- Надія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 200 мл
Ефективний засіб від випадіння волосся!
- ВалерияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 200 мл
Уже четвертый месяц пользуюсь и всё без изменений. Волосы жирнит очень. Ни о чем.
- Достоинства:
- Цена, объем, натуральная косметика
- Недостатки:
- Не помог
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання Parusan Energizer Tonikum. Нам шкода, що засіб не виправдав ваших очікувань.
Дія актив-тоніка накопичувальна, тому результати можуть проявлятися по-різному залежно від особливостей організму.
Щодо жирності волосся, рекомендуємо наносити меншу кількість засобу та ретельно втирати його в шкіру голови масажними рухами. Це покращить всмоктування активних компонентів і сприятиме мікроциркуляції. Для кращого ефекту рекомендується використовувати тонік разом зі стимул-шампунем Parusan Stimulator Shampoo.
Якщо у вас виникнуть запитання або потрібні додаткові рекомендації, будемо раді допомогти!
- Євгеній К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 200 мл
Купую цей тонік не вперше, дуже подобається результат. Тонік використовую разом із шампунем. Користуюся не завжди, використовую одну пляшечку та роблю перерву. Волосся стає пишним і слухняним, не жирніє.
- Достоинства:
- Якість, дієвість, запах
- Недостатки:
- Не замітив
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 200 мл
Рекомендую
- Достоинства:
- Использую все серию. Это уже моя вторая бутылочка тоника. Вижу небольшой эффект, волосы меньше выпадают. Удобный в нанесении, приятный аромат, волосы не жирнит, и придает небольшой объем
- Светлана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 200 мл
Отличный тоник. Рекомендую.
- АллаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 200 мл
Помогает наступлению скорейшего эффекта от использования шампуни.
- Недостатки:
- ПолинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 200 мл
Помогает в борьбе с выпадением волос, использую курсами. Как только замечу на расческе или при мытье головы больше, чем обычно, хватаюсь за это средство. Очень приятным бонусом в этот раз явилась удобная расческа для волос. Спасибо, Розетка!
- Недостатки:
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 200 мл
Использую в комплексе с шампунью
- Nadia L***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 200 мл
Волосся ще більше почало випадати, нажаль
Надіє, дякуємо вам за відгук і що поділилися своїм досвідом.
Нам щиро шкода, що засіб не виправдав ваших очікувань. Актив-тонік PARUSAN зміцнює волосяні цибулини та стимулює ріст волосся. Але це тривалий процес. Важливо враховувати, що помітний результат від засобу проявляється не раніше ніж через 3 місяці регулярного застосування.
Ми цінуємо ваш відгук і рекомендуємо продовжувати курс та, за потреби, проконсультуватися з трихологом для комплексної підтримки волосся. Бажаємо вам здоров’я та гарного результату!
- Оля У***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 200 мл
Шампунь Парусан використувала двічі, реально допомагав.
І вже другий раз купляю тонік. Зручний тим, що не треба змивати, просто наношу на прикореневу частину голови коли ще волосся вологе після миття. Мені приємний цей холодок на шкірі голови, коли проводжу лінії при нанесенні тоніка)) А ефект класний. Швидше діє в комплексі з шампунем, звичайно. Хоча коліжанка мала лише тонік, і теж зупинила випадіння волосся досить швидко.- Достоинства:
- Дуже економно
- Недостатки:
- Не знаю