- Іван М***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Загалом дуже непоганий набір за такі смішні гроші.
- Достоинства:
- Набір має магнітний кейс - тобто буквально можна кидати метизи на місце ручки і вони примагнічу.ться до корпусу набору. Великий набір біт. Ручка з прозковзуючим торцем, зручно фіксувати в руці та обертати.
- Недостатки:
- Матеріал біт досить мʼякий, тому треба уважно приміряти біту до метизу інакше є ризик злизати шліц.
- Продавец NexTrend
Дякуємо за детальний відгук та вибір цього набору інструментів. Раді, що магнітний кейс і зручна ручка виявилися корисними. Зауваження щодо твердості біт врахуємо у подальшій роботі з асортиментом. Бажаємо комфортного користування та вдалих ремонтів!
- Іван С***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
В роботі не перевірений, але на ці гроші виглядає гарно. Великий асортимент презмційних біт, утримував, компактний чохол.
- Продавец NexTrend
Дякуємо за відгук і довіру до вибору цього набору інструментів. Раді, що зовнішній вигляд, асортимент біт та зручний чохол справили на вас гарне враження, а ціна здається привабливою. Нехай набір добре показує себе в роботі та стане надійним помічником у ремонтах.
- Олексій Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Набір виглядає дорожче ніж коштує. Зручний кейс. Відкрутив та закрутив три «зірочки» на девайсі, бита не злизалась. Поки що це весь досвід користування.
- Продавец NexTrend
Дякуємо за відгук та високу оцінку набору! Раді, що якість біт і зручний кейс виправдали очікування та інструмент добре показав себе в роботі. Нехай набір надійно служить під час ремонту техніки та стане корисним помічником у будь-яких дрібних завданнях.
- Даніїл П***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Викрутка просто супер! Набір біт величезний — підійде для будь-яких завдань. Дуже сподобався зручний чохол на пружині. Хоча корпус для біт із пластику, біти всередині на магніті й тримаються надійно. Сама викрутка сідає дуже щільно, нічого не бовтається. Повністю задоволений покупкою!
- Достоинства:
- Матеріали — пластик, але якісний: біти тримаються на магнітах, а сама викрутка фіксується дуже щільно. Мене все влаштовує, рекомендую!
- Продавец NexTrend
Дякуємо за такий детальний відгук та високу оцінку набору! Раді, що вам подобається якість матеріалів, зручний чохол і надійна фіксація біт та викрутки. Вдячні за рекомендацію товару іншим покупцям. Бажаємо приємного та комфортного користування інструментом!
- Ігор Р***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Все дуже швидко відправили плюс безкоштовна доставка з підпискою смарт все ціле все на місці
- Продавец NexTrend
Дякуємо за відгук та високу оцінку набору викруток! Раді, що замовлення швидко приїхало, а комплект приїхав цілим і в повній комплектації. Дякуємо, що обрали саме цей інструмент. Нехай набір надійно служить у ремонті техніки та приносить лише користь.
- Артур Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
- Продавец NexTrend
Дякуємо за високу оцінку та відгук про набір викруток! Раді, що товар виправдав очікування та підійшов для ваших завдань. Нехай інструменти служать довго та допомагають у ремонті техніки. Завжди раді бути корисними та бачити вас серед наших покупців знову.
- Євген Л***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Чудовий комплект. Зручний для роботи з електротехнікою.
- Продавец NexTrend
Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Раді, що комплект виявився зручним для роботи з електротехнікою та виправдав очікування. Дякуємо за вибір нашого товару, бажаємо приємного й надійного користування.
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Класний набір. Друга порекомендував. Я придбав і радію. Для "дрібничок" - саме ТО!
ДЯКУЮ!- Достоинства:
- Багато біток, компактний набір, магнітний тримач, низька ціна.
- Продавец NexTrend
Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Раді, що набір викруток сподобався, виявився зручним для дрібних робіт і виправдав очікування. Нехай користування буде приємним та ефективним!
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Все добре, дуже вдячні за якісний товар!
- Продавец NexTrend
Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Раді, що набір викруток вам сподобався та виправдав очікування щодо якості. Бажаємо зручного й тривалого користування інструментом!
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Хороший набір за свої гроші
- Продавец NexTrend
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що набір викруток виправдав очікування та став вдалим вибором за свою ціну. Бажаємо зручного й довготривалого користування.
- Евгений Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Все ОК
- Продавец NexTrend
Дякуємо за ваш відгук! Приємно знати, що набір викруток відповідає очікуванням і все гаразд. Бажаємо зручного користування та успішних ремонтів дрібної техніки й аксесуарів.
- ОляОтзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Набір якісний.
- Достоинства:
- Все влаштовує
- Продавец NexTrend
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що набір викруток вам сподобався та повністю влаштовує за якістю. Бажаємо зручного й тривалого користування під час точних робіт.
- Руслан П***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Дуже гарна якість
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Все добре
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Якісний набір дуже сподобався, гарна ціна
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Це ті біти про які я мріяв! На всі потреби вони підходять. Якість біт і кейсу неперевершена. Задоволенню не має меж. Все на магнітній основі, нічого не загубиться. Продавцю дуже вдячний за швидке відправлення.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Немає зовсім
- Продавец NexTrend
Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування
- Наталя Л***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Гарний,різноманітний набір.
- Достоинства:
- Набір має багато різноманітних біт,корпус ергономічний з магнітними тримачами біт,якість звичайна,щоб не злизувалася треба ретельно підбирати біти під тип шурупів.
- Продавец NexTrend
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Хороший інструмент+ зручний пенал
- Антон Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
За свою ціну гарний товар, магніти гарно тримають, брав по знижці, за свою ціну якісно
- Достоинства:
- Якість, ціна, універсальність
- Недостатки:
- Маленькі насадки бистро злизуються
- Продавец NexTrend
- Дмитро А***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Дуже чудовий набір
Рекомендую- Продавец NexTrend
- Юрий Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Все чудово: якість товару, цена, швидкість доставки и бездоганне обслуговування. Дуже приємний менеджер Катерина. Раджу.
- Достоинства:
- Якість товару, швидкість доставки, бездоганне обслуговування.
- Недостатки:
- Взагалі немає.
- Продавец NexTrend
- Максим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Купляв пару днів набір викруток, швидко доставили на наступний день.Кому потрібно набір замовляйте
- Достоинства:
- Велика кількість різноманніття
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Не поганий набір за свої гроші, як і всі вони трохи шумить якщо носити з собою
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Дуже сподобалося використання. Все на магнітах.
- Достоинства:
- Магніти, компактність
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Продавец NexTrend
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
За свою ціну непогана якість та зручність насадок
- Достоинства:
- Велика варіабельність насадок
- Продавец NexTrend
- Євгеній Т***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Гарний набір!!!
Корпус нажаль пластик((- Достоинства:
- Ціна приємна
- Недостатки:
- Корпус
- Продавец NexTrend
- Шевчик С***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Покупкою дуже задоволений.
- Достоинства:
- Бокс зручний, біти міцні не злизуються і в своїх місцях тримаються чудово, сама викрутка легка міцна і головне біти в ній тримаються дуже надійно. Для свого призначення набор чудовий. Потрібно пам'ятати що викрутка не предназначена для ремонту авто і електричних розеток, для цього існує інший інструмент.
- Недостатки:
- Не виявив. Викрутка для великих рук трішки тонкувата, але це індивідуально.
- Продавец NexTrend
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Дуже потрібна в господарстві річ.
- Тонкий А***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Отличный набор, мне все понравилось.
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Приємні на дотик, якісні, магнітяться. Сподіваюсь, що зносостійкі. Зручний футляр.
- Достоинства:
- Якісні
- Остап Г***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Прикольна штука, зручний бокс.
- Достоинства:
- +++
- Продавец NexTrend
- Платон Д***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Дуже зручний гарний набір
- Аліна О***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Компактний , дуже якісний набір, швидка доставка, все сподобалось
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Компактный и удобный набор с прочным корпусом и магнитным держателем позволяет аккуратно работать с мелкой электроникой. Рекомендую для точных задач.
- Недостатки:
- Не увидел
- Продавец NexTrend
- Гліб Р***Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Крутий набір, тепер вся електроніка під контролем! Давно такий шукав, зручний кейс, купа насадок. Я радий покупці
- Достоинства:
- Є все, що треба
- Продавец NexTrend
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: NexTrend
Брала на подарунок, набір виглядає гарно