Отзывы покупателей о Фитнес-браслет OPPO Band 2 Midnight Black (OBBE215)

Оценка пользователей 3.86/5
  • Наталия Р***

Користуюсь пару років. Зручний, стильний, працює справно, заряд тримає добре. Зручно і час дивитись, і активність фіксувати, і таймер або будильник ставити, щоб не привертати зайвої уваги. А от застосунок до нього жахливий. Треба щодня заходити, щоб він не роз'єднувався і записував активність в журнал. Проте для мене це не критичний параметр, тож користуюсь залюбки.

Достоинства:
    Функціонал, надійність
    Недостатки:
    Застосунок
  • Микита Р***

Не виявив мінусів у самому годиннику, але додаток для нього HeyTap Health - просто жах. Погода не додається, годинник постійно роз'єднується та інформація про мої заняття постійно зникає.

Достоинства:
    Зручні, гарний дизайн та багато функцій. Якісний екран та точні вимірювання.
    Недостатки:
    Додаток у смартфоні HeyTap Health. Без ненормативної лексики про нього неможливо говорити.
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за позитивні відгуки щодо роботи годинника. Нам шкода, що Ви незадоволені функціональністю додатка HeyTap Health. Спеціалісти компанії OPPO щодня працюють над його покращенням для комфортного користування.Дякуємо за довіру, обов'язково зв'яжіться з нами, якщо виникнуть додаткові запитання. Ми завжди з вами!

• Билыч Д***

Користуюсь два тижні, мінусів не замітив, зручні, добра функціональність. Екран супер

Достоинства:
    Недостатки:
    Не виявив
  • Марія

Зі зміною часового поясу перестав синхронізуватися з додатком, не передає туди жодної інформації, тобіто максимум статистики, що у вас є - на день. Будильник працює лише якщо ставити одиничний і кожний ранок його знову вмикати, повторювані просто не спрацьовують.
    Підтримка від виробника через додаток - лише автоматизоване "ми отримали, ми відповімо" на запит тижневої давності.

Достоинства:
    Частково працює на руці
    Недостатки:
    Перестав нормально працювати
  • Людмила О***

Читайте характеристики товаров

Достоинства:
    очень удобные, легкие, большой дисплей с яркими цветами,понятный интерфейс. Идут сообщения о звонках, о сообщениях Viber.
    Недостатки:
    Это мой недочет- я хотела сообщения из Google календаря, но увы ...
  • Світлана К***

Дуже зручний і легкий у використанні. Рекомендую

• Игорь

сравнить не с чем, ничем подобным раньше не пользовался. шаги насчитывает в 2-3 раза больше реального. пульс +/- правильно. но брал я их исключительно для того, чтоб не пропускать звонки\уведомления. с этим справляется отлично. периодически зудит рука, возможно ещё не привык. спать с ним лично мне неудобно, приходится снимать.

Достоинства:
    Дизайн, экран
    Недостатки:
    точность измерений
  • Александр Л***
    Продавец: Rozetka

Через 3-4 дні від'єднується від смартфону. Треба на смартфоні видаляти браслет і по-новому під'єднувати. Але через 3-4 дні ситуація повторюється. Гроші на вітер

Достоинства:
    Яскравий, багатофункціональний
    Недостатки:
    Часте від'єднання від смартфону.
  • Марина О***
    Продавец: Rozetka

За 3 тижні користування 3 рази зверталася в магазин, де купувала, з питанням програмного забезпечення на браслеті. Браслет почав від'єднуватися вже на 3 день після придбання.

На даний момент вже другий раз віддала в офіційний сервісний центр.

Можливо сам браслет і чудовий, але часта втрата з'єднання помножує на нуль всі позитивні враження.

Достоинства:
    Розмір екрану, функціональність, тривалість заряду
    Недостатки:
    З'єднання по Bluetooth