Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Планшет OPPO Pad Neo 11 Wi-Fi 6/128GB Space Grey (632001000048)

Код:  419144541
  • Ольга Г***

Планшет класний. Брала такий же 2 роки назад, за цей період -жодного глюку чи проблем. Звук взагалі БОМБЕЗНИЙ. Дякую

Достоинства:
    Хороша ціна, якісний звук, працює без нарікань
  • Юсуп
    Продавец: Rozetka

Вирішив купити цей планшет після невдалого досвіду користування Lenovo Tab K11 Plus,за однакові гроші,той планшет виглядає на фоні конкурента просто кумедно,та ще й зламався.
    Цей планш працює ну просто максимально чудово,дуже продуктивний и просто гарний. Беріть, залишитеся задоволені!

Достоинства:
    Екран,звук,дизайн та система.
    Недостатки:
    За такі гроші немає навіть натяку на недоліки.
  • Ольга Н***
    Продавец: Rozetka

Не рекомендую техніку oppo.
    Придбали даний планшет (не в розетці) і року не пройшло як стерлось олеофобне покриття і в тому місці не спрацьовує сенсу. Офіційний сервіс відмовився міняти скло заявивши що це не гарантійний випадок. І взагалі планшет мав бути покритий аплівкою ще виробником. Але в нашому випадку її не було. Абсолютно не клієнтоорієнтований сервіс!

Недостатки:
    Сервісне обслуговування, неповний комплект ще з магазину
      Представник бренду

Доброго дня! Нам шкода, що у Вас виникла така ситуація. На жаль, згідно із пунктом 4 та 7 гарантійної політики, обслуговування по гарантії не надається у випадку механічного впливу на пристрій, а також природного зносу (наприклад: корпусу, кнопок, дисплея, аксесуарів і т. д.) Ознайомитись із пололженями гарнтійної політики можна на нашому офійійному сайті за посиланням ссылкахотіли б зазначити, що , на жаль, захисна плівка на екрані паншету від виробника не передбачається в комплектації пристрою. Для додаткової інформації Ви можете звернутись до служби підтримки ОРРО, ми завжди будемо раді Вам допомогти. Додаємо посилання із контактами для Вашої зручності: ссылка

• Олеся
    Продавец: Rozetka

Класний планшет, швидко працює,великий екран підходить для ігор гарно тримає заряд,якісний звук

Достоинства:
    Екран,батарея,дизайн,багато пам'яті
    Недостатки:
    Немає зарядки в комплекті
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за позитивні відгуки. Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою! На жаль, адаптер не входить до комплектації пристрою.

• Пользователь27495
    Продавец: Rozetka

Хороший планшет, может выдерживать даже самые тяжелые игры на максимальных настройках (такие как геншин импакт и т/И.

Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за позитивні відгуки. Користуйтесь із задоволенням!

• Евгений Г***

У меня этот планшет. И он не тянет игры на максималках. Вы там в своем отделе придумывайте более реальные отзывы.