- Дмитро У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Якісний ніж, чудовий за цю ціну. Дуже легкий, надійний та гострий
Дякую за відгук! Opinel №8 — це справді «золотий стандарт» і одна з найпопулярніших моделей у світі завдяки своїй простоті та ефективності.
Ось кілька порад, щоб ніж служив вам якнайдовше:
Догляд за руків'ям: Оскільки воно дерев'яне (бук), намагайтеся не залишати ніж надовго у воді, щоб дерево не розбухло і клинок не почав туго відкриватися.
Фіксатор Virobloc: Не забувайте прокручувати кільце не лише у відкритому стані, а й у закритому — це вбереже ваші кишені та пальці від випадкового відкриття.
Гострота: Сталь Sandvik 12C27 дуже легко правиться. Для підтримки тієї «лазерної» гостроти, про яку ви згадали, достатньо звичайного мусата або навіть керамічної чашки.
Нехай він надійно служить вам у всіх подорожах!
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
это стоит того. скажу сразу.
качество сборки - отменное
качество стали и дерева - шикарное
заточка почти бритвенная.
для тех кто читает отзывы что нож пришел тупым: даже если это так, он правится за минуту на наждачке. это вообще не проблема.
очень хороший нож, однозначно стоит своих денег. простая конструкция которая прослужит очень долго.- Достоинства:
- сборка
качество деталей
заводская заточка
лёгкость правки
приятный внешний вид - Недостатки:
- первое время туговато ходит вироблок. но я даже не знаю ли можно считать это за недостаток.
Дякуємо за такий детальний та професійний огляд! Ви цілком праві щодо сталі та конструкції — Opinel цінують саме за надійність і якість різу. Що стосується замка Virobloc, він дійсно з часом розробляється і стає плавнішим. Бажаємо приємного користування ножем у всіх ваших подорожах!
- Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Вигляд ножа після проварки в олії з льону та установки темляка з намистиною.
- Достоинства:
- Різучість
- Недостатки:
Дякую за ваш відгук та круте уточнення про Opinel №8. Проварка в лляній олії — це взагалі «золотий стандарт» для дерев'яних руків'їв Опінелів, щоб дерево не розбухало від вологи. А темляк з намистиною точно додав ножу індивідуального стилю.
Радий, що ви задоволені його легендарною різучістю!
- Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Замовлення відправили швидко, запаковане добре, ніж замотаний в плівку з пупирками і ущільнений смужками нарізаного паперу, коробки не має, це дає змогу зменшити його вартість. Сам ніж виготовлений якісно, легенько підправив на шкірі з пастою - бритва! Хто купив раджу проварити в маслі з льону, відео є в Ютубі, після такої процедури руків'я ножа не розбухає.
Товар і продавця рекомендую!- Достоинства:
- Різ ідеальний, правиться легко, ціна доступна.
- Недостатки:
- Їх не може бути.
Дякуємо за ваш детальний та позитивний відгук!
Раді, що Opinel №8 VRI виправдав ваші очікування — це дійсно перевірений часом туристичний ніж із відмінним різом та зручною конструкцією. Окремо дякуємо за корисну пораду щодо обробки руків’я — вона стане в пригоді іншим покупцям.
Приємно чути, що ви залишилися задоволені як товаром, так і сервісом.
Будемо раді вашим новим замовленням!
- Кирилл Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Французская классика, примитивно но в тоже время элегантно не кавырялка а нож для продуктов и еды
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Чудовий ніж!
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Все супер.
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Зручний, недорогий і дуже гострий
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
За 11 євро краще нічого не знайти. Ніж із історією, дизайн простий, але приваблюючий. Заточка не ідеальна - папір рве, та для аутдору і EDC більше і не треба) Пакування відсутнє, але за такі гроші це, в цілому, не значний мінус. В руці почувається впевнено, майже нічого не важить. Покупкою задоволений
- Достоинства:
- Вартість, дизайн, історія бренду
- Недостатки:
- Приходить без пакування
- Тарас Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Ніж прийшов не зовсім тупим. Навіть була деяка мінімальна бриюча здатність, але доводити ріжучу крайку всеодно треба.
- Достоинства:
- Хороший різак
- Недостатки:
- Зовнішнє кільце погано закріплено, довелось виконати інструкції з Ютуб-каналу Опінеля.
- Павло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Якісний французький ніж.
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Дуже класний ніж
- Максим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Товар якісний, відправлений оперативно. Рекомендую!
Доброго дня!
- Демиденко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Ніж сподобався, але заточка зовсім ніяка з заводу. Папір рве, тест на різ волосся - жодної зрізаної волосини))). В мене попався заточений з одного боку. Прийдеться віддавати на заточку в майстерню.
- Достоинства:
- OINEL
- Недостатки:
- Тупий. Немає паківання.
- Володимир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Отримав ніж. До цього бачив огляди на ютубі, мовляв культовий і крутий за свою ціну. Зі знижкою рівно 10$, за ці гроші лише потворний ламучий китай буде. Доволі незвичний такий вінтажний стиль, але має право на існування. Легесенький, заточка з заводу шалена, дуже гострий. Але є мінімальний загусенець на один бік. Втім він такий малий, що здається навіть шкіряним ремнем прибереться. Лишати собі не буду, подарую тестю грибнику, бо не відчуваю його своїм, не має в ньому якоїсь монолітності, звик до дещо дорожчих і потужніших фолдерів. Та й витягати бруд з всіх його щілинок мабуть неможливо. Пакування просто сороміцьке, точніше його відсутність, наклеїли бірку з кодом та й по всьому , несерйозно. Але його ціна, вага, якість різу, стиль і можливості кастомізації точно будуть цікавими багатьом.
- НиколайОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Ніж купувався для невеличкого подарунка. Прийшов повністю тупим. Не ріже нічого від слова зовсім! Ножі відправляють в пункт видачі розетки без будь-якого пакування взагалі, просто ніж і все.
- Недостатки:
- Ніж прийшов тупим! Потрібно самому точити! Це як взагалі?
- Володимир Л***
3 дні тому забрав з розетки такий самий, то гострий шо капець. Шалена заточка з заводу. А відсутність будь якого пакування також розчарувала
- Николай
Я теж думав що буде різати як скальпель) але не повезло так сказати
- Евгений Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Простий, доволі якісний ніж, для повсякденного використання те що треба.
- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Недостатки:
- Метал реагує з рідинами у фруктах, треба витирати після використання.