Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Гелевая подушка Ortek для сидения (10128)

• Марі

Шкода, що не дослухалася до попереднього відгуку щодо допустимої ваги. Подушка розрахована до 70 кг, а при 75 кг вона надто продавлюється і не забезпечує потрібного рівня підтримки.
    Окреме засмучення викликала якість матеріалу. На жаль, я не подумала перевірити подушку без чохла, а в середині чекав неприємний "сюрприз". На поверхні щось схоже на цвіль, яка в'їлася в сам матеріал, і, відповідно, жодні засоби очистки не допоможуть.
    Для такої ціни я очікувала набагато кращої якості. У моєму випадку це ще й зіпсований подарунок, що додає розчарування. Не можу рекомендувати цей товар.

Достоинства:
    Немає.
    Недостатки:
    Зіпсований матеріал.

• Виталий В***

Качественно выполнена. Но нужно учесть, что рассчитана на весовую категорию до 70 кг

Добрий день, Віталію! Дякуємо за ваш відгук.
      Щодо навантаження: гелева подушка дійсно розрахована на вагу користувача в межах 80–120 кг. Це підтверджується і відгуками покупців, які використовують її при вазі 91 та навіть 115 кг — з позитивними враженнями.
      Зокрема, один із клієнтів зазначив:
      «При моїй вазі 115 кг дуже добре підходить, дуже комфортно сидіти».
      Тому можемо припустити, що ваші відчуття — індивідуальні. Якщо є питання або сумніви — завжди раді допомогти.

• Олег Л***

Подушка сподобалась, свої завдання виконує.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:

Добрий день, Олег. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обираєте нас!!!

• Вита З***

Подушка сподобалася, дуже зручна, те що я шукала, дякую виробнику

Добрий день, Віта. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обрали нас!!!