- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гелем очень довольна.Запах неймоверный.Большой плюс,что он густой(и не льеться как вода).Пениться отлично.Не сушит кожу.Рекомендую.
- Достоинства:
- Не сушит кожу.
- Недостатки:
- Представник бренду
Дякуємо за ваші вдумливі коментарі про (Гель для душу Palmolive Олія для тіла Полуниця 500 мл.) Нам дуже приємно дізнатися, що вам подобається користуватися одним із наших продуктів.
- Мар'яна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Palmolive як завжди на висоті!
Аромат приємний, натуральний і соковитий.
Дуже подобається, що в складі є олія - шкіра після нього м'яка, зволоження і немає відчуття стягнутості.
Дуже задоволена, рекомендую!- Достоинства:
- Чудовий гель за приємну ціну.
- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже приємний гель: ніжна піна, не пересушує шкіру і залишає легкий солодкий аромат полуниці після душу. Запах яскравий, але ненав’язливий. Гарний варіант на кожен день ))
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюся Palmolive Body Butter щодня. Гель має приємну кремову текстуру, добре піниться та м’яко очищає шкіру. Після душу шкіра залишається м’якою, без відчуття сухості чи стягнутості. Аромат ніжний, не різкий, підходить для щоденного використання.
- Достоинства:
- Не сушить шкіру
- Недостатки:
- Представник бренду
Дякуємо за ваші вдумливі коментарі про (Гель для душу Palmolive Олія для тіла Полуниця 500 мл .) Нам дуже приємно дізнатися, що вам подобається користуватися одним із наших продуктів.
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гель для душа имеет мягкую очистку, удобство дозировки (не нужно много наносить на мочалку). Обладает приятным летним ароматом ягод и увлажняет кожу без эффекта стянутости.