Отзывы покупателей о Набор прецизионных магнитных отверток с битами в кейсе для точной работы ремонта мелкой электроники телефона ноутбука ПК часы очков игрушек профессиональный комплект инструментов с набором бит подарок мужчине 63 шт в комплекте OnePro Черный 73695

Оценка пользователей 4.92/5
  • Іван М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

Загалом дуже непоганий набір за такі смішні гроші.

Достоинства:
    Набір має магнітний кейс - тобто буквально можна кидати метизи на місце ручки і вони примагнічу.ться до корпусу набору. Великий набір біт. Ручка з прозковзуючим торцем, зручно фіксувати в руці та обертати.
    Недостатки:
    Матеріал біт досить мʼякий, тому треба уважно приміряти біту до метизу інакше є ризик злизати шліц.
    • Продавец  NexTrend

Дякуємо за детальний відгук та вибір цього набору інструментів. Раді, що магнітний кейс і зручна ручка виявилися корисними. Зауваження щодо твердості біт врахуємо у подальшій роботі з асортиментом. Бажаємо комфортного користування та вдалих ремонтів!

• Іван С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

В роботі не перевірений, але на ці гроші виглядає гарно. Великий асортимент презмційних біт, утримував, компактний чохол.

• Продавец  NexTrend

Дякуємо за відгук і довіру до вибору цього набору інструментів. Раді, що зовнішній вигляд, асортимент біт та зручний чохол справили на вас гарне враження, а ціна здається привабливою. Нехай набір добре показує себе в роботі та стане надійним помічником у ремонтах.

• Олексій Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

Набір виглядає дорожче ніж коштує. Зручний кейс. Відкрутив та закрутив три «зірочки» на девайсі, бита не злизалась. Поки що це весь досвід користування.

• Продавец  NexTrend

Дякуємо за відгук та високу оцінку набору! Раді, що якість біт і зручний кейс виправдали очікування та інструмент добре показав себе в роботі. Нехай набір надійно служить під час ремонту техніки та стане корисним помічником у будь-яких дрібних завданнях.

• Даніїл П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

Викрутка просто супер! Набір біт величезний — підійде для будь-яких завдань. Дуже сподобався зручний чохол на пружині. Хоча корпус для біт із пластику, біти всередині на магніті й тримаються надійно. Сама викрутка сідає дуже щільно, нічого не бовтається. Повністю задоволений покупкою!

Достоинства:
    Матеріали — пластик, але якісний: біти тримаються на магнітах, а сама викрутка фіксується дуже щільно. Мене все влаштовує, рекомендую!
    • Продавец  NexTrend

Дякуємо за такий детальний відгук та високу оцінку набору! Раді, що вам подобається якість матеріалів, зручний чохол і надійна фіксація біт та викрутки. Вдячні за рекомендацію товару іншим покупцям. Бажаємо приємного та комфортного користування інструментом!

• Ігор Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

Все дуже швидко відправили плюс безкоштовна доставка з підпискою смарт все ціле все на місці

• Продавец  NexTrend

Дякуємо за відгук та високу оцінку набору викруток! Раді, що замовлення швидко приїхало, а комплект приїхав цілим і в повній комплектації. Дякуємо, що обрали саме цей інструмент. Нехай набір надійно служить у ремонті техніки та приносить лише користь.

• Артур Ш***

• Продавец  NexTrend

Дякуємо за високу оцінку та відгук про набір викруток! Раді, що товар виправдав очікування та підійшов для ваших завдань. Нехай інструменти служать довго та допомагають у ремонті техніки. Завжди раді бути корисними та бачити вас серед наших покупців знову.

• Євген Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

Чудовий комплект. Зручний для роботи з електротехнікою.

• Продавец  NexTrend

Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Раді, що комплект виявився зручним для роботи з електротехнікою та виправдав очікування. Дякуємо за вибір нашого товару, бажаємо приємного й надійного користування.

• Руслан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

Класний набір. Друга порекомендував. Я придбав і радію. Для "дрібничок" - саме ТО!
    ДЯКУЮ!

Достоинства:
    Багато біток, компактний набір, магнітний тримач, низька ціна.
    • Продавец  NexTrend

Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Раді, що набір викруток сподобався, виявився зручним для дрібних робіт і виправдав очікування. Нехай користування буде приємним та ефективним!

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

Все добре, дуже вдячні за якісний товар!

• Продавец  NexTrend

Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Раді, що набір викруток вам сподобався та виправдав очікування щодо якості. Бажаємо зручного й тривалого користування інструментом!

• Ігор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

Хороший набір за свої гроші

• Продавец  NexTrend

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що набір викруток виправдав очікування та став вдалим вибором за свою ціну. Бажаємо зручного й довготривалого користування.

• Евгений Ш***

Все ОК

• Продавец  NexTrend

Дякуємо за ваш відгук! Приємно знати, що набір викруток відповідає очікуванням і все гаразд. Бажаємо зручного користування та успішних ремонтів дрібної техніки й аксесуарів.

• Оля

Набір якісний.

Достоинства:
    Все влаштовує
    • Продавец  NexTrend

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що набір викруток вам сподобався та повністю влаштовує за якістю. Бажаємо зручного й тривалого користування під час точних робіт.

• Руслан П***

Дуже гарна якість

• Олександр Л***

Все добре

• Олексій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

Якісний набір дуже сподобався, гарна ціна

Достоинства:
    Якість, ціна

• Андрей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

Це ті біти про які я мріяв! На всі потреби вони підходять. Якість біт і кейсу неперевершена. Задоволенню не має меж. Все на магнітній основі, нічого не загубиться. Продавцю дуже вдячний за швидке відправлення.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Немає зовсім
    • Продавец  NexTrend

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування

• Наталя Л***

Гарний,різноманітний набір.

Достоинства:
    Набір має багато різноманітних біт,корпус ергономічний з магнітними тримачами біт,якість звичайна,щоб не злизувалася треба ретельно підбирати біти під тип шурупів.
    • Продавец  NexTrend

• Максим

Хороший інструмент+ зручний пенал

• Антон Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

За свою ціну гарний товар, магніти гарно тримають, брав по знижці, за свою ціну якісно

Достоинства:
    Якість, ціна, універсальність
    Недостатки:
    Маленькі насадки бистро злизуються
    • Продавец  NexTrend

• Дмитро А***

Дуже чудовий набір
    Рекомендую

• Юрий Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

Все чудово: якість товару, цена, швидкість доставки и бездоганне обслуговування. Дуже приємний менеджер Катерина. Раджу.

Достоинства:
    Якість товару, швидкість доставки, бездоганне обслуговування.
    Недостатки:
    Взагалі немає.
    • Продавец  NexTrend

• Максим Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

Купляв пару днів набір викруток, швидко доставили на наступний день.Кому потрібно набір замовляйте

Достоинства:
    Велика кількість різноманніття

• Олег М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

Не поганий набір за свої гроші, як і всі вони трохи шумить якщо носити з собою

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

Дуже сподобалося використання. Все на магнітах.

Достоинства:
    Магніти, компактність
    Недостатки:
    Поки не знайшов
    • Продавец  NexTrend

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

За свою ціну непогана якість та зручність насадок

Достоинства:
    Велика варіабельність насадок
    • Продавец  NexTrend

• Євгеній Т***

Гарний набір!!!
    Корпус нажаль пластик((

Достоинства:
    Ціна приємна
    Недостатки:
    Корпус
    • Продавец  NexTrend

• Шевчик С***

Покупкою дуже задоволений.

Достоинства:
    Бокс зручний, біти міцні не злизуються і в своїх місцях тримаються чудово, сама викрутка легка міцна і головне біти в ній тримаються дуже надійно. Для свого призначення набор чудовий. Потрібно пам'ятати що викрутка не предназначена для ремонту авто і електричних розеток, для цього існує інший інструмент.
    Недостатки:
    Не виявив. Викрутка для великих рук трішки тонкувата, але це індивідуально.
    • Продавец  NexTrend

• Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

Дуже потрібна в господарстві річ.

• Тонкий А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

Отличный набор, мне все понравилось.

• Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

Приємні на дотик, якісні, магнітяться. Сподіваюсь, що зносостійкі. Зручний футляр.

Достоинства:
    Якісні

• Остап Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

Прикольна штука, зручний бокс.

Достоинства:
    +++
    • Продавец  NexTrend

• Платон Д***

Дуже зручний гарний набір

• Аліна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

Компактний , дуже якісний набір, швидка доставка, все сподобалось

• Олег Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

Компактный и удобный набор с прочным корпусом и магнитным держателем позволяет аккуратно работать с мелкой электроникой. Рекомендую для точных задач.

Недостатки:
    Не увидел
    • Продавец  NexTrend

• Гліб Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

Крутий набір, тепер вся електроніка під контролем! Давно такий шукав, зручний кейс, купа насадок. Я радий покупці

Достоинства:
    Є все, що треба
    • Продавец  NexTrend

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

Брала на подарунок, набір виглядає гарно