Можлива затримка доставки замовлень

Отзывы покупателей о Зубная щетка с коническими щетинками Paro Swiss medic Салатовая (7.726/7)

Оценка пользователей 4.58/5
  • Аліна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Салатовый

Щітка непогана

• Світлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Розовый

Щітка мені сподобалася, після неї відчувається справжня чистота зубів

Достоинства:
    Гарна щітка, замовила другу таку саму
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Олександр Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Синий

Зручна і приємна у використанні
    Ніжно гладить зуби.
    Не подражнює чутливі десна.
    Почувається швейцарська якість!

• Аліна Б***

Нормальна щітка

• Павло
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Оранжевый

Найкраща щітка, яка в мене була (було багато різних)

Достоинства:
    Endgame
  • Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Синий

Рекомендую!

• Елена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

Лікар гігієніст дав пораду купити саме її. Довговічна та ніжна

Достоинства:
    Відмінна якість
  • Лариса
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Розовый

Користуюся цими зубними щітками вже кілька років. Раніше вважала, що м'які щітки погано вичищають, але коли зубна емаль стала чутливою, стоматолог порадила мені саме цей варіант з конічними ворсинками. Тепер це моя любов. Кожен рік ходжу на профілактичний огляд, і навіть нальоту на зубах немає.

Достоинства:
    Ефективні для чутливих зубів
  • Александр Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Зеленый

Отличная щётка, рекомендую!

Достоинства:
    Удобная, из качесвенных материалов
    Недостатки:
    Не обнаружено
  • Елена Д***

порекомендовал купить ее стоматолог. очень довольна, что прислушалась к совету. и вам рекомендую

Достоинства:
    единственная щетка, у которой щетинки даже через три месяца не деформировались! не ранит десна
    Недостатки:
    идеал
  • Наталья М***

Щітка дуже якісна. Підходить для людей, які хворіють на парадонтоз. Дуже добре чистить міжзубний простір за рахунок щітинок конічної форми.

Достоинства:
    Добре чистить
    Недостатки:
    Висока вартість
  • Виталий О***

Щетка оказалась жестковатой, у кого нежные десна не очень подходит.

• Татьяна С***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Голубой

Сподобалося

• Світлана Ц***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Салатовый

Класна професійна зубна щітка, якісна і гарно виконує свої функції. Гарно очищає як самі зуби, так і міжзубні простори, за рахунок щетинок конічної форми. Є велике різноманіття різних кольорів ручки, можна вибрати той який подобається.

Достоинства:
    Якісна, професійна, гарно очищає міжзубні простори