Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Деловая записная книга Optima Success А5 256 страниц в линейку (O20812-27)

Код :  152151973
Оценка пользователей 4.33/5
  • Наталія К***

256 аркушів заявлено
    Внизу мій блокнот на 144 аркуша.
    Просто жах.
    Блокнот не коштує заявленої суми.

Недостатки:
    сторінок точно не 256
    • Ірина К***

Заявлено 256 сторінок, а не аркушів. Аркушів 128.
      Ви ж не забувайте про товщину паперу. Вона різна буває.
      128 аркушів фотопаперу, буде як у вас на фото шт 10 разом.

• Саша М***

Чудовий нотатник

• Михаил Х***

Мені загалом все сподобалося. Не зрозуміло відносно фото що кишеня вже вклеєна, а по факту "клейте самі". Не те що вона мені потрібна, але свербить невідповідність фотоопису товару. Все інше точно як на фото. Доколупався до склейки ерзатцу та тіла записника, але чисто як п'яний до радіо. Прикро що немає аналога в клитінку, найближчий за вартістю з меншою кількістю аркушів, або немає чогось що є на цьому(частіше петельки для олівця/ручки).

Достоинства:
    256 аркушів(!!! та за такі гроші!), вшита закладка, петля для олівця/ручки, резинка-закривашка, жорстка матова обкладинка, ціна відносно особливостей.
    Недостатки:
    Трохи переклеєні крайні аркуші, кишеня на задньому ерзатці відсутня - клеєте самі із глянцевого паперу в комплекті(2 аркуші), немає аналога в клітинку.
    • Михаил Х***

Трішки переплутав, глянцевий папер був один аркуш.

• Катерина

Ви ще кількість аркушів переплутали. Їх 128. То сторінок стільки, скільки ви написали

• Александр

Отлично

• Наталія

Рекомендую! Искала блокнот в линейку для записей. По всем параметрам этот вариант самый лучший. Блокнот очень качественный и удобный. Спасибо Розетке за быструю доставку.

Достоинства:
    Качественная бумага. Качественная твёрдая обложка, приятная на ощупь. На последней странице есть конверт.Есть закладка и резинка, чтобы блокнот не открывался, и для ручки. Все, что нужно для хорошего блокнота.
  • Юлия

Блокнот очень красивый, качественный, хорошая бумага, пришёл хорошо упакован

Достоинства:
    Хорошее качество, материал, бумага и доставка Rozetka как всегда на высшем уровне
    Недостатки:
    Нету
  • Inna G***
    Продавец: Rozetka

Очень универсальный блокнот, отлично выглядит и качественный

Достоинства:
    Качество, красивая обложка, удобный
    • Диана К***

Буду очень благодарна, если пришлете фото блокнота внутри!