- Катерина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Салатовый
Купили цю щітку для дитини, дуже зручна у використанні. Добре очищає зубки, не травмує ясна. Сподобалась і основна щітка, і маленька щіточка на іншому кінці щітки, бо ним зручно діставати до важкодоступних місць. Дитині 7 років, щітка підійшла ідеально.
- Дмитро З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Салатовый
Не ожидал подобного, забавно, что в том же месте и тот же цвет щётки, что и у другого комментатора с жалобой на щётку.
Беру не первый год, пользуемся все, но вот первая щётка у ребёнка у которой отвалился пучок через пару дней использования.
(думаю, не проблема, если другие пучки будут держаться)- Достоинства:
- Хорошая щётка
- Недостатки:
- Похоже бывает брак
Представник постачальникаДобрий день,
Дякуємо за Ваш відгук і вибір продукції Paro Swiss.
Зубні щітки Paro Swiss виготовляються в Швейцарії компанією Esro AG, яка була заснована в 1978 році і до цього дня є одним із найбільш шанованих виробників у галузі догляду за порожниною рота.
Вся продукція Paro розроблена, протестована та виготовлена за допомогою останніх наукових досягнень. Кожен продукт Paro виготовлений з високоякісних матеріалів, пропонує оптимальну ефективність очищення та має ергономічний дизайн.
Зубні щітки Paro Swiss протягом тривалої години є еталоном у порівнянні зі всіма іншими щітками, які тестувалися в Університеті Цюріха, Швейцарія.
Дякуємо за розуміння та довіру до продукції Paro Swiss!
- Коваль Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Салатовый
під час першого користування щітка просто розсипалася . буду просити обмін неякісного товару.
Представник постачальникаДоброго дня,
Зубні щітки Paro Swiss виготовляються в Швейцарії компанією Esro AG, яка була заснована в 1978 році і до цього дня є одним із найбільш шанованих виробників у галузі догляду за ротовою порожниною.
Зубні щітки Paro Swiss Classic протягом тривалої години є еталоном у порівнянні зі всіма іншими щітками, які тестувалися в Університеті Цюріха, Швейцарія.
Ми хотіли б зв'язатися з Вами, щоб з'ясувати всі подробиці та знайти прийнятне рішення. Будь ласка, зв'яжіться з нами
1. Ви можете звернутись до нас через платформу Розетка.
2. Або зв'яжіться безпосередньо з нашою службою підтримки за адресою [email protected]
Дякуємо за розуміння та довіру до продукції Paro Swiss!
- Наталія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Розовый
Щітка не сподобалась. Дуже жорстка.
- Достоинства:
Представник постачальникаДобрий день.
Шкода що Ви залишились незадоволені.
Можете спробувати модель S27:
ссылка
Вона більш м'яка, має 27 пучків щетин та з монопучковою насадкою
- Костянтин Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Голубой
Брал для ребёнка отчистить чёрные точки с зубов. Месяц и зубы белые! Жестковатая, но отлично отчищает. Нужно аккуратно чистить.
- Валентина Е***
Скажите пожалуйста, для какого возраста рекомендована эта щётка?
- Семчук І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Оранжевый
Щітка досить проста по вигляду, але виконана з якісних матеріалів. Цікавою і корисною задумкою виробників є додатковий маленький йоршик, який розміщений на протилежній стороні щітки - з краю ручки. Він дозволяє очищати міжзубні проміжки або діставати важкодоступні місця.
Щітку купили за порадою дитячого стоматолога і дуже задоволені якістю.- Достоинства:
- Гарна щетина середньої жорсткості, добре очищає зубки. Гарна ціна зі знижкою.
- Недостатки:
- Не помічено.
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Оранжевый
Хорошая щетка, дополнительной мини щеткой можно вычистить всё, покупали для ребенка ,но за 1.5 месяцев прям убилась
- Павел Н***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Оранжевый
Щетина мягкая и в тоже время плотная, зубы не царапает, десны не повреждает. Чистит хорошо, в руке лежит удобно. Доставили на следующий день после заказа.