Отзывы покупателей о Чернила Pelikan 4001 Violet в стеклянном флаконе 30 мл Фиолетовые (311886)
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний колір, але, як на мене, то для японських пір'їв "EF" чи "F" занадто світлий. Рекомендую використовувати пір'я не тонкіші, ніж "М", чи європейські "F"
- Достоинства:
- Класичний фіолетовий колір
- Недостатки:
- За таку ціну немає
- Щербак М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Залил в китайскую L&M 291 - не всегда начинает писать со старта, но пишет красиво
- Достоинства:
- Красивый цвет, хорошая текучесть
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
пише з помилками)))
- Достоинства:
- по своїм грошам
- Недостатки:
- не виявив
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний колір фіолетовий, замовляла ще чорного кольору. Чорнилами задоволена.
- Петро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купуємо вже втретє для початкової школи .
- Достоинства:
- Відстірується добре з дитячого одягу .
- Недостатки:
- Не виявив
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Серед недорогих, мабуть, найкраще чорнило фіолетового кольору. Рекомендую!
- Роман З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мне очень понравились, не текут держат форму перо мягко пишет, очень чистые, естественные цвет, рекомендую.
- Достоинства:
- Хорошее качество
- Недостатки:
- Пока не вижу
- Максим И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Раньше пользовался чернилами Паркер, взял попробовать эти - текучесть выше, чем у Паркер, для калиграфии, наверное, хорошо, но для офисного использования не очень удобно.
- Достоинства:
- Красивый цвет.
- Недостатки:
- Не обнаружил.
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чернила имеют яркий,насыщенный цвет. Отлично смотрятся на бумаге. Не забывайте промывать перьевую ручку и почаще писать. Когда ручка долго лежит чернила становятся темнее и прекрасный фиолет теряет яркость.
- Достоинства:
- Красивый яркий цвет.
- Недостатки:
- Нет.
- Копач Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
найкраще чорнило )))
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
добре чорнило
- Достоинства:
- хороше чонило
- Недостатки:
- ціна
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарні чорнила! Ручці Waterman подобаються.
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відповідає опису, прийшло швидко
- Наталя Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це чорнило купую постійно дітям школярам. Дуже задоволена.
- Аліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені сподобались.
- Недостатки:
- Трохи рідковаті
- Юрген О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приятный олдовый оттенок, для любителей ретро.
- Достоинства:
- Плотные, приятный цвет.
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Игорь П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Уже хорошо, что чернило Пеликан доступно для покупки.
- Достоинства:
- Старый забытый цвет чернил.
- Недостатки:
- Нигде не уазано, что обьем бутылочки 30 гр. и цена соответственно высокая как для такой тары.
Представник постачальникаДякуюємо за відгук! Об'єм баночки вказаний в назві товару )
- ТамараОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримала, принесла акуратний пакунок додому, відкрила... полилося чорнило. Кришка тріснута. Гроші на вітер. Дуже прикро. Тепер буду завжди перевіряти при отриманні
- SASAОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісні. На любому папері мого школяра пишуть чітко, не розпливаючись ;-)
- Достоинства:
- Якісні, не змінюють колір з часом, як Райдуга :-)
- Недостатки:
- НЕ виявлено
- Петро О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я заказував чорнило и вони не пришли
Эксперт RozetkaДоброго дня, Петро! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасные чернила. Купил все цвета этой серии, кроме чёрных (чёрный не использую). Дают богатый цвет, как на современных перьевых ручках, так и на винтажных с полу гибкими перьями. Рекомендую всем.
- Достоинства:
- По-настоящему "богатый" фиолетовый цвет. Плотный, насыщенный.
- Недостатки:
- Нет.
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
А який термін придатності? Купили, а на упаковці не написано абсолютно нічого, ні дати виробництва, ні кінцевого терміну
- Андрій
Подібні якісні чорнила можуть роками стояти і не псуватися. У мене є флакончик, якому 7 років (Parker, щоправда) і на папері це виглядає так само, як у перший день користування. Найголовніше — добре закручувати кришечку і тримати у темряві (якщо плянуєте довго зберігати).
- Роман
І я доповню: маю такий же флакон із чорнилом Pelikan 4001 Violet, якому вже понад 20 років (етикетка правда інша 20 років тому була)
Воно до сих пір текуче як треба і має насичений фіолетовий колір, на папері пише як свіже)
Але, як сказали вище, умови зберігання дуже важливі. Моє чорнило було міцно закрите і заховане від прямого сонця, в темному місці.