- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Количество цветов: 24
Тонкие, яркие цвета, но коричневый не пишет практически совсем. Упаковка была запечатанная и проверить не было возможным. Если бы проверила сразу, отказалась бы.
- Достоинства:
- Тонкие, яркие цвета
- Недостатки:
- Не пишет коричневый
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Количество цветов: 24
Не рекомендую, і це дуже чемна характеристика товару. По-перше, при відкритті фломастерів були приємно вражені, що бризки чорнил розлітаються навколо. При спробі малювати на папері залишались невеличькі кольорові озерця. Буду чесним- це було всього для 3 фломастерів. Для коричневого фломастеру інша ситуація- він мав цікаву форму пера та явні ознаки попереднього користування. Ви це можете побачити на фото. Розумію що на свята є можливість продати те що не продавалося досить довго, но на мій погляд - це занадто.
Представник постачальникаНам дуже прикро що ви отримали товар з дефектами. Товар абсолютно новий, але заводський брак деколи трапляється, на жаль. Ви можете повернути або обміняти товар
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество цветов: 12
Фломастеры с моего детства. Лучшие что есть на рынке Украины. Беру ребёнку в школу, хватает на год.
- Валерий С***Продавец: Rozetka. Количество цветов: 12
Неплохой набор, минимальное количество цветов, но при этом уже примерно 7 альбомных листов полностью разукрашены, а фломастеры все также хорошо пишут. Уже видно, что один заканчивается, но буду заправлять спиртом, вроде это его реанимирует немного.Доволен.
- Александр Ж***Продавец: Rozetka. Количество цветов: 24
Спасибо хорошые фломастеры
- ІванПродавец: Rozetka. Количество цветов: 12
Купував набір цих фломастерів для дитини в школу. Малювати та використовувати їх їй дуже подобається, а для мене це завжди найважливіше. Фломасьери якісні, виготовлені надійно. Вони досить об'ємні та навіть при інтенсивному використанні достатньо довговічні. Малювати фломастерами зручно, вони легко змиваються. У наборі є всі необхідні кольори. Я радий, що придбав саме ці фломастери. Рекомендую!
- Достоинства:
- 1) Ціна 2) Кольори 3) Довговічні 4) Зручні 5) Якість
- РоксанаПродавец: Rozetka. Количество цветов: 24
Классные фломастеры , большой выбор цветов.
Яркие, хорошо рисуют, отмываються с рук и одежди хорошо. Рекомендую!- Достоинства:
- Качество
- Юлія А***Продавец: Rozetka. Количество цветов: 24
Хороші фломастери, велика палітра кольорів, гарно малюють, не пересохші. Рекомендую.
- ВалентинПродавец: Rozetka. Количество цветов: 30
Однозначно це найкращий набір фломастерів. Купував його для дитини їй надзвичайно подобається. Надзвичайно велика кількість кольорів та відтінків, повний набір, вистачить для будь-якого малюнку. Фломастери пишуть надзвичайно довго та надзвичайно яскравим насиченим кольором. За таку доступну ціну це просто ідеальні фломастери, якісні, виготовлені надійно та з міцного пластику. Зручні у використанні. Я задоволений, що обрав їх. Рекомендую!
- Достоинства:
- 1) Кольори 2) Довговічний 3) Ціна 4) Якість 5) Зручний
- ЮліяПродавец: Rozetka. Количество цветов: 30
Палітра кольорів велика, малюнки виходять дуже яскраві, хороша якість, зручні, донечка у мене дуже любить малювати, то вона в захваті від них.
- Вита П***Продавец: Rozetka. Количество цветов: 30
Приобретали на подарок ребенку. Очень понравилась большая цветовая палитра цветов, то что нужно для маленького художника. Фломастеры достаточно тонкие, удобно держать в руке, каждый из них пишет очень ярко и хорошо. Отличный вариант в плане соотношения цены и качества. Пока всем довольны.
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Не обнаружено