Топи продажів

Отзывы покупателей о Печь - Буржуйка мини UASTAL 5 кВт сушильная (2020024578901)

Оценка пользователей 4.48/5
  • Костянтин Т***

Не рекомендую. Дуже малий отвір для подачі дров. Деформувалася від температури внутрішня верхня металева пластина - вигнулася вниз і зменшила простір топки. Кутики на які кладуться дрова приварені розвернутим кутом догори, туди збирається попіл і його неможливо забрати, краще було б гострим кутом до гори приварити. Не продумана конструкція. Купив і тепер мушу користуватися.

Доброго дня! отвір затверджений за технічних умов згідно спроможності буржуйки. Ви купили буржуйку, а не котел.
      В любому випадку, ви завжди можете подарити її на ЗСУ, там з радістью її приймуть. Гарного дня.

• Сухарев М***

Спасибо

• Евгений М***

Дуже класна буржуйка. Купили на виробництво охоронцеві- "ташкент". Їжу готує на відмінно. Багатор дров взагалі не треба -дуже добре протоплює. Рекомендую

Достоинства:
    Супер.

Дякуємо за Ваш вибір і довіру!

• Бандурка А***

Вагончик 3м на 7м нагріла до 28 градусів за пів години, що прийшлось вікна відчиняти . їжу готівали на ній поки що равіолі)))

Достоинства:
    компактна,экономна,потужна
    Недостатки:
    поки не знайшов
  • Ірина Р***

Велике дякуємо за буржуйку!!! Другий сезон розпочався!! Придбали 24 листопада 2022року. У нас дім повністю на електрики і коли почали вимикати світло ця буржуйка нас врятувала!!! Дякуємо !!!

Достоинства:
    Тепло і економно
    Недостатки:

Дякуємо і Вам! Нехай служить та гріє! А краще, щоб було світло і мир! Бережіть себе і своїх рідних!

• Олександр П***

Гріє чайник гарячий

Достоинства:
    Гарна якість

Дякуємо за відгук! приємного користування!

• Наташа С***

Когда получила посылку нераспаковывала так как почему-то поверила продавцу.
    Муж на фронте операция мне пришлось ухаживать за ним поэтому буржуйкой распаковала уже по приезду и обнаружила, что нету верхней конфорки

Достоинства:
    Не могу пользоваться так как нету комплектации
    Недостатки:
    Нету верхней конфорки
    • Сергій.

У мене комфорка була запакована і в середині буржуйкі.

• Кравченко Д***

Пропоную убрати перший екран. Я собі його не убирав, а зробив щелину болгаркою зі стороні дверцят шириною приблизно 20мм и довжиною 100мм. Це покращило ситуацію з димом, але цього замало для нормальної роботи... Буду прибирати цей екран повністю.

Достоинства:
    Якісно зроблена, маленька.
    Недостатки:
    Недуже правильне розташування екранів в середині. Найближчий до дверей екран розташован дуже низько, що не дозволяє загружати більшу кількість дров і дим, при розпалюванні виходить з дверцят.

Пане Дмитро, дякуємо за ваш відгук, він дуже важливий для нас! Попрацьюємо з конструктрами в цьому напрямку!

• Дмитрий Г***

Відправив хлопцям через волонтерів, на вигляд якість хороша. Зручний.

Дяуємо ,за довіру до Ураїнського виробника!

• Andrijk K***

Дуже задоволений цією буржуйкою

Достоинства:
    Компактна легка має сушильні крила за які її зручно переносити
    Недостатки:

Дякуємо за ваш відгук! Раді бути корисними!

• Александр Л***

Нормальная буржуйка, нужно ставить на пару кирпичей(низковатая)труба подошла без проблем 100 диаметра.и сушилка нормальная, хочешь одежду суши, хочешь дрова.

Достоинства:
    Цена,габариты,сушилки
  • Елена У***

Печь , хорошая. Сложно было с патрубком. Купили трубы и сложно поставить. Так как верхний патрубок под подключение воздуховода - овальный 95*90мм.

Достоинства:
    Внешний вид, греет хорошо.
    Недостатки:
    Размеры не соблюдены.

Добрий день! дякуємо за відгук! Про овал дивно, адже усі перевіряються перед відправкою та пакуванням. Але будемо ще пильніше слідкувати.

• Саленко Н***

Пічка прийшла швидко, але де під неї купити трубу димохода, такого диаметра ніде немає....

Достоинства:
    Красива
    Недостатки:
    Низька, хотілось би ніжки вищі.
    Немає труб під диаметр в продажу.
    • Сергій.

Я придбав труби на обойному ринку у Киеві.

• Алексей

Не успел еще использовать по назначению.
    Из минусов - внутренние направляющие над зольником - поржавели пока печь стояла на складах розетки.
    Верхний патрубок под подключение воздуховода - овальный 100*90мм. Не кричиный дефект, но не приятный.
    Местами покоцалась краска, стоит подумать о лучшей упаковке.
    Визуально швы добротные, полагаю травить через них не должно.
    Оценку ставлю не испытавши печку.

Достоинства:
    Внешний вид
    Недостатки:
    Размеры не соблюдены

Доброго дня дякуємо за відгук! Овал на патрубку свідчить про деформацію при недбалому перміщенні перевізника, або утримання на складі. Іржа на направляючих так можлива, із за відсутності електроживлення склади зараз не всі опалюються нажаль, є конденсат, але це на роботу на впливає не хвилюйтесь. Що до пакування, прийнято будемо міркувати. Травити не буде, ця піч випробувана тисячами примірниками та й в особистому користуванні. Дякуємо за довіру до нашого товару! Все буде Україна!

• Юрій

лише отримав, ще не користувався

Достоинства:
    Буржуйка, прислали швидко Укрпоштою
    Недостатки:
    Ємність для попелу потрібно робити ширшу, бо з бокових щилин попіл буде падати поза ємність
  • Роман З***

Ок

• Ірина Р***

Дякую!!! Маленька а така потужна !!! Як вимикають світло, ця буржуйка обігріває 30 м2, можливо приготувати їжу, нагріти воду. Рекомендую!!!

Достоинства:
    Маленька і потужна
  • Ірина Р***

Достоинства:
    Маленька і потужна
    Недостатки:

Дякуємо, Вам! Задача по цій буржуйці така і стояла, максимальна КПД і мінімальна ціна для населення у важкі часи. Прийде час будемо відбудовувать і зароблять, а зараз гуртом для забезпчення тепла в кожен дім. З повагою виробник.

• Константин П***

Отличная буржуйка. Рекомендую.

Достоинства:
    Легко переносится, не коптит, хорошая тяга, красивый дизайн, большая теплоотдача.
  • Станіслав Р***

Дякую, Розетко за допомогу цієї зими. Довго обирали і думали з родиною над різними буржуйками. Зупинилися на цій моделі... маленька, економічна пічка за адекватну ціну... Супер!! Рекомендую!

Дякуємо Вам за довіру до Українського виробника! Разом до перемоги!

• Кирилл А***

Буржуйку поставил в летнюю кухню, она меньше 20 квадратов, то отапливает ее хорошо. Разогревается очень быстро, неприятного запаха не издает.
    Покупкой доволен полностью. Думаю, что этой зимой точно окупится.

• Олександр К***
    Продавец: Rozetka

Я її не купляв, але купив знайомий , це просто бомба, виробник просто молодець, такий ККД за такі гроші

• Андрей П***
    Продавец: Rozetka

Я не покупатель данной модели (у меня твердотопливный) просто случайно увидел. Люди, вдумайтесь, буржуйка стоит меньше чем в 3 раза, чем материалы и расходники. Это не просто даром, это тебе за печку ещё и денег дают. Так и выполнена аккуратно и все "прибамбасы" на месте, и конструкция с сушилкой/ручками. Интересно, действительно ли у печки такого размера аж 71% КПД (пусть даже при строго определённых условиях)? Это четвёртый раз в жизни, когда я удивляюсь печкам - 5 звёзд за это! Красавчики.

• валерия л***
    Продавец: Rozetka

Ну сушит не так быстро, как мне хочется, но готовить можно)))))))

• Владимир Г***
    Продавец: Rozetka

сделайте больше секция для сушения

Достоинства:
    можно готовить сушить. жена довольная
    Недостатки:
    вроде нет

Нажаль більше секцій для сушки не можна зробити, так як чим ближче до бокової стінки тим швидше підгорять края одягу. Ми випробували всі варіанти. Сушить швидко, форма та черевики за 25 хвилин. Вона мобільна міні, якшо більше секцій то і більше розмір пічки треба. А це вже інша наша модель код товару на сайті 73625457. Гарних усім покупок, дякуюємо за ваш вибір!

• олег
    Продавец: Rozetka

Если бы герб золотистым сделали, было бы лучше

Достоинства:
    Можно готовить
  • Alexandr K***
    Продавец: Rozetka

Неплохая буржуйка, отопления дома нет, поставил на кухне, сижу и радуюсь.

Достоинства:
    Удобная, красивый дизайн
  • Ігор В***
    Продавец: Rozetka

Дякую отримали швидко! Сьогоді переадмо хлопцям на 0.
    Гарна пічка спробували запалити в себе в дворі гріє добряче, палили правда гілками шо в дворі знайшли. Добре шо ручки для зручного переносу є, бо хлопці дуже просили шось подібне не важке і переносне.
    Зараз будемо збирати ще на партію таких.
    Дякую гарно!

Достоинства:
    Ціна, мобільна, якісна