- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 11
Добре перуть.
Представник брендуНаталія, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Місіс Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 11
Погано розчиняється в праці, прилипає на одяг як якась епоксидна смола
Представник брендуМи цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Юрий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 11
Представник постачальникаЮрiй, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 11
Капусули чудові. Добре розчинаються при температурі 40 градусів, навіть при швидкому пранні. Я алергик, але жодних зауважень до цих капсул немає. Приємний аромат, який добре тримається після прання та не викликає негативних реацій. Відмінна якість. Подяка Розетці за швидке виконання замовлення)
- Достоинства:
- Розчинаються при температурі 40 градусів, не залишає слідів.
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ТетьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 11
Дуже подобаються капсули Persil, на порошок алергія. Капсула розчиняється навіть при 40 хв. циклі прання, 4 в 1, універсальні підходять як для темних так і світлих речей. Насичений
запах залишається на речах, даже після подвійного полоскання.- Достоинства:
- Ціна по акції, універсальність.
- Недостатки:
- Досить насичений аромат.
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 11
Хороший пральний засіб, приємний запах, зручний у використанні.
Представник постачальникаСвітлана, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 11
Гарний засіб, чудово пере, хороший аромат білизни
Представник постачальникаНаталія, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 22
Представник постачальникаСвітлана, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 54
Мені ці диски сподобалися
Представник постачальникаАнна, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 11
Хороший пральний засіб, але певні недоліки
- Достоинства:
- Відмінно видаляє плями
- Недостатки:
- Запах, дуже різкий
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за відгук!
- Леонід К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 11
Класна річ, приємний аромат, зручно користуватися. Навіть при швидкому пранні на 14хв відіпралося забруднення від трави на білих стрічках адідас. Єдине, що відламалася одна защіпка, неможливо було відкрити як задумано. Прийшлося зламати кришку
- Достоинства:
- Аромат, впевнена дія, зручний формат
- Недостатки:
- Трошки задорого
Представник постачальникаЛеонід, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 11
Очень хорошо стирает.
Представник постачальникаДмитрo, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 11
Приємний аромат.
Представник постачальникаОксана, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- СтаніславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 11
Пользуюсь только Персил! Отличный запах и удаляет пятна
Представник постачальникаСтаніслав, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Владислав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 22
Отлично!!!
Представник постачальникаВладислав, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Гордиенко Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 11
Отличная стирка.
Приятный запах.
Спасибо, познакомили с интересным продуктом для стирки.- Достоинства:
- Качество "Persil",подарок.
Представник постачальникаРуслан, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!