- Петро Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 41
Купив ці устілки, бо багато ходжу протягом дня і під кінець вечора стопи постійно втомлювались. Після кількох днів використання різниця відчутна. Загалом ноги почали трохи менше боліти, а п’ятка не так сильно навантажуватись. Устілки м’які та комфортні. Після місяця використання (коли можна буде повністю оцінити ефект товару, доповню коментар). Але і на даному етапі, можу сказати, що товар точно якісно зроблений.
- Достоинства:
- Якість товару, приємна ціна
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаВдячні за відгук і за те, що обрали наш товар.
З повагою, представник Pedag.
- Олександр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44
Класні каркасні устілки з натуральної шкіри. Дуже зручні та комфортні для щоденного носіння. Купую вдруге, щоб не перекладати їх між парами взуття. Добре підтримують стопу і реально відчувається якість матеріалів
- Достоинства:
- Якість матеріалів
Натуральна шкіра
Країна Німеччина
Представник постачальникаВдячні за відгук і за те, що обрали наш товар.
З повагою, представник Pedag.
- Алина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 37
Работаю врачом и весь день на ногах. Решила попробовать стельки, потому что пятки болели и чувствовалось давление в стопах. С первого дня стало легче – нагрузка распределяется равномерно, шагать намного комфортнее. Материал качественный, запаха нет, стопа не потеет. С коллегами обсуждали – многие тоже пользуются ортопедическими стельками, но эти реально мягкие и удобные.
- Достоинства:
- Дуже зручні
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 37
Постоянно на ногах. Решила попробовать эти стельки. Очень удобно – пяточная зона мягкая, вибрации гасит, боли стало меньше. Кожа натуральная, дышит, запаха нет. У меня плоскостопие первой степени, врач сказал, что такие стельки помогут не допустить ухудшения. Ношу уже месяц, довольна на все