Отзывы покупателей о Звукосниматель Paxphil T2 (Transducer T2)
- Антон С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
нормальный звук,установка на липучке ,бюджетный вариант
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Поки що покупкою цілком задоволений. Звук знімає непогано, не надто фонить, але без використання еквалайзера не обійтись. Правда, не сподобалось як звучить слеп на записі - як якесь клацання.
- Достоинства:
- Якість звукознімання.
- Сергей
Слэповые партии записывают микрофонами.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Не працює
- АлёнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хороший звукосниматель!Подходит тем гитаристам которые не хотят сверлить лишние дырки в гитаре (так как крепиться на липучке),и те м кто не хочет сильно тратиться.Я испытывал на классической гитаре ,и звук меня очень порадовал.
- Достоинства:
- Не плохой звук,установка на липучке ,бюджетный вариант
- Иван
Arch Enemy, In Flames (не в акустическом режиме) играть если, звук будет не хуже, чем на электрогитаре?
- черкас с***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
працює. наскільки якісний звук- не можу сказати, нема з чим порівнювати. у мене три гітари, тому зручно чіпляти з однієі на іншу, тембр кожноі передає. працю з програмою гітар ріг 5, чутливість звукознімача така, що на деяких підсилювачах може знімати звук людського голосу, якщо гукнути в деку. загалом задоволений. для домашнього використання цілком достатньо.
- Достоинства:
- досить чутливий, мобільно чіпляється на гітару, передає своєрідність тембру різних гітар, і класичних і акустичних
- Недостатки:
- єдине, що помітив, може погіршитись звук, якщо шнур від звукознімача до гнізда штекера торкається до деки, очевидно додаткова вібрація. тому просто відводю шнур від деки
- АлексПродавец: Rozetka. Цвет: Black
підкажіть, куди кpіпиться цей звукознімач на акустичній гітаpі у випадку, коли немає бриджу? і яке звучання пpи цьому буде?
- Владимир В***
Как на акустике не может быть бриджа (струнодержателя)? Ты явно что-то перепутал!!! Крепится он около струнодержателя, под струнами.
- Серёга К***
клеится не под струны,а на деке под бридж.Т.е. внутри