Отзывы покупателей о Змінний флакон до Електричного ароматизатора повітря Air Wick Ніжність шовку та лілії 19 мл (5908252005611/5908252018215)
- Олена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Чудовий
- Інна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Дякую, класний запах, дуже сподобався
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Чудовий аромат!
- Іван Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Норм
Представник постачальникаІване, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда Air Wick
- Андрей О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Стойкий, приятный аромат. Рекомендую.
Представник постачальникаАндрію, дякуємо за зворотній зв'язок. Ваша рекомендація має велике значення для нас. Користуйтесь із задоволенням. З повагою, команда Air Wick
- Аліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Для мене особисто цей аромат це просто відвал башки!)))Обожнюю його!Беру вже не вперше і буду брати і надалі)))
Представник постачальникаАліно, вдячні за довіру та високу оцінку нашої продукції! З повагою, команда Air Wick
- Артем Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Пахне добре але є великий мінус це стосується всіх ароматів коли залишається половина перестає працювати запах пропадає якось то дивно
Представник постачальникаАртеме, дякуємо Вам за вибір нашої продукції!
Хотіли б запропонувати Вам звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected].
Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, нададуть необхідну консультацію та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання.
Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні.
Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами мобільного оператора.
З повагою, команда Air Wick
- Ирина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Отличный аромат
Представник постачальникаІрино, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Air Wick
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Приємний солодкуватий аромат, якого хватає на місяць на середньому рівні використання. Сім'ї подобається
Представник постачальникаОлено, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
- Екатерина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Хороший запах
Представник постачальникаКатерино, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
- Игорь П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Пахнючий аромат, швидка доставка.
Представник постачальникаІгорю, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Air Wick
- Інна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Дякую,все супер)
Представник постачальникаІнно, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Аромат приємний.
- Достоинства:
- Аромат
Представник постачальникаВячеславе, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Air Wick
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Подобається.
Представник постачальникаСвітлано, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
- Віта О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Аромат приємний
- Достоинства:
- Аромат
Представник постачальникаВіто, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Air Wick
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Все працює.Аромат відчувається
Представник постачальникаОксано, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
- Сергей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Хорошее качество
Представник постачальникаСергію, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Air Wick
- Ганна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Офігенний аромат
- Достоинства:
- Аромат ,ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаГанно, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда Air Wick
- Лилия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Дуже подобається
Представник постачальникаЛіліє, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда Air Wick
- Татьяна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Запах просто божественный. Не сладкий цветочный и разносится по всей квартире.
- Достоинства:
- Стойкий и приятный запах
- Недостатки:
Представник постачальникаТетяно, цінуємо Вашу думку. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування! З повагою, команда Air Wick
- Анастасия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Приємний аромат
Представник постачальникаАнастасіє, дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! З повагою, команда Air Wick
- Оксана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Все супер
- Галина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Дуже сподобався аромат
- Достоинства:
- Гарний аромат
- Недостатки:
Представник постачальникаГалино, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Air Wick
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Гарний, свіжий, оновлений приємний запах на всі 100 відсотків справжнього задоволення!
Представник постачальникаРуслане, щиро дякуємо Вам за вибір наших засобів та за відгук! Раді, що Вам усе сподобалося! З повагою, команда Air Wick