Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Наушники Ovleng W50 Black (OVLTWSGEW50B)

Оценка пользователей 2.95/5
  • Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Після отримання товару одразу поставила навушники на зарядку. Лівий навушник не світився під час заряджання (індикатор не світився), а після повної зарядки взагалі не працює. На жаль, товар виявився несправним. Прошу звернути увагу на якість перед відправкою.

Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
      Якщо ви виявили дефект, пропонуємо вам звернутись напряму в авторизований сервісний центр. Для вашої зручності, всі необхідні контакти та графік роботи вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви маєте можливість зателефонувати, або відправити повідомлення з запитом в месенджер Viber, на яке ми обов'язково відреагуємо протягом найближчого часу. У разі втрати упаковки або гарантійного талону, контакти офіційного сервісного центру ви можете дізнатись в підтримці ROZETKA.
      В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або за вашою згодою обміняємо товар на новий, в найкоротший строк. Звертаємо увагу, що пряме звернення в сервісний центр, максимально прискорить вирішення вагого питання.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів OVLENG.

• Дмитро Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Не працюють зовсім , один раз зарядили і потім перестали і заряджатися навіть . Навушники не подають жодних сигналів життя.

Не кому не рекомендую!!
    Дуже поганий китайський товар .

Достоинства:
    Недостатки:
    Не коштує своїх грошей . Максимум 100 грн їм ціна.

Якість матеріалів жахлива
    Упаковка жахлива
    Самий дешевий пластик , який тільки можна знайти.

Доброго дня, шановний покупець!
      Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні, також контакти служби підтримки та сервісного центру, ви можете отримати звернувшись на гарячу лінію магазину ROZETKA. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів OVLENG, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Мені не сподобалось те що один із навушників не працює

Достоинства:
    Треба трішки мати відповідальність
    Недостатки:
    Не працює один із навушників

• Олександр С***

Один навушник не заряджається,

• Олександр С***

Причому перевірити в магазині не було можливості, тому що навушники прийшли повністю розряджені

• Максим Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Утратив інструкцію і не можу підключити два навушники, все працювало, але вчора розрядились і один не підключає

Доброго дня, шановний покупець!
      Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.

• Кирило Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Зарядив до 80% навушники вони сіли через 3 хвилини, зарядив ще не включається другий навушник працює тільки 1, забрав замовлення сьогодні і вже стільки турбот

Недостатки:
    Погана батарея, працює 1 навушник

• Игорь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Пришли быстро,звук супер микрофон нормально звучит

• Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

жахливий мікрофон коли розмовляєш( повернув товар

Недостатки:
    мікрофон

Доброго дня, шановний покупець!
      Просимо вас звернутись в підтримку, так як вказані вами недоліки не мали місця раніше.
      Необхідні контакти ви знайдете на стикері упаковки, або в гарантійному талоні.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів Ovleng, та зробимо все можливе для вирішення вашого питання.

• Ірина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Придбали навушники вони не вмикається не світиться нічого і не працюють
    Сумно купили дитині на подарунок а тут таке розчарування
    Підкажіть чи можна зробити повернення

Доброго дня, шановний покупець!
      Якщо у вас виникли питання, ви можете звернутись в підтримку, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
      Дякуємо Вам за вибір бренду Ovleng!

• Игорь К***

Мне пришли разряженные полностью,зарядил и всё работает

• Віктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Брали на подарунок. Дитині навушники дуже сподобались. Якісне звучання. До Android конектяться без проблем.

• Віктор О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

навушники гарні,музика звучить просто вау) при розмові трішки мішають шуми,але то не критично. Якість гарна,рекомендую!

• Євген К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Навушники залікові, всі функції працюють за описом, від мене п'ять зірок

• Павло
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Зарядив повністю. Лівий навушник працює нормально. А правий грає так тихо, що нічого не чутно. Збільшення гучності не допомагає, вимкнення та ввімкнення, синхронізація, Gaming Mode тощо також нічого не змінюють.
    Крім того, приїхали в пом'ятій і розпакованій коробці, без плівки, роблю висновок, що мені надіслали повернутий товар.
    Ще такого досвіду з придбання товару в Розетці не мав. Обмін тут є? Чи краще повернути й отримати свої кошти? Хто мав такий досвід і знає, як ліпше вчинити?

Достоинства:
    Зовнішній вигляд
    Недостатки:
    Некоректно працює один навушник
    • Павло

Розетка мені сказала, що я маю віддати товар для проведення діагностики й чекати 14 днів висновку від офіційного сервісного центру. Серйозно? 14 днів без навушників і без моїх грошей? А потім що?
      Тобто наступного разу сказати просто, що товар не сподобався, але все працює нормально, тому хочу повернути? Так буде швидше? Саме на такий крок ви наштовхуєте людей, коли намагаєтеся продати зіпсований (і вже кимось повернутий) товар.

Доброго дня, шановний покупець!
      Просимо вас звернутись в підтримку, так як дана ситуація є виключенням і практично неможливою, тому як всі товари OVLENG, перед відправкою проходять ретельний огляд.
      Необхідні контакти ви знайдете на стикері упаковки, або в гарантійному талоні.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів OVLENG, та зробимо все можливе для скорого вирішення вашого питання.

Доброго дня, шановний покупець!
      Звертаємо вашу увагу, що даний товар, має гарантію, від офіційного представництва.
      Якщо ви виявили дефект, ви можете звернутись напряму по гарантії в сервісний центр, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
      В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або обміняємо товар на новий, в найкоротший строк.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів OVLENG, та зробимо все можливе для вирішення вашого питання.

• Іван К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Легко підключаються, легко управляються, можна рекомендувати

• Микола М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Де інструкція на українській мові?

Достоинства:
    Недостатки:
    Вишліть на українській,або повертаю товар
    • Геннадій Т***

Я вам допоможу.
      В телефоні - Google перекладач - справа внизу "Камера" - зверху там мова буде написана, можна вибрати "Визначити мову" а правіше трошки на яку мову перекласти "Українська". Відкриваєте інструкцію, наводите камеру і вуаля, все на українському показує телефон.

• Дмитро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Хорошого виробника вже видно з упаковки. Після перевірки навушників залишився задоволений

• Дударенко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Наушники хорошие, пока все работает нормально. Удобно, что очень маленькие. Подключились без проблем.

• Валерій Б***

Навушники залікові, дизайн космічний

• Елизавета
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

звук классный, по ушам не бьëт, но снимаю звезду за микрофон, не очень понятны слова, когда говоришь через наушники, а так всë нравится. кейс интересной формы, наушники тоже. удобно переключать песни и ставить на паузу.