- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Шампунь загалом чудовий, зірку знято через не економне використання.
Погано піниться. Тож для довгого волосся піде багато.
Чи раджу? Так. Якісний.- Достоинства:
- Прозорий, приємний запах, після миття - чудовий стан навіть без додаткових засобів.
- Недостатки:
- Він погано піниться. Тож для гарного намащення волосся треба багато. На моє, коротке, 5 натискань.
Доброго дня, Оксано!
Щиро дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашого шампуню. Нам дуже приємно, що Ви відзначили його якість, приємний аромат та чудовий стан волосся після миття.
Стосовно пінності та економності використання: шампунь O’shy Professional Keratin має більш делікатну формулу без сульфатів, орієнтовану на догляд та відновлення, тому він може пінитися м’якше, ніж звичайні інші шампуні, котрі містять сульфати. Для кращого ефекту радимо спочатку добре змочити волосся, а шампунь розподілити між долонями та спінити з невеликою кількістю води — тоді він наноситься рівномірніше і витрачається економніше.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Ваша думка допомагає нам ставати кращими.
- Ковальчук І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Сподобався шампунь,в комплексі з кондиціонером то бомба
- Достоинства:
- Все супер
- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Після шампуню волосся гане але жахлива доставка
- Достоинства:
- Шампунь гарний Але жахлива доставка мені шампунь прийшов розлитий
- Недостатки:
- Жахлива доставка і шампунь прийшов розлитий
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
На любителя
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Шампунь,и кондиционер хороший,покупали три шампуни по 1 литру,и 3 кондиционера по 1.литру,а вот кешбек не возвращают(((
- Ганна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Гарний шампунь. Сподобався.
- Достоинства:
- Склад
- Наталья Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Шампунь дуже сподобався. Зразу не писала відгук, щоб протестувати його якісь час. У мене жирне волосся, однак після використання воно має більш свіжий стан навіть на 3 день, хоча раніше вже до вечора 2 дня мало тьмяний вигляд. Відчуття шовковистості та легкості волосся після миття. Задоволена продуктом. Має невелику витрату, зручний дозатор. Приємний запах.
- Достоинства:
- Якість, дозатор, невелика витрата.
- Недостатки:
- Немає.
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
- Анна Л***Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
На початку користування нормальна шампунь, але чим більше користуєшся тим більше волосся починає плутатись і випадати. Великий розход шампуню, треба кілька натисків щоб помити волосся довжиною до плеча. Все ж таки не варто сподіватись на якийсь результат і гарну якість волосся з шампуню за таку ціну за 1 л.
- Недостатки:
- Дуже сушить волосся, великий розход