- Яніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень приятный аромат. Как обычно качество..
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пришел с поломанным носиком
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний аромат
- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий освіжувач повітря. Рекомендую
- Недостатки:
Представник постачальникаЮрію, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда Air Wick
Гарний запах ,доставлено швидко
Представник постачальникаЛюдмило, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Air Wick
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре
- Достоинства:
- Прпцює
- Недостатки:
Представник постачальникаСергію, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Air Wick
- Алла Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нравится
Представник постачальникаАлло, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
- Редчиц Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Жахливий!Він вже втратив всі строки придатності.Я часто купую саме такий,тому точно можу сказати,що він непридатний для використання!Гроші на смітник.Нерекомендую!!!!
- Недостатки:
- Непридатний для використання!
Представник постачальникаЯно, добрий день!
Для детального розгляду Вашого випадку просимо Вас звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected].
Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, з'ясують деталі і нададуть необхідну консультацію.
Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні.
Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами мобільного оператора.
З повагою, команда Air Wick
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий квітковий, дуже потужний. Купляв декілька разів.
- Достоинства:
- Вистачає надовго
- Недостатки:
- Комусь буде занадто
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Один з найкращих, дуже сильний, квітковий, солодко-трояндовий аромат. Дійсно вистачає одного, максимум, двох пшиків.
- Достоинства:
- Сильний і приємний аромат
Все добре
Представник постачальникаЛюдмило, дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням! З повагою, команда Air Wick
Все чудово
Представник постачальникаЛюдмило, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Air Wick
Добре
Представник постачальникаЛюдмило, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Air Wick
- Анна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний
Представник постачальникаАнно, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
Чудово
Представник постачальникаЛюдмило, вдячні за Вашу думку! З повагою, команда Air Wick
Гарний запах
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запах чудовий і тримається довго
Представник постачальникаЯно, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
З повагою команда Air Wick
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Змінився дизайн балону, але аромат точно той самий, як і був. Дуже подобається))
Представник постачальникаВікторіє, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Air Wick
- Наталія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшло щось не таке. Розраховувала на такий товар, як на фото. Пахне ніби нормально, то забрала
- Недостатки:
- Прислали інший товар
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже подобається. Це не звичний приторний квітковий аромат, це ніби мікс запашних квітів та якихось солодощів
Представник постачальникаВікторіє, вдячні за Вашу думку! З повагою, команда Air Wick
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже приємний аромат
Представник постачальникаОлено, вдячні за Вашу думку! З повагою, команда Air Wick
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
підійшов до дешевого еірвіку, пшикає добре. запах більш менш норм, але не варто очікувати реального запаху саду з цього балончика.
- Достоинства:
- підійшов, пахне
- Недостатки:
- можливо трохи дорогувато
Представник постачальникаРуслане, дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас! З повагою, команда Air Wick
- Александр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный аромат. Баллона хватает надолго
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
З повагою команда Air Wick
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приятный воздух
Представник постачальникаСергіє, дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням! З повагою, команда Air Wick
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запах приємний, декілька разів брав. Можливо не дуже стійкий, але приємний.
- Достоинства:
- Запах
Представник постачальникаВладиславе, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Air Wick
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший аэрозоль.
Представник постачальникаДмитре, дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! З повагою, команда Air Wick
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Так себе.
- Достоинства:
- На троечку
- Недостатки:
- Резкий
Представник постачальникаОлександре, хотіли б порекомендувати Вам звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected].
Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, нададуть необхідну консультацію та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання.
Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні.
З повагою, команда Air Wick
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Так себе...не дотягивает до оригинала...
- Достоинства:
- Запах похож
- Недостатки:
- Не стойкий
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купил к оригиналу работает не очень пшикает 1/10
- Дарина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже не сподобався аромат освіжувача. Більше не буду такий брати.
- Достоинства:
- Свою роботу робить, поганий запах перебиває
- Недостатки:
- Поганий запах
- Юля П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила по отзывам. Запах химический, сладкий. На любителя .
- Алексей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Аромат не плохой.
А вот сам баллон видимо не оригинал - немного меньше по размеру, из-за этого не может нормально функционировать - пришлось выдумывать что подложить- Достоинства:
- Приятный аромат
- Недостатки:
- Бракованный или не оригинальный баллончик.
- Саймон
Ну что за бред Вы пишите: содержимое - оригинал, баллончик - не оригинал? Все в куче...
Не может такого быть, обычный брак!
- Алёна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Слишком сладкий до тошноты( есть другие запахи этой фирмы которые очень классные, например королевский пирог - просто кайф
- Достоинства:
- интересный
- Недостатки:
- очень приторный(
Представник постачальникаАлёна, добрый день! Благодарим за Ваш отзыв!
Хотели бы порекомендовать Вам обратить внимание на другие ароматы из коллекций Air Wick. Уверены, что Вы обязательно найдете тот аромат, от которого будете в восторге! Вы также можете обратиться в Службу поддержки потребителей по номеру телефона 0 800 30-72-44 или написать на электронную почту [email protected]. Наши специалисты помогут Вам подобрать продукцию, учитывая Ваши пожелания.
С уважением, команда Air Wick
- Андрей Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запах хороший но немного приторно сладкий
- Достоинства:
- Необычный
- Недостатки:
Представник постачальникаАндрей, спасибо, что выбираете нашу продукцию!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень нравятся эти ароматизаторы, действительно этот -просто сказочный сад, покупаю и использую без дополнительного распылителя- долго держится приятный аромат, одного пшика хватает на комнату
- Достоинства:
- Потрясающая линейка ароматов для дома
- Недостатки:
- цена высоковата
Представник постачальникаОльга, спасибо за отзыв! Очень рады, что вам нравится наша продукция!
- Вера Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник постачальникаВера, благодарим вас за высокую оценку Air Wick!