- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобався, а якщо в майбутньому текст трохи нижче буде надрукованим, то взагалі буде ідеальним)) Бо зараз тільки середина року, а вже виглядає не дуже
- Достоинства:
- Красивий
- Недостатки:
- Текст високо надрукований через що його погано видно
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо вам за відгук, ми обов'язково візьмемо до уваги всі ваші побажання — для нас це цінно:)
- Людмила Д***
Добрий день
Достатньо відкрутити болтики, прибрати зайві відірвані листочки і прикрутити болтики назад
І знову листочки відриваються по лінії вгорі.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм, але додали рекламу прямо в всередині на листках щоденних
- Недостатки:
- Реклама всередині
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за відгук. Ми не задумували це як рекламу та не отримували гроші від інших брендів за їх згадування. Нашою метою було дати нашим покупцям більше цінності в межах тієї ж вартості продукту. Але вже почули всі коментарі і в наступному календарі точно без промокодів інших брендів:)
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класний календар. Нарікання відсутні :)
Представник постачальникадобрий день!
чудово, ми раді що вам все сподобалось :)
- Вікторія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цікава ідея, щодня нові унікальні передбачення та яскраві ілюстрації, але засмучує факт наявної реклами інших сервісів/продуктів на певних сторінках.
Представник постачальникаВітаємо!
Дуже раді, що вам сподобався календарик, водночас нам щиро шкода, якщо це викликало у вас негативні емоції
Нашою ідеєю було зробити невеликий приємний бонус для покупців — додати промокоди від партнерів
Дякуємо за ваш відгук — ми вас почули та обов’язково врахуємо це в майбутньому. У наступних календарях промокоди розміщувати не будемо :)
- КирилоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую, чудовий ранковий ритуал для сімʼї
Представник постачальникаДобрий вечір! Дякуємо за відгук, радіємо, що наш календарик приносить вам радість кожного ранку:)
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В тому році купляла не тут такий же календар, то вирішила знов придбати. Дуже подобається.
- Достоинства:
- Подобається такий варіант календаря.
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо, радіємо, що наш календар вам подобається, дякуємо, що обираєте нас!
- Алёна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Календарь супер,очень яркий и стильный Благодарю Вас.
- Достоинства:
- Яркий
- Недостатки:
- Подставку не понятно как собрать
Представник постачальникаДобрий день!
Щиро дякуємо вам за відгук, ми раді,
що вам сподобався наш календар
Будемо очікувати на ваші наступні замовлення,
Гарного вам дня!
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий календар з приємними порадами! Тепер без нього не уявляю початку дня!)
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за відгук, щиро радіємо, що наш календар приносить вам задоволення:)
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Буде корисний цілий рік )
Представник постачальникаДякуємо за відгук, щасливі, що наш календарик приносить вам користь:)
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На подарунок - відмінний варіант.
Представник постачальникаВітаємо:) Дякуємо за ваш вибір
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мало цікавинок.
- Ангеліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Календар подарувала подрузі на Новий Рік. Вона в захваті.
- Достоинства:
- Ціна-якість
Представник постачальникаВітаємо:) Радіємо, що наш календарик надає вам радості та задоволення
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Необычный и красивый календарь. Надеюсь, и на следующий год будут такие же.
Представник постачальникаВітаємо:) Щасливі, що вам подобається наша продукція, ми робимо все можливо, щоб удосконалюватись з кожним роком!
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купуємо не вперше. Все чудово!
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за теплі слова
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
все добре
Представник постачальникаДякуємо за зворотній зв'язок:)!
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволена.
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за відгук. Радіємо, що залишились задоволені)
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник постачальникаДякуємо за зворотній зв'язок:)
- Ангеліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На вигляд гарний) Брала на подарунок подрузі. Впевнена, що сподобається.
Представник постачальникаВітаємо:)Дякуємо за відгук, щасливі, що ви залишились задоволені
- Лариса Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не первый год эти календари меня радуют)))
Представник постачальникаДобрий день:)дякуємо, що залишаєтесь з нами, нехай кожне передбачення буде для вас настроєм на день
- ПокупецьПродавец: Rozetka
Нажаль не думаю що буду купляти його на наступний рік, забагато реклами, у квітні так декілька разів на місяць. Да і в цілому занадто банальний. Але реклама повністю зіпсувала всі враження.
- Достоинства:
- Відривається зручно, якісний матеріал
- Недостатки:
- Багато реклами, досить нудний
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за відгук, хочемо трішки уточнити — ми не задумували це як рекламу та не отримували гроші від інших брендів за їх згадування. Нашою метою було дати нашим покупцям більше цінності в межах тієї ж вартості продукту. Але вже почули всі коментарі і в наступному календарі точно без промокодів інших брендів:)
- СвітланаПродавец: Rozetka
Календар чудовий, але деякі записи (передбачення) викликають питання
- Достоинства:
- Гарний задум
- Недостатки:
- Передбачення
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за ваш відгук
Ми передамо ваші побажання до відділу розробки.
- Крістіна Б***Продавец: Rozetka
Все просто чудово
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за відгук, радіємо, що вам все сподобалось
- Оксана Х***Отзыв от покупателя. Продавец: NB Games
Порівняно з календарем минуло року це просто жах. Передбачення менш цікаві, якість ілюстрацій та їх мімішність в рази гірша. Якщо раніше я кожного дня з радістю відривала нову сторінку, то зараз я просто на тиждень забуваю про це . Ну і вишенька на торті - купа реклами...
Окрім іншого я дуже люблю колекціонувати якісь такі приколяси і з минулого календаря зберігала усі листочки аби потім використати для колажів. З цього ж за 1 місяць - 0... - Буткевич В***Отзыв от покупателя. Продавец: Sea_of _happiness
Дякую,все оперативно отримала,рекомендую продавця, календар відповідає фото.
- Тетяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Sea_of _happiness
Чудовий подарунок
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Sea_of _happiness
Календар як завжди супер! Щороку собі замовляю. Кожна сторінка прямо в серденько
- Достоинства:
- Якість, дизайн і ціна