- AI аналіз відгуків285 відгуків: Позитивно: 85% | Нейтрально: 10% | Негативно: 5%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10.8 кг
Класний порошок, шкода, що зараз нема більш габаритних упаковок цього виробу.
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Денис Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 8.1 кг
Как бы ни было смешно, но, забирая этот порошок из почтомата, я только подошёл к нему, уже почувствовал запах порошка))) сейчас стоит дома вдалеке, но запах ощущаю. Не вонючий, но ядрёный! Боюсь начать стирать))
- Достоинства:
- Порошок можно найти по запаху
- Недостатки:
- Хранить в хорошо проветриваемом помещении
Представник постачальникаДенис, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Таня Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 2.7 кг
Прекрасный порошок, пользуюсь им много лет (больше 10 точно).
Нравится, что после него нет сильного запаха, белье просто пахнет чистотой.
Отстирывает хорошо.
Рекомендую!- Достоинства:
- Хорошо отстирывает, нет сильного запаха
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Микола Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 8.1 кг
Дружина нічого не говорить, тому порошок хороший. Інакше було б багато тексту.
Представник постачальникаМикола, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Максимишин А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 8.1 кг
Доброго дня.
Порошок ортимала.Нарікань на сам порошок не має, пере добре.- Достоинства:
- Речі пере добре
- Недостатки:
- Упакування було пошкоджене.Порошок висипався.На майбутнє дивіться як пакуєте, і перевіряйте чи нічого не висипається
Представник постачальникаАнно, доброго дня! Дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Нам дуже шкода, що сталась така неприємна ситуація з доставкою. У разі виникнення проблем із замовленням або доставкою, Ви можете скористатися довідковим центром Розетки: ссылка
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10.8 кг
Отличный товар. Качество PERSIL. Приятная цена и быстрая доставка! Доп скидка при обмене 200 бонусов Vodafone. Рекомендую.
- Достоинства:
- Отлично стирает, приятный аромат.
- Недостатки:
Представник постачальникаВолодимир, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 2.7 кг
Самий улюблений порошок. Я вважаю, що для прання він найкращий. Н залишає білих плям. Приємний аромат
- Недостатки:
Представник постачальникаОлена, дякуємо за довіру! Раді, що вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Сергей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 8.1 кг
Порошок добрий, недоліків не помітили.
Представник постачальникаСергiй, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 8.1 кг
Товар відповідно до опису
- Недостатки:
Представник постачальникаIгор, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 2.7 кг
Гарний результат від прання, як і завжди з Persil.
- Недостатки:
Представник постачальникаOлена, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Рябець С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 4.05 кг
Гарний порошок,дата виробництва свіжа
- Достоинства:
- Гарно відстірує
Представник постачальникаСергiй, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Роман Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 2.7 кг
Долгое время берём только его, лучший порошок из порошков известных марок.
Представник постачальникаРоман, дякуємо за довіру!
- НадіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 8.1 кг
Замовляю часто саме цей порошок, завжди було все гаразд. Він має дуже приємний, і ненав'язливий аромат, та гарно справляється зі своєю функцією. Вчора отримала замість цього порошку інший persil, той, що зелена упаковка. Дуже розчарована. Побачила лише сьогодні, коли розпаковувала. Якщо б мене цікавив інший то я б шукала його позицію і замовила. А так отримати декілька упаковок того чого не замовляв - повне розчарування.
- Достоинства:
- . ..
- Недостатки:
- Поки не користувалися порошком, маю надію , що він норм.
- Дмитрий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 8.1 кг
Товар якісний пере страшно, з чорних речей робить білі рекомендую спробувати.
- Достоинства:
- Якість ціна
- Недостатки:
- Невідомо
Представник постачальникаДмитрo, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Микола Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 8.1 кг
Товаром задоволений, така річ, що не пропаде
- Достоинства:
- Якісний
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник постачальникаМикола, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Вікторія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10.8 кг
Порошок дуже крутий , не перший раз замовляю , Але відправили без плівки і була дирка знизу порошка , А так порошок хороший
Представник постачальникаВікторія, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Татьяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10.8 кг
Купую саме Персіл вже певне років 15, якщо не більше.
Іноді брала інші пральні засоби для порівняння - всі завжди програвали Персілу.
Беру зразу великий мішок, пересипаю в пластикові банки з кришками - дуже зручно: і запаху від порошка немає, і можна використовувати довгий час без ризиків розсипати, і волога не потрапляє і не грудкується.- Достоинства:
- Чудово пере
- Недостатки:
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Артём Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 8.1 кг
Відправили швидко, ще й новою поштою у поштомат, що дуже зручно, дякую
Представник постачальникаАртем, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Виктор И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10.8 кг
На двоих хватило на семь месяцев
- Достоинства:
- Люкс
- Недостатки:
Представник постачальникаВiктор, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Максим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 8.1 кг
Просто хороший порошок
Представник постачальникаМаксим, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Саша Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 8.1 кг
Отлично все добре хороший порошок
- Достоинства:
- Велика кількість
- Недостатки:
- Важко тягти додому)
Представник постачальникаОлександр, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10.8 кг
Всё супер
Представник постачальникаВолодимир, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- В'ячеслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 8.1 кг
Супер порошок
Представник постачальникаВ'ячеслав, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10.8 кг
Користуюсь давно,все влаштовує
- Достоинства:
- Якість , ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаСергій, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10.8 кг
Ідеальний порошок. Речі ідеально чисті, виводить плями (від жиру попередньо, за 10-15 хвилин, до прання наношу засіб для миття посуду) добре вимивається, немає надмірного піноутворення (з власного досвіду Аріель дає багато піни), колір речей зберігається довго.
Представник постачальникаЮлія, дякуємо, що високо оцінили переваги Persil! Користуйтеся із задоволенням!
- Ева В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 8.1 кг
Беру постоянно, запах хороший. В большом пакете очень выгодно получается.
- Достоинства:
- Цена - качество
Представник постачальникаЄва, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10.8 кг
Мені подобається. Довгий час був у Німеччині , завжди користувався цим порошком. Різниці не бачу.
Представник постачальникаOлександр, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Юрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 8.1 кг
Хороший товар
- Достоинства:
- Есть в продаже
- Недостатки:
- Цену бы уменьшить
Представник постачальникаЮрiй, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 2.7 кг
Відмінний пральний порошок. Купую постійно
Представник постачальникаЛюдмила, дякуємо за довіру! Раді, що вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 2.7 кг
Чудовий порошок! Однозначно рекомендую!!
- Достоинства:
- Супер!
- Недостатки:
Представник постачальникаОльга, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 2.7 кг
Я перепробовала многие средства. Может, есть какие-то сверхдорогие и получше этого. Этот порошок - лучшее соотношение цены и качества из всего, что есть на рынке и рассчитано на мой карман.
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Небольшой запах кальцинированной соды
Представник постачальникаОлена, вдячні за відгук. Прання з Persil з перлинами свіжості від Silan принесе вам не тільки задоволення від чистоти вашого одягу, а й подарує неповторний аромат свіжості Silan. Бездоганний результат вже при 20 градусах!
- Лилия Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 2.7 кг
На Persil перешла с Ariel. Как по мне, качество стирки стало лучше (машинку не меняла), да и нет этого сбивающего с ног запаха. Немного завышена цена, но если ловить акционные предложения, то остаешься в плюсе.
Представник постачальникаЛілія, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 2.7 кг
Порошок приятный на запах.
Представник постачальникаСвітлана,вдячні за відгук. Прання з Persil з перлинами свіжості від Silan принесе вам не тільки задоволення від чистоти вашого одягу, а й подарує неповторний аромат свіжості Silan. Бездоганний результат вже при 20 градусах!
- Оксана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10.8 кг
Добре пере речі, не псує колір. Запах є, але свіжий не їдкий. На відміну від порошку для дитячих речей, потрібно сипати менше в 2 рази. Рекомендую.
Представник постачальникаОксана, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- ГригорийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 8.1 кг
Дуже гарний порошок. Пере добре і якісно. Завжди його тільки і беру. Дякую
Представник постачальникаГригорiй, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10.8 кг
Добре пере
- Достоинства:
- Економна упаковка
- Недостатки:
- не виявив
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!