Отзывы покупателей о Принтер Pantum BP5100DW White
- Сергій П***Продавец: RozetkaEU
Вкрай незадоволений якістю та строками доставки Meest Пошта.
Під час оформлення замовлення була обрана та оплачена адресна доставка за конкретною адресою. Проте без мого погодження посилку доставили не за адресою, а до пункту видачі, розташованого приблизно за кілометр від місця призначення. Самостійно забрати відправлення з відділення я не маю можливості — саме тому й замовляв кур’єрську доставку.
Після звернення до служби підтримки з’ясувалося, що виправлення помилки та переадресація триватимуть 2–3 робочі дні, а подальша доставка — ще 2–3 робочі дні. Тобто через помилку перевізника доведеться додатково чекати до 4–6 робочих днів.
Особливо обурює, що напередодні оператор запевнив мене, що адресну доставку оформлено правильно, але наступного дня відправлення знову опинилося у пункті видачі. Формальні вибачення не компенсують ані зірвані строки, ані необхідність повторно звертатися до підтримки.
Адресна доставка фактично не була виконана, а виправлення власної помилки компанія переклала на очікування клієнта. Вкрай негативний досвід. Не рекомендую обирати Meest Пошту для термінових відправлень.- Достоинства:
- 5 зірок заздалегідь за принтер
- Недостатки:
- Доставка
- Олег И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Просто самолет. Відрукував вже 6 тис. Все ок. Як на мене самий дешевий по собівартості сторінки із нових. Якщо брати аналогові витратні матеріали. Pantum BP5100DW — швидкий та надійний лазерний принтер. Друкує чітко, має автоматичний двосторонній друк і підтримку Wi-Fi, що дуже зручно для офісу. Простий у налаштуванні, добре підходить для великих обсягів чорно-білого друку. Рекомендую.
- Достоинства:
- Швидкий і дешевий
- Недостатки:
- не побачив
Вітаємо, Олег. Дякуємо за відгук, друкуйте із задоволенням.
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На критику і запитання відповіді досі не отримав ...
- Достоинства:
- Вже не бачу....
- Недостатки:
- Не працює через Wi Fi
А поодовець не відповідає
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не працює через Wi Fi з ноутбука .
В цілому гарний сучасний прінтер .- Достоинства:
- NFC, Wi Fi, автоматичний двосторонній друк, швидкість та якість друку , два лотка для паперу, великий вміст основного лотка, друк з мобілки, дисплей російською ( не англійською) мовою.
- Недостатки:
- Ціна . Не працює з ноутбуком через Wi Fi
Дякуємо, що обрали друкуючий пристрій Pantum!
Детальний опис налаштування бездротової мережі Wi-Fi Ви можете знайти в Інструкція користувача, що йде в комплекті з пристроєм, у розділі 5. Встановлення бездротової мережі (тільки для моделей з Wi-Fi)
Якщо і після цього виникають проблеми з підключенням, зверніться до офіційного сервісного центру Pantum, або до мережі авторизованих сервісних центрів Pantum.
Стосовно мови меню: Ви можете самі змінити мову на іншу з переліку: англійська, італійська, німецька, іспанська, турецька, арабська, російська, польська, іврит, португальська, корейська, румунська, болгарська, тайська, французька, чеська, угорська, грецька, спрощена китайська, традиційна китайська.