Сток. До −70% на товари, що закінчуються

Отзывы покупателей о Зубная щетка Oral-B Pro-Expert Все-в-одном Средней жесткости 2 шт (8700216445481)

Оценка пользователей 3.67/5
  • Петро Г***

Все добре

• игорь К***

Норм.

Достоинства:
    Обычная щётка!

• Юлия Д***

Щетки отлично. Для меня это самое лучшее что я находила.

Достоинства:
    Цена. Качество.

• ИГОРЬ А***
    Продавец: Rozetka

так зроблена, щоб поскорiш втратила форму і треба було б постійно купувати нову. Досить дурити клієнтів, набридли ці геніальні хитрощі. Втратите покупців, це все, чого ви так наполегливо домагаєтесь. Втрачені гроші на дешевку.

Достоинства:
    Формула В
    Недостатки:
    Якість вже не та

Добрий день. Нам шкода що наш продукт Вас розчарував.
      У разі виникнення питань щодо нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію за номером 0 800 50-50-00.

• Каріна П***

Щітка супер, користуюсь саме цією моделлю з накрест щітинками вже багато років.
    У це моя улюблена модель. Вона добре вичищає саме "ямку" між двома зубами. Жодна пласка набита щитку туди не лізе, треба купляти пучкову окремо тоді.
    П.С. фото коментатору попередньому, яких порівнює дві абсолютно різні моделі ))))

Достоинства:
    супер
    • Артем

попередній автор все правильно пише.
      Раніше ця щітка була з гумовими масажними вставками з боків, зараз її здешевили, а назву залишили попередню.

Ось як ця щітка виглядала раніше:
      ссылка

• Микола Ш***

Це справжній треш. Від попередньої, просто топової версії, залишили половину щітки. Розчарування повне. З таким підходом до успіху не прийти...

Добрий день. Нам шкода що наш продукт Вас розчарував.
      У разі виникнення питань щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію за номером 0 800 50-50-00.

• Каріна П***

ви порівнюєте дві різні моделі.

• Андрій М***

Це просто якась дешева китайська щітка, на яку нанесено маркування Oral-B. Новий дизайн, нова форма та нові матеріали. Все нове, окрім попередньої якості цих колись якісних та щіток Oral- B Pro-expert. Від цієї нової щітки Ви гарантовано отримаєте надмірну жорсткість, і як наслідок, кровотечу ясен. За якійсь тиждень з неї вже будуть вилітати щетинки.
    Потрбіно шукати якусь альтернативну якісних зубних щіток. Це ж просто викинуті кошти за непотріб.

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Все те, чого не було в попередній версій цих щіток.

• Дмитрий Н***

Пару недель использования и щетинки щетки начали терять упругость и чистить стала хуже. 3-4 месяца она явно не "потянет". А также сам сноп из щетинок сделали меньше размером, уменьшили его по длине вдоль щетки (на фото видно) - "аля пачка с маслом, в которой уже не 200 грамм масла, а 180". Такой получился подростковый вариант. Может быть так Oral-B нам так зубную пасту экономит? а может это такой эконом-вариант. Раньше эти щетки были лучше!

Достоинства:
    Перекрещивающиеся направления щетинок
    Недостатки:
    Быстро теряет упругость/ эластичность
      Представник бренду

Добрий день. У разі виникнення будь-яких запитань щодо товару, Ви завжди можете звертатися на гарячу лінію виробника за телефоном 0 800 50-50-00.

• Олександр

• Володимир Д***

Наче непогані, але колір не відповідає дійсності, або як завжди розетка наплутала.