Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Зубная щетка Oral-B Pro 3D White Отбеливание Средней жесткости 2 шт (8700216459761)

Оценка пользователей 4.4/5
  • Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Цвет: Бело-розовый

Якісні щітки, не кошлатятся і ідеальні по жорскості.

• Марія В***

Все ок але щітки не рожево-білі, а фіолетові…

Недостатки:
    Не той колір
      Представник бренду

Добрий день. Нам шкода що наш продукт Вас розчарував.
      У разі виникнення питань щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію за номером 0 800 50-50-00.

• Марина Г***

Хороша щітка і добре чисте зуби.

Достоинства:
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за високу оцінку. Ваш відгук цінний для нас.

• Ольга О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Бело-розовый

Замовляла біло-рожеву, а приїхала біло-синя

Недостатки:
    Не той колір

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• оксана м***

Хорошая щетка

Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за високу оцінку. Ваш відгук цінний для нас.

• Тетяна

Замовляла біло-рожеві, як вказано на сторінці товару, приїхала синя та зелена.. не те, на що розраховувала.. майте на увазі при замовленні..

Недостатки:
    Не той колір приїхав