Отзывы покупателей о Подушка грелка игрушка для детей Papaella от коликов и газиков с семенами льна 18х18 см панда со льном лен (4820227284726)
- Анастасія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Красивый дизайн, быстро нагревается и медленно остывает.
- Достоинства:
- Держит тепло
- Недостатки:
- Белый цвет маркий, нет возможности постирать, отлично было бы если бы был съёмный чехол
- Палий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
отличная грелка, долго держит тепло, красиво упакована, описанию соответствует. Конечно, она все таки для маленьких деток. была бы побольше, вообще было бы круто
- Достоинства:
- долго держит тепло
- Ганна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер подушка,очень удобная в использовании!
- Достоинства:
- Помогает при коликах
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Грелочка хорошая. Тепло держит,приятный аромат,хорошее качество материала. Ребёнку при коликах отлично помогает
- Достоинства:
- Качество,цена,эффект
- Недостатки:
- Не обнаружила
- Анна П***
А как её чистить? Что с ней после стирки?
- Тетяна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре.Сподобалась.
- Достоинства:
- Для маленьких діток те що треба
- Недостатки:
Дякуємо за вибір та гарну оцінку
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже крута подушечка. Нам допомагала, коли турбував животик.
- Достоинства:
- Швидко нагрівається
- Недостатки:
- Відсутня можливість вийняти насіння
Дякуємо за схвальний відгук. Приємно знати, що Вам подобається наша продукція, чекаємо на Вас знову!
- Лидия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна подушечка, нарекань немає.
- Достоинства:
- Гарна подушечка
- Недостатки:
Дякуємо за наданий відгук! Приємного користування та гарного дня!
- Анастасия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая подушечка. Единственное - не очень нравится запах... Но ребенок засыпает, когда ложу на животик)))
- Достоинства:
- Цена!
- Недостатки:
- Запах и то, что нет возможности постирать отдельно чехольчик.
- Кузнецова А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заказывали в подарок) миленькая, приятная на ощупь
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Анна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Катруська О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре було б якби основа подушечки відкривалася і наповнення можна було виймати і підсушувати при необхіднотсі, а подушечку випрати.
- Достоинства:
- Іграшка приємна на дотик і тримає добре тепло
- Недостатки:
- Відсутність можливості вийняти насіння і випрати основу, яка швидко брудниться, бо світла. Під час нагрівання виділяється неприємни (ніби горілий) запах, який з часом не зникає. При нагріванні подушечка стає вологою
- Анна Д***Продавец: Rozetka
Гарна візуально, матеріали приємні. Ще не використовували, але сподіваюсь, буде допомагати.
- Достоинства:
- Приємні матеріали, якісний шов.
- Недостатки:
- Пакування з наповнювачем з деревини застряє в м'якій тканині. Довелось довго чистити, аби не ставити на дитину з колючками.
- Катруська О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую,прийшло якісне,трохи довго йшло,а так загалом чудово) Рекомендую
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сама грілка непогана, дуже мило виглядає, дітям одразу сподобалася. Але коли нагрівається - дууууже смердить! Звісно, кожному своє, але і мені, і дитині аж погано від цього запаху( нажаль (
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук Нам дуже прикро, що у вас склалося таке враження.
Хочемо пояснити: наповнювач грілки – натуральне насіння льону. При нагріванні воно може мати певний запах, що пов’язано з наявністю ефірних олій. Це природний процес, і вплинути на нього ми не можемо. Водночас саме ці олії мають бактерицидні властивості, що є додатковим плюсом до користі грілки.
Щоб аромат не був різким, радимо уважно дотримуватися інструкції з нагрівання та не перегрівати виріб. У більшості випадків після правильного використання запах стає набагато менш відчутним. До того ж з часом відбувається звикання до нього і він не є таким виразним.
Будемо щиро раді, якщо ви дасте грілці ще один шанс
- Darya R***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Порвалась по шву під час першого використання(
- Достоинства:
- Довго тримає тепло
- Недостатки:
- Не якісний пошив
- Любовь Б***Продавец: Rozetka
Дуже засмутилася, замовила 2 подушки -грілки, оплатила за дві, а по факту прийшла одна.
- Достоинства:
- Дуже розчарувалась,что товар не доставлений в необхідній кількості.
- Недостатки:
Добрий вечір! Шкода, що з Вашим замовленням сталось подібне непорозуміння. Будь ласка, зверніться у сервісний центр Розетка для вирішення питання. Виробнику не видно деталей замовлення.