Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Ортопедические внутренние стельки Pedag Worker Воркер 18698 р.45 (4000354343262)

Оценка пользователей 4.56/5
  • Андрій
    Продавец: Rozetka. Размер: 39

Користуюся більше року, на вигляд як нові, за умови частого використання. Чому частого, тому що потрібно мати декілька пар різного взуття, на кожну пору року, для того щоб і взуття, і відповідно устілка відпочивала. Нема жодного виробу котрий не вийде з ладу при постійному, щоденному використанню на протязі тривалого часу.

Достоинства:
    Зручність, довготривалість, відповідність призначенню
    Недостатки:
    не виявлено
  • Сергей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 45

Люкс дуже зручні брав під Лова Інох

Достоинства:
    Якість матеріалу Стоїть своїх грошей
    Недостатки:
    Пока не помітив
  • Андрей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 41

Пошёл второй год стелькам. Одна пара в рабочей обуви, вторая в повседневной. В рабочей протерлась маленькая дырка, но не критично ( работа 8 часов на ногах ) Стельки классные.

• Андрей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 41

Стельки отличные. Это вторая пара. Одна в рабочей обуви, вторая в повседневную.

• Олександр Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 42

Відподають

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за ваш відгук. Підкажіть, будь ласка, у якому взутті ви використовуєте устілки Pedag Worker? Це допоможе зрозуміти, чому вони можуть «відпадати». Як правило, такі ситуації трапляються, якщо розмір підібраний занадто вільно або якщо всередині взуття слизька поверхня. У таких випадках може допомогти додаткова фіксація (наприклад, спеціальний двостороння наліпка). Будемо раді допомогти підібрати найкраще рішення саме для вашого випадку.

З повагою, представник
      Pedag Україна.

• Дар'я Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40

Досить зручна для повсякденного використання.

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 43

Сподобалися,м'які,довжина устілки 28.5см.Дякую.43р.

• Любов Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 39

Стельки соответствуют размеру. Удобные. Комфортно ноге.

Достоинства:
    Удобные
  • Владислав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 38

Супер удобные.

Достоинства:
    Удобные и цена.
  • Володимир Г***
    Продавец: Rozetka. Размер: 36

Комфортні, не товсті, працювати комфортно.

Достоинства:
    Зручні, в робочих черевиках живуть майже рік, хоч і втратили товарний вигляд.
    Недостатки:
    Бояться води та мокрих ніг, з часом шари трохи розділяються, проблему вирішує гумовий клей.
  • Михайло Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 42

Місяць носив день у день і вони почали розлазитись, за таку ціну вони занадто дорогі... розчарований

Достоинства:
    Інтер'єр
    Недостатки:
    Якість не відповідає заявленій вартості

Доброго дня! Ми розуміємо Ваше розчарування і готові вирішити цю ситуацію. Будь ласка, зв'яжіться з нашим відділом обслуговування клієнтів, щоб повідомити про проблему. Ми проведемо детальну перевірку і знайдемо найкраще рішення для Вас, будь то заміна виробу або надання гарантійного обслуговування.

З повагою,
      Представник ТОВ "Ваше Здоров'я Трейдинг".