Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Мобильный телефон OPPO A55 4/64GB Starry Black (CPH2325_Black)

Код:  336272023
  • Дмитрий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ

Телефон доставили швидко, все працює, товаром задоволений

Достоинства:
    Працює добре, ціна порадувала
    Недостатки:
    Не помітив
  • Иван Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ

Нормальный бюджетный телефон

• Наталия О***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ

Пользуюсь этим телефоном уже около 9 месяцев. Телефон хороший для своих денег. Камера могла быть и лучше, но что можно ожидать) кто пишет, что он медленный и для игр не катит - играю в пабг и ничего, абсолютно, не виснет. =) Заряд как держал долго, так и держит, конечно если не играть целый день на пролёт. Бывают, иногда, зависания, но это не от телефона а из-за обновлений. Так что я довольна!

Представник бренду

Доброго дня! Раді, що виправдали Ваші сподівання. Дякуємо, що обираєте Орро. Гарного Вам дня!

• Горбенко Р***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ

Каждый день сдерживаюсь, чтобы не разбить это о стену. Ужасно тормозит, очень долго думает, камера полный отстой. Батарея 5000 но , через 2 месяца использования значительно меньше держит заряд. Даже распознание лица не может нормально работать. Этот бренд нужно закрыть.

Достоинства:
    Отсутствуют
    Недостатки:
    Сам телефон и есть недостаток
  • Владимир П***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 64 ГБ

Володiю даним девайсом,десь пiв року.
    І запевняю вас,він дійсно повільний.Камера хоч і 50 mpix,проте якість фото,так собі...Мій попередній тел.,камерою на 48,фото робив значно кращі...Екран мене теж не вразив.
    Як на мене,його ціна,явно завищена,тисячі на 2 - 3.Не рекомендую нікому,краще за такі гроші купіть якийсь galaxy,або xiomi

Достоинства:
    Немає (
    Недостатки:
    Слабкий процесор,екран,камера.Завищена ціна
  • Євгеній В***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ

Шо ви тут усі пишете поганий солабкий і т.д., там і так це все написано в описанні з чого можливо зробити висновок шо для ігор не годиться, а так в принципі хороший за свої кошти.

• Андрей С***

Не тільки для ігор, а й для роботи і т.д. Наприклад він не стягує ір відеонагляд, для тих хто звик користуватись не застосунками, а браузером то теж дууууже туго працює, для фото тільки вдень і то фронталка так собі, а взагалі конкурент самсунг А12 чи М12 мені імпонують більше, а ще є інфінікс і рілмі так що смартфону для популярності не вистачає адекватного цінника.

• Юрій Я***

Не тільки для ігор не годиться, а не годиться для будь чого. Хіба подзвонити і смс написати... Іншими функціями зможе користуватись хіба людина зі сталевими нервами)) З приводу ціни мені здається це або помилка, або просто прикол!!! За ці гроші можна купити телефон з нормальними характеристиками корейського, американського, шведського брендів, не кажучи вже про китайські, який потягне будь що включно з іграми!!!

• Александр К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ

Алексей Опацкий,є різниця,відгуки таких людей як ви тільки заважають справжнім покупцям... Не володієте інформацією то хоть не заважайте.

• Андрей С***

А що не так? Як би жигулі не маскували воно не стане мерседесом так і тут - був А5 гідний смарт, був А5 2020 з стерео та драконом та навіть А52 і А53 були кращим за цей А55! Підійдіть в любий магазин і поюзайте на стенді щоб зрозуміти! Для прикладу вже застарілий і дешевший самсунг М12/А12 мають кращі камери, ПО, автономність і більш сучасний процессор та навіть нокія g20 не гірша зато дешевша в півтора рази! Новинки Орро гірші за попередні моделі і суть навіть не в ціні!

• Юрій Я***

Якою інформацією? Людина як раз навпаки не те що не заважає "реальним покупцям", а рятує їх від жахливої помилки. В телефоні за 8700 грн стоїть буквально найгірше, найдешевше, найстаріше начиння, з того, що зараз є на ринку, з ціною в тричі завищеною!!! З такими параметрами цей апарат не те що ігри не потягне, а навіть працювати нормально не буде. Навіть цікаво якою інформацією володієте ви? Може поділитесь..?))

• Марія Я***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ

Слабий телефон по всім параметрам

Достоинства:
    Недостатки:
    Екран,проц
    • Элис А***

Вы НЕ КУПИЛИ ТОВАР

• Алексей О***

Яка різниця?) Процесор устарілий і повільний