- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SEAMLESSLY. Размер: XL. Цвет: Черный
Моя улюблена модель на літо-гарна посадка ,невагомі-дихають та не натирають .
- Достоинства:
- Жодні переваги.
- Недостатки:
- Не знайшла.
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SEAMLESSLY. Размер: XL. Цвет: Насыщенный сиреневый розовый
Дякую !
Все дуже добре !!!Обожнюю цю фірму .
Улюблена модель та колір.- Достоинства:
- Дуже ,дуже зручні!!!
- Недостатки:
- Нема))
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Серый
Класні трусики, якісь супер, не перший раз беру саме цієї фірми, не жалкую
- Представник бренду
Дякуємо за відгук! Раді, що вам подобається наша продукція.
З повагою, команда GIULIA
- Герасимова О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Насыщенный сиреневый розовый
Купила раз, а потім одразу замовила другій, тому що ци трусики Невагомі на тілі!!!! Дуже зручні !
Зараз маю декілька бразиліани да декілька стрингів в різних кольорах.
И ВСЕ ДУЖЕ ЗРУЧНІ!
На спекотне літо - самое то!- Достоинства:
- Переваги: Розмір L-XL добре сів на ОБ 105. Посадка дуже зручна! Тканина дихає.
- Недостатки:
- Не бачу.
- Представник бренду
Ми щиро вдячні за ваш відгук! Нам надзвичайно приємно, що ви оцінили комфорт та якість наших трусиків-бразиліана. Ваше задоволення від покупки є для нас найважливішим.
З повагою, команда Giulia
- Герасимова О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Бежевый
Перша покупка зробила з мене фанатку цей білизни.
Зараз маю більше 8 моделей в різних кольорах.
Супер зручні!- Достоинства:
- Не відчуваю на тілі, нарешті знайшла зручну білизну!
- Недостатки:
- Не побачила!
- Представник бренду
Шановна Олено, ми раді, що наша білизна стала вашим фаворитом. Дякуємо, що довіряєте нам.
З повагою, команда Giulia. - Представник бренду
З повагою, команда Giulia.
- Герасимова О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Черный
Мои улюблені, невагомі, ДУЖЕ ЗРУЧНІ трусики!
- Достоинства:
- На даний момент - це сама гарна білизна що в мене є.
Не відчуваю на тілі, що стрингі, що бразиліани сідають шикарно! - Недостатки:
- Як знайду - напишу!))
- Представник бренду
Шановна Олено, дякуємо вам за ваш відгук! Ваша оцінка для нас дуже важлива. Зручність та якість – це те, що ми прагнемо забезпечити.
З повагою, команда Giulia.
- Ємельянова К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Серый
Чудові
- Достоинства:
- Екатерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Красный
Гарна якість
- Закликовская И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Насыщенный сиреневый розовый
Якість не дуже.
Резинка при натяжінні наче рветься.