- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коротко про головне:
Через місяць користування пілставка для струн почала відклеюватись і зараз вже відійшла на 1-2 мілімерти.
ДУЖЕ НЕ РЕКОМЕНДУЮ ЦЕ БРАТИ.
Зразу як гітара приїхала я налаштував її у стандартний лад зі струнами які вже були на ній. За декілька днів з'явилось якесь тріщання, навіть коли вона просто стояла на підставці. Вирішив, що струни затовсті для цієї гітари і змінив їх на нові 10-47.
Через місяць помітив що пілставка для струн почала відклеюватись і зараз вже відійшла на 1-2 мілімерти.
Налаштував на половину тона нижче. Дуже сподіваюсь, що гітара протягне ще достатньо часу, що б я отримав певні навички і зміг уже підібрати під себе нормальний дорогий інструмент.
Я розумію, що така гітара лише для навчання, але виглядає так, що ще через місяць навчання на ній закінчиться. Якість нікудишня, враження дуже і дуже погані. Почуваюсь наче викинув гроші на вітер, хоч і відносно не великі, але все ж.- Достоинства:
- Відносно дешева
- Недостатки:
- зламалась за 1 місяць
- Петро З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
А струны тут какие? 12?
- Сергей
12 ставятся обычно на инструменты несколькими классами выше, тут 11-52
- Карина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мне понравилось. Отправили быстро, приехала без изъянов.
- Достоинства:
- Презентабельный вид , быстрая отправка
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшла з тріщиною на тильній стороні деки , плюс колір sunburst взагалі не такий як на фото , а в 100 разів потворніший... розчарований , відправив на обмін по причині “неякісний товар і невідповідає дійсності “...
- Недостатки:
- Колір санберст просто «вирвиочі» зовсім не такий як на фото . Прийшла з дефектом на тильній стороні деки
Эксперт RozetkaДоброго дня, Юрій! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- Вячеслав С***Продавец: Rozetka
Играю 30 лет. Купил в качестве репитиционной. Превзошла все ожидания и по звуку и по качеству. Настоятельно рекомендую.
- Достоинства:
- Звук, качество сборки.
- Недостатки:
- За эти деньги их нет.
- Артем Т***Продавец: Rozetka
Есть ли анкер в этой гитаре?
- Сергей
есть конечно