает вопрос они зарекомендовали себя лучше всех остальных или просто все раскупили, а эти остались? Это не сарказм, а именно вопрос, мы в растерянности на чем остановиться. Если сможете аргументировано убедить меня выбрать ОМАН, буду очень благодарна.
- Родак Л***Продавец: MaxHouse
Дуже задоволенні покупкою.Перегляную дяка варіантів , бибрали цю, і не помилилися
- Достоинства:
- дуже зручна
- Недостатки:
- Продавец MaxHouse
Лариса , дякуємо Вам.Прийміть нашу щиру подяку за чудовий відгук, ми зворушені вашою увагою. Ми щасливі, що ми маємо такі чуйні клієнти, як ви. Ми працюємо за найвищими стандартами якості!