Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Полнорационный сухой корм Optimeal для взрослых собак малых пород – утка 12 кг (4820083905520)(B1740801)

Оценка пользователей 4.62/5
  • AI аналіз відгуків
    101 відгук:  Позитивні – 82%, нейтральні – 11%, негативні – 7%.
    Клієнти здебільшого дуже задоволені кормом Optimeal для малих порід собак: більшість зазначає гарний смак, який подобається песикам, відсутність алергії й загалом гарну якість продукту. Часто хвалять швидку доставку й гарну упаковку, акції і подарунки сприймаються позитивно. Водночас є незначна кількість негативних відгуків: деякі покупці стикалися з алергіями або проблемами з травленням у своїх собак, рідко – з неякісним або зіпсованим продуктом, а також із незручностями при доставці.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Виктория С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг

Дуже неприємно отримати рвану упаковку, завжди корм приїздив у додатковій коробці, а тут ні коробки, пошкодували даже обмотати стреч плівкою . Корм зп 998 грн , сплачений на перед приїхав пошкодженим . Дуже неприємно, така неповага до постійного клієнта

Недостатки:
    Пошкодження упаковки

• Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг

Товар відмінний.Тільки з оплатою не зрозуміло.

Недостатки:
    При оформленні показує разом до сплати 390 грн а по факту коли прийшли забирати товар то списали з картки 405 грн.Обдурюєте на доставці Rozetka.
    • Яна

Чому обман? на скріні в особистому кабінеті у вас про комісію пишеться, при оплаті при отриманні вона списується, а 390 це товар +доставка,без комісії.

• Дмитро С***

Вибачаюсь перед Розеткою.Точно!

• Ольга З***

Швидка доставка, приємна ціна

• Наталия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг

Отримала розірвану і заклеєну скотчем пачку корма. Пакування не цілісне, тому немає ніякої гарантії якості товару

• Олексій С***

Собачки скушали, значит хороший)

• Наталія Ч***

Гарний корм

• Кривошея О***

Собаці подобається

• Анна К***

Нашому улюбленцб підійшов за смаком.дякую

• Станіслав Б***

Дякую!

• Татьяна Д***

Корм гарний, беремо його вже від початку війни для нашого мопса. Алергій немає, їсть наш мопсик із задоволенням. Рекомендую.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Ціна скаче.
  • Олександра Ю***

Хороші корма

• Олена Г***

Дуже важко звикали. Но колі це вийшло-почали потроху їсть.
    Купляємо для котів корм цей фірми - чогось його едят краще)) Кот и собаки.

Достоинства:
    Почали їсть))
    Недостатки:
    Все добре.
  • Олена Г***

Той тер'еру не сподобався.
    Не їсть.

Достоинства:
    Крупні гранули. Той тер'ерам не сподобався і не їдять.
    Недостатки:
    Ніхто не їсть. Ні собаки, ні кіт.
      Представник бренду

Вітання. Смакові вподобання улюбленців можуть змінюватись впродовж усього життя.Саме тому лінійка нашого бренду налічує різні смаки готового харчування для собак. Спробуйте інший корм з лінійки Optimeal, можливо він смакуватиме собаці більше. Пам'ятайте, новий корм необхідно вводити у раціон улюбленця поступово впродовж 7-10 днів, аби уникнути шлункових розладів. Обирайте суперпреміальне харчування, яке найбільше до вподоби вашому улюбленцю!

• Наталья П***

Гарний корм, саме цей саме найбільше їдять мої песики.

Достоинства:
    Все, нормальний термін придатності, акція
  • Валерія Ф***

Прийшло вчасно та гарно запаковано, строк придатності теж хороший, собаки їли з задоволенням

• Олеся Н***

Все добре, швидко отримала, ціна

• Станислав

Супер!

• Юлия С***

Гарний корм. Чихуахуа з'їла із задоволенням. Жодних розладів травлення не було. Завжди їсть з апетитом

Достоинства:
    Собака їсть з апетитом
    Недостатки:
    Не помітили
  • Ирина П***

Дякуємо Вам за :ціну, якість і обслуговування

Достоинства:
    хороший корм мої собаки дуже люблять цей корм
  • Тетяна Б***

Вирішили змінити корм і обрали Optimeal, песику дуже сподобався і з легкістю перейшли на нього!

• Леся М***

Все чудово, дякую!!

• Ваколюк С***

Якісний продукт.
    Споживає песик з задоволенням.

• Алексеева И***

Корм сподобався всі собаки їдять добре

• Татьяна М***

Все супер, корм прийшов швидко, не пошкоджений.

• Наталья К***

Моїй собачці все сподобалося ,їсть с задоволенням .

• Лілія У***

Хороший корм

• Олександра К***

Не купуйте цю отруту ! У хвостика гостре отруєння...І це поки зрозуміли від чого зле собані стало . Не знаю в якому підвалі бадяжили цю гидоту ... КАТЕГОРИЧНО НЕ РЕКОМЕНДУЮ !!!

Достоинства:
    Немоє
    Недостатки:
    Отрута
    • Олена

не знаю, ми брали часто і інші відгуки хороші
      ви впевнені , що це від корму?

Представник бренду

Добрий день, Олександр. Ми хочемо допомогти вам розібратись у цій ситуації. Будь ласка, зверніться на Гарячу Лінію виробника-компанії Кормотех за номером 0 800 50-36-03 У голосовому меню оберіть кнопку 4 (Скарги і пропозиції) та дочекайтесь з’єднання з оператором. Це найшвидший спосіб зареєструвати ваше звернення. Після реєстрації вашого запиту інформацію буде передано у Відділ контролю якості для детальної перевірки. На ваше звернення вам нададуть зворотній зв'язок за номером, з якого ви телефонуватимете.

• Олексій

В мого шпіца дуже чутливе травлення, але від цього корму жодних проблем. Песик активний, хутро в дуже хорошому стані. 1,5 роки тільки його і купляю.

• Тетяна К***

Песик їсть з задоволенням.

• Наталія К***

Джек Расселу дуже подобається

Достоинства:
    Якість і ціна
  • Инна Ш***

Дякую за товар. Особливо за акцію! Дуже приємно покупати коли є знижки . Мої три песика смакують з задоволенням .

Достоинства:
    Була знижка! Більший пакет!
    Недостатки:
    Немає.
  • Инна Н***

Добрий день.
    Отримала корм, але прийшовши додому побачила, що пакет був прорваний і заклеєн етикеткою. Тепер не знаю чи давати даний корм своїй собачці, тому що не відомо скільки він в такому стані. Завжди замовляла в розетці, а тепер трохи розчарована.

• Юлія Р***

Наш алергік їсть із задоволенням, корм жирний, нормально пахне. Беремо вже рік

Достоинства:
    Жирний, підходить алергікам
  • Суханов Р***

Смакуємо

• Горкун Ю***

Написала в недоліках коментар

Достоинства:
    Недостатки:
    Зовсім мопс не хоче їсти:((( Хотіли перевести на цей корм,раніше кормили аканою,через ціну,але нажаль і їсти не хоче зовсім і сумний зовсім:(

• Арина З***

В мене була аналогічна ситуація, але подруга підказала, що коли тварина звикає до корму - це нормально, і перевести на новий не так легко. Ми переходили поступово таким чином, що я додавала цей корм до старого і за тиждень вийшло повністю змінити раціон. Зараз цей - наш улюблений, а результат гарної шерсті дуже радує.

• Наталья С***

Приїхав на наступний день після замовлення,дякую за швидкість!Пес з задоволенням поїв,сподобався.Замовляю ще одну!

• Вікторія Б***

Нашому песику дуже сподобався