- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Килимок дуже класний. Шукала саме такий, що геться, не дуже жорсткий, бо саме така була рекомендація ортопеда. Дитина бігає із задоволенням. Я теж бігаю по ньому із задоволенням. Рекомендую.
- Достоинства:
- Приємний на дотик, гнеться, легко миється
- Недостатки:
Добрий день, Юлія. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обрали нас!!!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова інвестиція в здоров'я дитини. Килимок-пазл яскравий, не має стороннього запаху і легко миється.
Добрий день, Ольго! Дуже раді, що ви задоволені покупкою і дякуємо за відгук!
- Мария К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудові коврики купляла малюку, але іноді і сама по ним ходжу.
Добрий день, Марія. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обрали нас!!!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взяла на подарунок і дуже сподобалась якість товару і кольорова гама.
- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
Добрий день, Тетяна. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обрали нас!!!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий дизайн, якість і швидка доставка.
- Достоинства:
- Гарний дизайн і якість
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Невеликі квадратики, непогані. Я думала що вони будуть більш твердими. В цілому, претензій нема.
Добрий день, Ольго! Дуже раді, Дякуємо за відгук! Так, у цьому наборі представлені м'які, середні та жорсткі елементи. Але ви праві, таких пазлів як Лотос, чи Піраміди, які будуть жорсткішими, в цьому наборі. Але можна буде придбати їх окремо. Але, зазвичай, діти не всі їх полюбляють. А для дорослих - просто супер!
- Валентина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбала цей килимок за рекомендацією лікаря-ортопеда, дуже чудовий як для дитини, так і для дорослих. Допомагає зняти напругу після важкого дня. Дитині корисно для нормального функціонування постави і ходи.
- Достоинства:
- Якість чудова, ціна, користь
- Недостатки:
Добрий день, Валентино! Дуже раді, що ви задоволені покупкою і дякуємо за відгук!
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вчасна доставка
Добрий день, Олеже! Дякуємо за відгук!
- Иван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний матеріал, дуже гарний масажер
Добрий день, Іване! Дуже раді, що ви задоволені покупкою і дякуємо за відгук!
- Вера К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Діти задоволені, дуже корисно
Добрий день, Віро! Дуже дякуємо за відгук, користуйтеся на здоров'я!
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний і якісний.
- Достоинства:
- Суперовий
- Недостатки:
Добрий день, Оксана. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обрали нас!!!