- AI аналіз відгуків31 відгук: 86% позитивно, 8% нейтрально, 6% негативно.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Холостенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный коврик!
Добрий день Валентино! Дякуємо за відгук, користуйтеся із задоволенням!
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобався всім! Дуже гарний килимок. Для маленьких ніжок - те, що треба! Та й великі ніжки не проти походити по ньому)))
Добрй день, Ірино! Дуже раді, що вам сподобався килимок і дякуємо за відгук!
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класний килимок! ми задоволені.
- Достоинства:
- Яскраві кольори, міцний, не деформується, малюк не оминає його коли повзає )
Добрий день, Юліє! Дуже раді, що ви задоволені і дякуємо за відгук!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошої якості килимок, дитина з задоволенням ходить по ньому і дорослі теж
Вітаємо, Ольго! Дякуємо велике за відгук!
- МаргаритаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класний коврик, задоволені не тільки діти, але й дорослі
Після покупки ходили по черзі весь вечір, приємне відчуття по стопам після, твердий, нічого не прогинається, гарна якість- Недостатки:
Добрий день, Маргарита. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обираєте нас!!!
- Олеся Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Килимок хороший, все як вказано в описі. Продавець відправив швидко, дякую
Добрий день, Олеся. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обираєте нас!!!
- Манжула И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все на вищому рівні. Дуже класні, якісні, для дитини супер
Добрий день, Инна. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обираєте нас!!!
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна якість, дитина задоволена. Купували сину на 1рік, зараз йому вже 1,5, то сам кладе собі ті пазли, або навпаки розкладає і бігає по ним.
Добрий день, Катерина. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обрали нас!!!
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер, дитина у захваті!
Добрий день, Максим. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обрали нас!!!
- Любов Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала на подарунок. Але з маленькою доцьою потрібно було ж протестувати))) дуже сподобався, залишили собі))))) на подарунок купили ще)
- Достоинства:
- Усе прекрасно
- Недостатки:
Добрий день, Любов. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обрали нас!!!
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я,ще не бачила килимок.Я,в лікарні.Замовила додому і чоловік з синочком забрали і роспакували.Замовляла для синочка він подивився пройшовся по килимку каже чоловік Йому сподобалось.Це головне.Дякую Розетці за швидку доставку на укрпошту.Не раз вже замовляю на розетці і завжди задоволена.
- Достоинства:
- Яскравий і корисний те що подобається діткам
- Недостатки:
- Не бачила.
Добрий день, Наталья. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обрали нас!!!
- Іванна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все відповідно до заявлених характеристик
Добрий день, Іванна. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обрали нас!!!
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала на подарунок.
Вся родина задоволена.- Достоинства:
- Масаж ніжок, сенсорика
- Недостатки:
- Не знайшла.
Добрий день, Світлана. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обрали нас!!!
- Elizaveta I***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний коврик. Все як в описі. Дякую
Добрий день, Єлізавета. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обрали нас!!!
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доньці сподобався. Сильних запахів не було.
Добрий день, Олексій. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обрали нас!!!
- Анна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный коврик. Детали разной жесткости, очень приятно по нему ходить и ребенку и мне)
Добрий день, Ганна. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обрали нас!!!
- Анна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крутий килимок, ходить вся сім'я. Брали дитині 1.8 року, то дуже подобається, топає по ньому тільки так) три секції більш м'якіші, інші три жорсткіші. Якість гарна, рекомендую.
Добрий день, Анна. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обрали нас!!!
- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В цілому чудові килимки для масажу ніг та правильному формуванні стоп. Від моєї ваги відчутно, що більші елементи прогинаються і не хочеться їх зламати. Але для дітлахів та жінок, та й в цілому мабуть до 70 кг він норм. Більше на відео.
- Достоинства:
- Кольорові, подобаються дітям. Корисні для здоров'я
- Недостатки:
- не дешеві
Добрий день, Юрій. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обрали нас!!!
- Даша Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарної якості килимок: яскравий, без запаху, дитина ще не ходить, але з цікавістю повзає по ньому, ручками водить випуклих елементах і роздивляється кольори
- Достоинства:
- Яскравий, різні ступені жорсткості на кожному квадратику
- Недостатки:
- Поки не виявили
Добрий день, Даша. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обрали нас!!!
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальний килимок. Ще б не забувати його розкладати для дитини
Добрий день, Юлія. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обрали нас!!!
- Ольга Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудові килимки
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Файно. Дитина 4 роки юзає. задоволена.
Добрий день, Олександр. Дякуємо за відгук, нам приємно, що наша продукція приносить Вам користь!!! Мирного неба!
- Оксана У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий коврик) дитина 1,8 ходить і бігає з задоволенням) і дорослим теж сподобалось)
Добрий день, Оксана. Дякуємо за відгук, нам приємно, що наша продукція приносить Вам задоволення!!! Мирного неба!
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую!
Добрий день, Тетяна. Дякуємо за відгук, нам приємно, що наша продукція приносить Вам користь!!!
- Тамара К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це вклад у здоров'я ніжок
- Достоинства:
- Без запаху резини, цікаво для дитини, можна і ходити і кольори вчити
- Недостатки:
- Ніяких
Добрий день, Тамара. Дякуємо за відгук, нам приємно, що наша продукція приносить Вам користь!!! Мирного неба!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Килимок сподобався. Малеча( 1рік 3 міс) топає з задоволенням . Запаху нема. Один квадратик трохи вигнувся, але вирівнявся.
Добрий день, Анна. Дякуємо за відгук. Пазли можуть злегка деформуватись при холодних температурах, але невдовзі, при кімнатній температурі вони розрівнюються. Нехай наша продукція приносить Вам користь!!! Мирного неба!
- Ліана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Так собі
- Недостатки:
- колір не відповідає картинці, на картинці одні кольорі, а по факту зовсім інші
- Ліана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якщо чесно то коврик так собі, він повністю прорізіняний, добре що запаху від нього не має.
На стиках не дуже з'єднується, при доставці помнялись два квадратика, і тепер вони торчать.- Достоинства:
- підійде більше у ванну кімнату
- Недостатки:
- Дужее твердий та слизький
- Сергей Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Килимок супер. Дуже сподобався малечі. Дуже гарний, приємно по ньому ходити.
Дякуємо за Ваш відгук. Приємного користування!!!
- Тамара К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Килимок супер! Запах мінімальний та вивітрився швидко.Доня із задоволенням топає сама ( 1 рік)
Рекомендую!- Достоинства:
- Користь для здоров'я
- Недостатки:
- Не стикуються міцно пазли, але це не страшно
Малишка зато легко розбирає їх а потім складає
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший, качественный
- Ксения В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рельеф понравился,в наборе есть варианты и помягче и очень колючие, на любой вкус. Запаха резины нет. Из минусов, на линолеуме немного скользят, не всегда четко совпадают стыки при соединении ковриков( не слишком существенно) Главное- ребенок очень доволен, топает настойчиво. Да и сама с удовольствием пользуюсь , в конце дня- супер