Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Гель для душа Palmolive Body Butter «Ежевика» 500 мл (8718951538580)

Код:  532198519
  • Ольга О***

Нещодавно замовила цей гель і залишилась дуже задоволена своєю покупкою. Пахне дуже приємно та натурально, аромат заповнює всю ванну кімнату. Шкіра після нього м'яка та зволожена. Тож у майбутньому також буду ним користуватись і радити знайомим.

Достоинства:
    Приємний аромат, зволожена шкіра.
  • Юлія Т***

Ніжна та густа текстура, дуже приємний аромат, пахне літом. Шкіра після нього на довго залишається лагідною на дотик. Рекомендую.

Достоинства:
    Не сушить шкіру, густа текстура, приємний аромат
  • Анастасія К***

Користуюсь лінійкою Palmoliv вже багато років, спробувавши новинку, гель для душу Ожина, дуже сподобався аромат, вміру солодкий, дуже гарно пінеться, стійкий аромат ожини на довго залишається на шкірі. Підходить як раз на літній період.
    Рекомендую спробувати, та насолодитися неймовірним ароматом ягід.

Достоинства:
    Приємний аромат, гарно пінеться
  • Юлія К***

Палмолів користуюсь вже багато років,вирішила спробувати і цю новинку.Запах- просто супер,гарно зволожує шкіру і аромат довго тримається на тілі.Консистенція в геля густа і тому потрібна невелика кількість для одного використання,піниться чудово.Загалом,як завжди,Palmolive на висоті.

Достоинства:
    Зволожує шкіру
    • Представник бренду

Дякуємо за ваші вдумливі коментарі про (Гель для душу Palmolive Олія для тіла Ожина 500 мл ) Нам дуже приємно дізнатися, що вам подобається користуватися одним із наших продуктів.

• Ганна Р***

Дуже сподобався гель-батер Palmolive “Ожина”
    Запах просто неймовірний — солодкий, ягідний, але не приторний. Шкіра після душу м’яка й зволожена, немає відчуття стягнутості. Добре піниться. Тепер один із моїх фаворитів

Достоинства:
    Зволоження, приємний не нав'язливий аромат
    Недостатки:
    Не виявила
    • Представник бренду

Дякуємо за ваші вдумливі коментарі про (Гель для душу Palmolive Олія для тіла Ожина 500 мл.) Нам дуже приємно дізнатися, що вам подобається користуватися одним із наших продуктів.