Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Кокосовое масло Parachute для волос и тела 100% 200 мл (4820230954357)

Оценка пользователей 4.69/5
  • AI аналіз відгуків
    191 відгук:  позитивний (біля 85%), нейтральний (8%), негативний (7%)
    Загалом, клієнти надзвичайно позитивно оцінюють кокосову олію Parachute, відзначаючи її високу ефективність для догляду за волоссям, тілом та шкірою. Серед головних переваг виділяють природний склад, універсальність, приємний аромат і чудовий результат після використання. Зустрічаються поодинокі скарги на запах деяких партій, складнощі з упаковкою та рідкісні випадки невідповідності очікувань. Однак більшість користувачів рекомендують цей продукт і воліють купувати його неодноразово.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Оксана К***

Беру завжди,волосся м'ягке,шовковисте.Дуже задоволена

Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами позитивними враженнями. Дякуємо, що Ви з нами!

• ОЛЕКСАНДР Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 200 мл

Дружина каже, що це найкраща кокосова олія

• Галина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 200 мл

Звикла до цього кокосового масла, вже давно користуюся ним.

Достоинства:
    Натуральне, краще чим креми.

Предлагают одно,продают другое

Достоинства:
    Доставка
    Недостатки:
    Товар не соответствует качеству

Доброго дня. Кокосова олія ТМ PARACHUTE найпопулярніша в Індії, вона виготовляється з 1987 року! І в прямому значенні слова є в кожному індійському домі. Все це говорить про те, що олія ДУЖЕ ЯКІСНА! Адже вона харчової якості без ароматизаторів, відбілювачів, барвників, емульгаторів, консервантів та без додаткової обробки.

• Олена Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Объем: 50 мл

Відмінна якість та зручне пакування. Найкраща кокосова олія для щоденного використання.

• Наталья М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл

Гарна олійка.Використовую для тіла, кінчики волосся змащую.

• Виктория М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Объем: 50 мл

Гарне масло, виконує свої функції. Ціна по акції. Дякую Розетке!

Достоинства:
    Дуже гарна якість

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл

Натуральне кокосове масло. Застигає у холоді, а в теплі рідке. Використовувала щодня проти розтяжок при вагітності. Жодних розтяжок не було.

Недостатки:
    Флакон не зручний. Якщо температура у приміщенні менше 22 градусів, то масло застигає. У такому випадку вам доведеться розігріти його у гарячій воді і перелити у баночку із кришкою.

Добрий день! Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось. Зверніть увагу на Косметична натуральна кокосова олія Mayur _https://rozetka.com.ua/ua/mayur_4820189560630/p54962784/ _ баночка має широке горлечко, можливо, так, Вам буде зручніше

• Олена А***

Все супер!

• Антонина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Объем: 50 мл

Раньше колпачок невозможно было вскрыть. Сейчас легко снимается . Доверия это не вызывает.

Добрий день. Кокосова олія ТМ марки Parachute розливається безпосередньо на заводі в Індії. Ми не можемо повпливати на упаковку, яку використовують на заводі

• Дар'я Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 200 мл

Чудове масло. Приємний аромат.

Достоинства:
    Запах
    Недостатки:
    Не дуже зручна упаковка.

Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами позитивними враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!

Дуже хороша продукціярекомендую

Достоинства:
    Сервіс обслуговування
    Недостатки:
    Все добре

Не задоволена,смердить старим жиром
    Мабуть давно вже вийшли із дати користування.Нажаль...

Достоинства:
    Доставка має перевагу
    Недостатки:
    Немає фабричних дат на самій упаковці,наклейка не оригінальна

Побрий день. Це високоякісна кокосова олія харчової якості. Кокосова олія ТМ Parachute займає перше місце в Індії. Ми не добавляємо в нашу кокосову олію ароматизаторів, дане масло має аромат кокосового горіха. Ми завжди слідкуємо за якістю нашої продукції. Зверніть увагу на Кокосову олію Comex Extra Virgin натуральну сиродавлену _https://rozetka.com.ua/ua/comex-4820230951363/p319580641/ _ можливо, її аромат та дія вам сподобаються більше

• Светлана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл

Маслом пользуюсь очень много лет. Пришла посылка даже раньше заявленного времени. Спасибо!

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!

• Зоя Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл

Не перший раз замовляю,гарна олійка.

• Светлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 200 мл

Качеством довольна, хорошо восстанавливает волосы после окраски.

Достоинства:
    Запах

• Олександр Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл

Супер!!всім рекомендую волосся після оліі ,дуже пишне та блискуче ,якщо придбаете то будете задоволені!!

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Дуже раді, що Вам Все сподобалось!

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 200 мл

Використовувала для волосся. Сподобалось. Приємний запах.

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями! Раді, що Вам все сподобалось!

• Тетяна К***

Чудова олійка.

• Лілія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 200 мл

Масло отличное , отправлено быстро , пользовалась уже два раза, буду заказывать ещё

Достоинства:
    Качественное, приятный аромат , низкая цена

• Марина Н***

Супер олія.Якість на п'ятірку

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все подобається!

• Галина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл

Хороша кокосова олія, на волоссі результат видно після першого застосування. Єдиний мінус - це перша упаковка. Я пробувала збовтувати масло для того, щоб його консистенція стала однорідною і рівномірною, але на жаль цього зробити не вдалося.

Недостатки:
    Перші застосування масла видавлюється добре і на початку воно рідкувато, а потім залишається дуже густа суміш, яку важко видавити з цієї упаковки, на мій погляд, упаковку варто змінити.

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам сподобалось!

• Анна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл

Очікувала кращого ефекту.Гарно пахне,але зволожує не сильно добре волосся.

Добрий день. Широко відомі  поживні, зволожувальні, пом’якшувальні та відновлювальні властивості кокосової олії. Практично жодна інша олія не має такої кількості  корисних елементів, а її молекули швидко проникають всередину волосяного стрижня, зволожуючи й відновлюючи волосся. Але є відсоток людей, яким кокосова олія не дає бажаного ефекту. Сухість і ламкість волосся часто викликані надлишком білка, а додавання кокосової олії може погіршити проблему. Все залежить від того, який у вас тип волосся і наскільки охоче воно вбирає вологу. Зверніть увагу на Олію натуральну Mayur Ши _ ссылка_ можливо, Вашому волоссю це масло підійде більше

• Ольга

для волос отлично

Достоинства:
    отличное масло

• Лилия Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 200 мл

Отличное масло, приятный коксовый стойкий аромат, давно им пользуюсь.

Достоинства:
    Аромат, консистенция

• Полина Ж***

Лучшее масло!

Достоинства:
    Качество,цена

• Татьяна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 2 л

Найкраща олійка

• Пліскачова Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 200 мл

Дуже гарна олія, приємний запах, шкіра після неї м'яка і гладка.

Достоинства:
    Недорога вартість за достатньо хороший об'єм
    Недостатки:
    Поки немає

• Тимошенко Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 200 мл

Отлично для волос и как средство для красивого загара

• Полина Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 200 мл

Этой фирмы масло всегда отличное!

Достоинства:
    Цена, качество
    Недостатки:

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам сподобалось!

• Шевченко И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл

Масло прозрачного цвета. Имеет лёгкий запах, напоминающий больше подсолнечное масло, где то в дали можно услышать какос. Результата на волосах пока не заметила, нанесла 1 раз на 1 час. Надеюсь на хороший результат, продолжаю применение.

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді. що Вам подобається!

• Юлія Ш***

Сподобалось

Достоинства:
    Знижка

• Богданова Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 200 мл

Купую не вперше, дуже задоволена олійкою. Використовую для засмаги .

Достоинства:
    Приємний аромат, зволожує шкіру

• Ольга Т***

Кокосова олія бомбезна.
    Я чесно не вірила що буде таке класне волосся від неї, але повірила коментарям і недаремно.
    Ефект такий самий як від моєї професійної маски для волосся.
    Тільки моя маска коштує 800 грн
    А кокосова олія дешевше і по знижці.
    Ефект одинаково шикарний.
    Я приємно вражена.
    (Тільки добре змивайте щоб волосся не залишилось жирним)
    Я тримала на волоссі годину, а потім три рази мила голову шампунем щоб добре змити.

Достоинства:
    Ціна М'яке блискуче волосся.
    Хапайте коли є акція і не думайте.
    Хоча і без акції ціна приємна.))))
    Недостатки:
    Немає.

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все підійшло!

• Марина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 200 мл

Масло очень хорошее, особенно для осветлёных волос

Достоинства:
    Волосы после масла,как после салона

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам сподобалось

• Юрій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 1 л

Я використовую кокосову олію Parachute для догляду за волоссям. Це дуже ефективний і природний засіб, який живить і зміцнює волосся.

Олія має легкий і приємний запах кокоса, який не надокучає. Я наношу її на вологе волосся після миття і тримаю 15-20 хвилин, потім змиваю. Моє волосся стало більш гладким, блискучим і легко розчісується.

Я дуже задоволений цим продуктом і рекомендую його всім, хто хоче мати гарне і здорове волосся.

Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Раді, що Вам усе сподобалося! Дякуємо, що Ви з нами!

• Екатерина М***

Смываете без шампуня? Волосы потом не жирные?