- Татьяна У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл
Хороший гель для душа. Взяла на подарок. Приятный мужской аромат. Удобный дозатор и прозрачная упаковка (видно сколько геля внутри)
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл
Купляю такий гель для чоловіка. Аромат приємний, не різкий, гарно піниться і очищає шкіру.
- Достоинства:
- Великий об'єм і дозатор
- Недостатки:
- Не виявили
- Аліна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл
Купувала цей гель на подарунок чоловікові. Дуже свіжий, приємний аромат ментолу та кедра, який довго тримається на шкірі. Великий об'єм зі зручним дозатором — окремий плюс. Справжній чоловічий аромат, рекомендую!
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл
Гель має стійкий аромат та гарно піниться.Дужу дбайливо і гарно очищує шкіру і немає відчуття сухості.Чоловіку дуже подобається!!!
- Достоинства:
- Не пересушує шкіру
- Ганна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл
Чудовий гель для душу на кожен день. Має свіжий чоловічий аромат із деревними нотками, добре піниться та не пересушує шкіру. Великий об'єм дуже зручний в використанні завдяки дозатору, ще й вистачає надовго)
- Представник бренду
Дякуємо за ваші вдумливі коментарі про (Гель для душу Palmolive для чоловіків Sport Ефірні олії М'яти та листів Кедра 750 мл) Нам дуже приємно дізнатися, що вам подобається користуватися одним із наших продуктів.
- Дарья Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл
Чудовий аромат-чоловік у захваті ,дуже класно зволожує шкіру та тримається на тілі.
Круто що є дозатор для зручності.
Рекомендую!!!- Представник бренду
Дякуємо за ваші вдумливі коментарі про (Зубна паста паста Colgate Max Fresh Ultrafreeze Active Clean & Protect 75 мл .) Нам дуже приємно дізнатися, що вам подобається користуватися одним із наших продуктів.
- Наталия Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл
Густий,приємний аромат
- Достоинства:
- Приємний аромат
- Недостатки:
- Не знайшла
- Віктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл
Приємний гель
- Представник бренду
Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно дізнатися, що вам подобається користуватися одним із наших продуктів.
- Кагановская Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл
Нормальний гель,приємнмй запах, в мене малий любить цим гелем митися, каде справжній чоловічий запах)))
- Достоинства:
- Приємний запах, нормальна ціна, густий
- Представник бренду
- Катерина И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл
Один из любимых мужских гелей по хорошей цене. Я часто заказываю своим мужчинам.
- Катерина И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Хороший гель, приятный аромат и цена на розетке радует.
- Игорь Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Не вистачає свіжості аромату
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл
Клас!
- Тетяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл
Супер, дуже багато років користуємося.Густий,пахнючий,на довго хватає.Ловлю знижки і відразу беру дві.
- Достоинства:
- Густий
- Недостатки:
- Не виявила
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл
Гарний гель, хлопцям саме то, що потрібно)))
- КосоваОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл
Классный запах . Мужу понравился
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Чоловічий запах, не дуже різкий, але стійкий, непогана ціна по акції.
- Достоинства:
- Непогана ціна по акції, стійкий запах
- Олександр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл
Давно використовую саме цей гель.
- Достоинства:
- адекватна ціна
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл
Отличная цена