Отзывы покупателей о Наушники Ovleng W60 Black (OVLTWSGEW60B)
Есть в наличии
- Таисия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
- Достоинства:
- Норм
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Розчарування ....Один навушник розряджається через три хвилини після виймання з контейнера . Незрозумілі звукові перешкоди постійні.
Брала на подарунок чоловіку. Чесно - розчарування ... А ще сумно що чоловік викинув коробку ( а в ній була квитанція в гарантійний талон). А про те що навушники неякісні сказав тільки сьогодні. А проблему виявив відразу. Не хотів засмучувати.
Так що викинуті на вітер гроші.- Достоинства:
- Лише дизайн який нічого не вартує по відношенні до поганої якості .
- Недостатки:
- Бракові. Читайте в основному коментарі .
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Звертаємо вашу увагу, що даний товар, має гарантію, від офіційного представництва.
Якщо ви виявили дефект, ви можете звернутись по гарантії в сервісний центр, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або обміняємо товар на новий, в найкоротший строк.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів Ovleng, та зробимо все можливе для вирішення вашого питання.
- Александр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Покупал специально для ps4, так как в описании пишет совместимость с playstation,но пытаясь подключить к консоли, пишет что пс4 не поддерживает устройство
- Достоинства:
- Непонятно
- Недостатки:
- Звук не качественный, не подключаются к ps4, пластик тоже не качественный
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Якщо у вас виникли питання, ви можете звернутись в підтримку, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Новинка на ринку навушників мене повністю задовольнила
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Китайське барахло
- Достоинства:
- Звук -
- Недостатки:
- незручні, пластик дно, Незручні.
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Просимо вас звернутись в підтримку, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
- Євгеній Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Поки ставлю оцінку 1 тому що забравши товар з відділення (заряджений) все працювало.На наступний день лівий навушник виявилося не заряджається і відповідно не працює!!Чекаю відповідь від продавця про ремонт або заміну товару.
- Достоинства:
- В перший день-швидке підключення, якісний звук.
- Недостатки:
- Не заряджається один із навушників!!
- Алексей Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Сидят очень комфортно и не выпадают , дизайн лаконичный и стильный. Рекомендую! Басы есть.
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Непогані навушники в своїй ціновій категорії. Довгенько тримають заряд, але трошки мікрофон не сподобався.
- Максим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Задоволений гучністю , матеріалом, та тривалістю програвання, за ці кошти мабудь кращого не знайдеш . Я ще як для мене вони дуже зручні і не випадають з вух , що дуже круто )
- Віктор О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
гарні навушники. чудовий звук, приємний матеріал та добре тримаються у вухах. рекомендую для купівл
- Достоинства:
- Гарний звук та адекватна ціна
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Пів року все добре, користуюсь майже кожен день 1,5-2 години, заряджаю рідко, не відєднуються
- Достоинства:
- Нормальні, стабільні.
- Недостатки:
- Я більш звик до вакуумних там сторонніх шумів менше.
- Аня І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Цікаве рішення по дизайну навушників, та доволі пристойне звучання
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Ні в якому разі не рекомендую зв'язуватись з виробником. Навушники вийшли з ладу через два місяці,але сервіс,чи то Розетки,чи то виробника, повертав два рази зламані і вказував,що дефекту,вказаного мною вони не побачили. Розетка відписувала,що все полагодили,тут же ще один лист,що дефекту знову не знайшли і тут же звінок,що мені нададуть нові. Так де правда,дефекту невиявлено,чи повертаєте відремонтований товар,чи нові навушники повертаєте?І так,навушники прийшли старі,ні я,ні менеджер магазину,підключитись не змогли,ледве підключив менеджер,але через п'ять хвилин один навушник заглох. Два місяці користування і два місяці пекла з сервісами,з гидкою брехнею і втюхування назад зламаного товару. Я от думаю,як все ж таки Розетка скотилася до такого рівня,щоб футболити клієнтами,на Фейсбуці,електронною поштою,сервіси,а так званий чат бот в телеграмі взагалі не працює,він нічого не розпізнає,на повідомлення не відповідає. Як можна так брехати людям і тримати клієнтів за непотріб. Мене вивертає,як від навушників так і того похабного відношення від вас,Розетка.
- Достоинства:
- Неправдиві відгуки,які вводять в оману
- Недостатки:
- Неякісний товар,так дитині погратись на вечір з блиманням різнокольорових вогників
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Для скорішого вирішення вашого питання, просимо звернутись в підтримку, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
- Даниил К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Не понравилось качество звука и сборки
- Достоинства:
- Они работают, хороший микрофон
- Недостатки:
- Пластик не качественный, при прослушивании музыки звук сливается, в рандомный момент могут сказать дисконектед- мы сели, без предупреждения заранее как в тех же редмиках что заряд низкий
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Повернули з сервісу,повідомили,що вони повністю справні. При поверненні не вмикались,тільки коли втикнули в розетку,показавши заряд 100%.Не пройшло і 30хв везу знову,не працюють,повністю. Просто вимкнулись,як і тоді,не блимають,телефон їх не бачить. Заряд в сервісі показав 100% коли підключили їх до розетки,без під'єднання до мережі не працюють. За ці пів години,що попрацювали раз десять пропадав звук. Я хочу повернення своїх коштів бо вже нервів не вистачає. Дуже грубо поводилася оператор,коли повідомляла,що навушники справні,наче я її щось винна,фиркала. Чому,щоб повідомити,що вони "справні" так довго їх тримали аж 18днів. Перший раз в мене така неприємна ситуація в Розетці,не вірила схожим історіям,але так сталося,тому прошу позбавте мене такого відношення до мене,продавця і поверніть мені гроші.
- Достоинства:
- Звук
- Недостатки:
- Вийшли з ладу через два місяці
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Дякуємо Вам за вибір бренду OVLENG!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Тільки щоб погратись і відкинути, кейс візуально і тактильно схожий на дешеву пластмасу. Індикатор заряду батареї - дуже примітивний. І головне - в вухах сидить дуже погано, і звук - середньо.
По відгуках, рейтинг навушників завищений, схоже хтось десь підкрутив.
Гроші на вітер! - Алёна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Не работает один наушник, брак прислали.
- Достоинства:
- Их нет
- Недостатки:
- Не работает один наушник, брак прислали!
- Аня С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Футуристичний дизайн приваблює, а сучасне стерео звучання змушує не розлучатися з навушниками
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Два місяці і вже на ремонті. Перестали працювати. Надіюсь,полагодять. Від 14 до 28 днів чекати,це довгий час без навушників,не розумію,чого так довго.
- Достоинства:
- Звук
- Недостатки:
- Швидко зламались
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів OVLENG, та зробимо все можливе для вирішення вашого питання.- Ольга С***
Всі чеки та коробку в мене забрали в Розетці,я чомусь думала,що мені щось повідомлять,пройшов тиждень часу, а від вас нічого не чути,хоча пишете,що для вас важливі ваші клієнти. Ваш товар зламався через два місяці,але я повинна назвонювати,це ви повинні перезвонити і вибачитись,що так сталось і зробити все,щоб я не хвилювалась,адже я заплатила кошти за навушники,які так гарно описані у відгуках,а на ділі прослужили два місяці.Я розумію,що під хвалебними відгуками з'явився нехвалебний і вам це не сподобалось,простіше,щоб клієнти тут не робили шуму,а на пряму вам звонили. Я зробила замовлення в інтернет магазині,якому довіряю і ні разу в мене не було проблем з якістю товару,за який бере на себе відповідальність Розетка,а ви своєю відповіддю, під моїм відгуком, ставите під сумнів,саме їх роботу бо ще раз напишу,дуже неприємне враження від відповіді вашої.
- АняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Наушники вообще классные. Слушать просто кайф. Спасибо все пришло как надо в коробочке и хорошо упакованные. Звук идеальный
- Валерій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Нестандартний дизайн, із приємним звуком
- Шворинь В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
К дизайну вообще никаких вопросов нет. А вот громкость для меня чуть-чуть мало. В целом наушники очень понравились.
- Достоинства:
- Футуристический дизайн и подсветка
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Прийшли швидко, упаковка ціла, навушники робітники. Для розмов по телефону вони не дуже підходять, абонент вас практично не чує, але в іншому вони вогонь, гучні, зручні
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Вибирала між W70 та W60 вибір зупинила на W60 звук гучніший,чіткіший. Надіюсь на довготривале користування.
- Достоинства:
- Звук
- Недостатки:
- Дизайн