Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Коврик массажный Ortek Мега Микс Пазлы 8 элементов (09224)

• Юлія

Килимок дуже класний. Шукала саме такий, що геться, не дуже жорсткий, бо саме така була рекомендація ортопеда. Дитина бігає із задоволенням. Я теж бігаю по ньому із задоволенням. Рекомендую.

Достоинства:
    Приємний на дотик, гнеться, легко миється
    Недостатки:
    Відсутні

Добрий день, Юлія. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обрали нас!!!

• Ольга

Чудова інвестиція в здоров'я дитини. Килимок-пазл яскравий, не має стороннього запаху і легко миється.

Добрий день, Ольго! Дуже раді, що ви задоволені покупкою і дякуємо за відгук!

• Мария К***

Чудові коврики купляла малюку, але іноді і сама по ним ходжу.

Добрий день, Марія. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обрали нас!!!

• Тетяна

Взяла на подарунок і дуже сподобалась якість товару і кольорова гама.

Достоинства:
    Гарна якість
    Недостатки:

Добрий день, Тетяна. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обрали нас!!!

• Тетяна

Чудовий дизайн, якість і швидка доставка.

Достоинства:
    Гарний дизайн і якість

• Ольга К***

Невеликі квадратики, непогані. Я думала що вони будуть більш твердими. В цілому, претензій нема.

Добрий день, Ольго! Дуже раді, Дякуємо за відгук! Так, у цьому наборі представлені м'які, середні та жорсткі елементи. Але ви праві, таких пазлів як Лотос, чи Піраміди, які будуть жорсткішими, в цьому наборі. Але можна буде придбати їх окремо. Але, зазвичай, діти не всі їх полюбляють. А для дорослих - просто супер!

• Валентина Ч***

Придбала цей килимок за рекомендацією лікаря-ортопеда, дуже чудовий як для дитини, так і для дорослих. Допомагає зняти напругу після важкого дня. Дитині корисно для нормального функціонування постави і ходи.

Достоинства:
    Якість чудова, ціна, користь
    Недостатки:

Добрий день, Валентино! Дуже раді, що ви задоволені покупкою і дякуємо за відгук!

• Олег М***

Вчасна доставка

Добрий день, Олеже! Дякуємо за відгук!

• Иван Г***

Якісний матеріал, дуже гарний масажер

Добрий день, Іване! Дуже раді, що ви задоволені покупкою і дякуємо за відгук!

• Вера К***

Діти задоволені, дуже корисно

Добрий день, Віро! Дуже дякуємо за відгук, користуйтеся на здоров'я!

• Оксана П***

Дуже гарний і якісний.

Достоинства:
    Суперовий
    Недостатки:

Добрий день, Оксана. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обрали нас!!!