Топи продажів

Отзывы покупателей о Мужские мокасины O'Neill Bahia 90231054.29Y 41 Голубые (5400955121846)

• Борис
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Голубой. Размер: 44

Підтримую попередній відгук про невідповідність моделі фотографії на сайті. Це недопрацювання Інтернет магазину. Зважайте на це при покупці.

Достоинства:
    Бренд
    Недостатки:
    Невідповідність фото, інша модель

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Олександр Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Голубой. Размер: 45
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

На сайті ROZETKA розміщено фото мокасин , в описі заявлено O'Neill Bahia 90231054.29Y 45 Блакитні , при цьому прикріплено одне фото . На сайті для покупця мокасини на товстій подошві блакитного кольору , із джинсової тканини ( знайшов такі в інтернеті роздивився додаткові фото (фото 2,3,4) . Товар доставляється із Польщі + оплата за доставку до вартості товару. Тут все зрозуміло все Ок. Замовляємо , чекаємо . Доставка зроблена в заявлені строки . Прийшло взагалі незрозуміло що (фото 1) дешева тканина темно синього кольору , низька подошва . Це просто інша річ дуже низької якості. Повернення коштів тільки за товар , за доставку ніякого повернення немає хоча замість товару який розміщено на сайті прийшов зовсім інший товар. Дуже незадоволений , НЕ РЕКОМЕНДУЮ , дії на межі шахрайства .

Недостатки:
    Надсилають не той товар який пропонують придбати .

• Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Голубой. Размер: 43
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже легенькі, зручні, сподобалися

Достоинства:
    Легкі
    • Соответствие полноте

Широкая

• Соответствие по подъему

Средний

• Євгеній Ю***
    Продавец: RozetkaEU. Цвет: Серый. Размер: 44
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Гарнющі, криві, не ті, що замовив, легкі. Дууууже легкі. Найлегше, що я бачив. Легше за гайлегші в'єтнамки. Просто пуста коробка, ао відчуттям. Розмір в мене по Найкі, Адік, Рібок (оригінал) 9 UK, 10 USA. Тут взяв те ж (43 EUR, 10 USA, 9 UK), але завеликі на піврозміру. 42 будуть впритик. Така собі взуванка. Красиві, але не те що замовив.

Достоинства:
    Суперлегкі. Вдповідають ціні зі знижкою з доставкою до зарядки.
    Недостатки:
    Якість пошиву - найнижча. Але потрібні на два дні. Думаю, відпрацюють весілля. Шви зсередини світяться дууууже. Думаю, уб'ю за раз.
    • Соответствие полноте

Средняя

• Соответствие по подъему