- AI аналіз відгуків101 відгук: Позитивні – 82%, нейтральні – 11%, негативні – 7%.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Виктория С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Дуже неприємно отримати рвану упаковку, завжди корм приїздив у додатковій коробці, а тут ні коробки, пошкодували даже обмотати стреч плівкою . Корм зп 998 грн , сплачений на перед приїхав пошкодженим . Дуже неприємно, така неповага до постійного клієнта
- Недостатки:
- Пошкодження упаковки
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Товар відмінний.Тільки з оплатою не зрозуміло.
- Недостатки:
- При оформленні показує разом до сплати 390 грн а по факту коли прийшли забирати товар то списали з картки 405 грн.Обдурюєте на доставці Rozetka.
- Яна
Чому обман? на скріні в особистому кабінеті у вас про комісію пишеться, при оплаті при отриманні вона списується, а 390 це товар +доставка,без комісії.
- Дмитро С***
Вибачаюсь перед Розеткою.Точно!
- Ольга З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Швидка доставка, приємна ціна
- Наталия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Отримала розірвану і заклеєну скотчем пачку корма. Пакування не цілісне, тому немає ніякої гарантії якості товару
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Собачки скушали, значит хороший)
- Наталія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Гарний корм
- Кривошея О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Собаці подобається
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Нашому улюбленцб підійшов за смаком.дякую
- Станіслав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Дякую!
- Татьяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Корм гарний, беремо його вже від початку війни для нашого мопса. Алергій немає, їсть наш мопсик із задоволенням. Рекомендую.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ціна скаче.
- Олександра Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Хороші корма
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Дуже важко звикали. Но колі це вийшло-почали потроху їсть.
Купляємо для котів корм цей фірми - чогось його едят краще)) Кот и собаки.- Достоинства:
- Почали їсть))
- Недостатки:
- Все добре.
Той тер'еру не сподобався.
Не їсть.- Достоинства:
- Крупні гранули. Той тер'ерам не сподобався і не їдять.
- Недостатки:
- Ніхто не їсть. Ні собаки, ні кіт.
Представник брендуВітання. Смакові вподобання улюбленців можуть змінюватись впродовж усього життя.Саме тому лінійка нашого бренду налічує різні смаки готового харчування для собак. Спробуйте інший корм з лінійки Optimeal, можливо він смакуватиме собаці більше. Пам'ятайте, новий корм необхідно вводити у раціон улюбленця поступово впродовж 7-10 днів, аби уникнути шлункових розладів. Обирайте суперпреміальне харчування, яке найбільше до вподоби вашому улюбленцю!
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Гарний корм, саме цей саме найбільше їдять мої песики.
- Достоинства:
- Все, нормальний термін придатності, акція
- Валерія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Прийшло вчасно та гарно запаковано, строк придатності теж хороший, собаки їли з задоволенням
- Олеся Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Все добре, швидко отримала, ціна
- СтаниславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Супер!
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Гарний корм. Чихуахуа з'їла із задоволенням. Жодних розладів травлення не було. Завжди їсть з апетитом
- Достоинства:
- Собака їсть з апетитом
- Недостатки:
- Не помітили
- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Дякуємо Вам за :ціну, якість і обслуговування
- Достоинства:
- хороший корм мої собаки дуже люблять цей корм
- Недостатки:
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Вирішили змінити корм і обрали Optimeal, песику дуже сподобався і з легкістю перейшли на нього!
- Леся М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Все чудово, дякую!!
- Ваколюк С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Якісний продукт.
Споживає песик з задоволенням. - Алексеева И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Корм сподобався всі собаки їдять добре
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Все супер, корм прийшов швидко, не пошкоджений.
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Моїй собачці все сподобалося ,їсть с задоволенням .
- Недостатки:
- Лілія У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Хороший корм
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Не купуйте цю отруту ! У хвостика гостре отруєння...І це поки зрозуміли від чого зле собані стало . Не знаю в якому підвалі бадяжили цю гидоту ... КАТЕГОРИЧНО НЕ РЕКОМЕНДУЮ !!!
- Достоинства:
- Немоє
- Недостатки:
- Отрута
- Олена
не знаю, ми брали часто і інші відгуки хороші
ви впевнені , що це від корму?
Представник брендуДобрий день, Олександр. Ми хочемо допомогти вам розібратись у цій ситуації. Будь ласка, зверніться на Гарячу Лінію виробника-компанії Кормотех за номером 0 800 50-36-03 У голосовому меню оберіть кнопку 4 (Скарги і пропозиції) та дочекайтесь з’єднання з оператором. Це найшвидший спосіб зареєструвати ваше звернення. Після реєстрації вашого запиту інформацію буде передано у Відділ контролю якості для детальної перевірки. На ваше звернення вам нададуть зворотній зв'язок за номером, з якого ви телефонуватимете.
- Олексій
В мого шпіца дуже чутливе травлення, але від цього корму жодних проблем. Песик активний, хутро в дуже хорошому стані. 1,5 роки тільки його і купляю.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Песик їсть з задоволенням.
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Джек Расселу дуже подобається
- Достоинства:
- Якість і ціна
- Недостатки:
- Инна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Дякую за товар. Особливо за акцію! Дуже приємно покупати коли є знижки . Мої три песика смакують з задоволенням .
- Достоинства:
- Була знижка! Більший пакет!
- Недостатки:
- Немає.
- Инна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Добрий день.
Отримала корм, але прийшовши додому побачила, що пакет був прорваний і заклеєн етикеткою. Тепер не знаю чи давати даний корм своїй собачці, тому що не відомо скільки він в такому стані. Завжди замовляла в розетці, а тепер трохи розчарована.
- Юлія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Наш алергік їсть із задоволенням, корм жирний, нормально пахне. Беремо вже рік
- Достоинства:
- Жирний, підходить алергікам
- Недостатки:
- Суханов Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Смакуємо
- Горкун Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Написала в недоліках коментар
- Достоинства:
- Недостатки:
- Зовсім мопс не хоче їсти:((( Хотіли перевести на цей корм,раніше кормили аканою,через ціну,але нажаль і їсти не хоче зовсім і сумний зовсім:(
- Арина З***
В мене була аналогічна ситуація, але подруга підказала, що коли тварина звикає до корму - це нормально, і перевести на новий не так легко. Ми переходили поступово таким чином, що я додавала цей корм до старого і за тиждень вийшло повністю змінити раціон. Зараз цей - наш улюблений, а результат гарної шерсті дуже радує.
- Наталья С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Приїхав на наступний день після замовлення,дякую за швидкість!Пес з задоволенням поїв,сподобався.Замовляю ще одну!
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Нашому песику дуже сподобався