- Наталия Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 37
Все время беру, хороший запах и качественно отстирывает.
Представник брендуНаталiя, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 37
Чудовий вибір для тих кому не подобаються ядучі ароматизатори. Раніше, ніби, пахло ще слабше, але і так дуже добре.
Пере досить пристойно.- Достоинства:
- Стриманий запах, гарно перуть
- Недостатки:
- раніше наче ароматизатору було ще меньше
Представник постачальникаДмитро, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- МаргаритаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 34
Дуже задоволена результатами прання.
Відтепер для прання використовую виключно диски- Недостатки:
Представник постачальникаМаргарита, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Дар'я Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 38
Всегда беру и все ок
Но в этот раз попалась пачка ужас.
Гранулы соединены между собой и разъединить их без ножниц невозможно,вытекает содержимое гранулы- Достоинства:
- Запах
- Недостатки:
- Не разъединение гранулы
Представник постачальникаДар'я, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 11
Представник постачальникаОксана, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Валентина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 38
Приємний аромат, гарно відперає, не залишає слідів на поверхні одягу. Щиро дякую
- Достоинства:
- Зручність використання
- Недостатки:
Представник постачальникаВалентина, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Анна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 38
Отличные капсулы для стирки
- Достоинства:
- Оставляют после себя приятный ненавязчивый запах, белье после стирки с данными капсулами не раздражает чувствительную кожу
- Недостатки:
- Не обнаружено
Представник постачальникаАнна, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 38
Класні, запах чудовий.
- Недостатки:
- Ціна завелика
Представник постачальникаОксана, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Виктория Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 38
Капсули добре пораються з плямами. Мають легкий, ненав'язливий аромат. Добре розчиняються. Якщо капсула розчинилась не повністю, то забагато речей в барабані машинки. Не викликають подразнення.
- Достоинства:
- Аромат, м'яка тканина після прання, гіпоалергенність
- Недостатки:
Представник постачальникаВiкторiя, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 11
Замовляла капсули вперше, дуже задоволена. Замовлятиму ще.
- Достоинства:
- Якість, аромат
- Недостатки:
Представник постачальникаАлла, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 11
Чудові
Представник постачальникаАндрiй, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Людмила З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 11
Практично без запаху. Результат добрий при t30-60
- Достоинства:
- Добре і для алергіків
- Недостатки:
Представник постачальникаЛюдмила, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 38
Представник постачальникаНаталія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 38
Представник постачальникаМаксим, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 11
Відмінно пре як і кольорові речі так і чорно-білі
- Достоинства:
- Ефективність та зручність
Представник постачальникаОлександр, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- ЖаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 11
Кращий порошок
- Достоинства:
- Не викликає алергії,ніжний приємний аромат
Представник постачальникаЖанна, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 38
Гарні капсули
Представник постачальникаНаталiя, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Ольга Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 38
Гарно відперають одежу
- Достоинства:
- Вартують
- Недостатки:
Представник постачальникаОльга, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Екатерина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 11
Не резкий запах,приятный
Представник постачальникаKатерина, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Ivanna V***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 11
Коли відкрила своє замовлення вдома, то побачила, що виробник вказує, що капсули підходять для прання білих і світлих речей, хоча на сайті Розетка пише, що вони для універсального прання
- Віта К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 38
Приємний запах і гарно виводить плями
Представник постачальникаВіта, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 38
Із плюсів - що неможливо відлити чи розбавити
Мінус - запах. Гель менш із запахом, як на мене
Представник постачальникаOлена, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 41
Справжня вигода, вага диску 25 гр, дуже приємний ніжний аромат.Рекомендую.Продавець нажаль не розміщує фото зворотньої сторони упаковки.
- Алла М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 41
Неоднократно пользовалась этими капсулами. Была очень довольна качеством стирки и запахом. Но в этот раз что-то пошло не так.. капсулы не растворяются, остаются на всей одежде в виде засохшей слизи.. то ли партия бракованная попалась, то ли качество изменилось.. пришлось выбросить половину пачки, потому как стирать было не возможно.. очень жаль
Представник постачальникаАлла, дякуємо за Ваш відгук. Нам прикро, що Ваш досвід з Persil не відповідав Вашим очікуванням. Ми цінуємо кожного нашого споживача та постійно удосконалюємо нашу продукцію задля надання найкращого результату. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Надя Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 11
Купляла перший раз,спробувала один раз і незнаю чи ним буду користувати дуже нахвалені мені не сподобався різкий запах,бо для дітей купляла,аж дихати важко настільки різкий,ніби ополіскувача,треба додатково одяг полоскати, не знала сохнуло на балконі мав би вивітритись але ні лишився,якість прання може бути,і дороговато,гелі дешевшеі на довго
- Недостатки:
- Сильний різкий запах
Представник постачальникаНадiя, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Юлия Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 11
Отличные капсулы, запах приятный, цветочный.
Перешла на капсулы из-за сильной аллергии на порошки, эти капсулы прекрасно подошли, не вызвали никаких реакций.
Отдельный плюс, что капсулы без цвета, ничего не окрашивают.
Хорошо растворяются, но с непривычки нужно понять, что капсула должна быть подальше от дверцы под одеждой, иначе выпадет под дверцу и не растворится.
Представник постачальникаЮлiя, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Оля Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 11
Користувалася порошком не одноразово.
Цього разу, у дитини висип на шкірі.- Достоинства:
- Недостатки:
- Алергія на шкірі дитини
Представник постачальникаОльго, ми цінуємо кожного нашого споживача і нам шкода, що у Вас виникла така ситуація. Хочеться зазначити, що формула дисків Persil Сенситів не змінювалася з початку 2022 року до поточного місяцю. Вона протестована Європейським центром досліджень проблем алергії (ECARF) та схвалена дерматологами. Щоб задати питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 41
Капсули як капсули. А що їм ще потрібно.
- Достоинства:
- Не виявив
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Богдан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 11
Все ок, таблетки за свою ціну чудові.
Представник постачальникаБогдан, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлия Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 11
Отличные капсулы, без цвета, аллергии не вызвали, пахнут нейтрально и хорошо растворяются в барабане
Представник постачальникаЮлiя, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 11
Гарне прання. Для дітей саме те.
- Достоинства:
- Швидко, дешевше, майже не виходячи з дому.
- Недостатки:
Представник постачальникаОлена, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що вам все сподобалося!
- Гаврилюк Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 41
Ужас не растворяется , на одежде остаться !!!
Представник постачальникаЛюдмила, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Юлия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 11
Хороший порошок,запах очень приятный
- Недостатки:
- Не выявлено
Представник постачальникаЮлія, дякуємо, що обираєте Persil! Користуйтеся із задоволенням!
- Алла М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 38
Прекрасный стиральный порошок. Удобно использовать. Приятный ненавязчивый аромат после стирки. Прочитав отзывы о том, что капсулы не растворяются, была удивлена. Даже при быстрой стирке капсулы полностью растворяются, все в порядке. Может просто какая-то партия была с браком.
В общем, порошком довольна.
Представник постачальникаАлла, дякуємо за довіру! Раді, що вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Анастасия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 38
Качественное гипоаллергенное стиральное средство
- Достоинства:
- Не вызывают аллергии
- Недостатки:
- Цвета после стирки не такие яркие
Представник постачальникаАнастасія, дякуємо за ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Дарія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 41
Ідеальні для дитячої чутливої шкіри
- Достоинства:
- Підходить для чутливої шкіри, немає вираженого запаху.
- Недостатки:
Представник постачальникаДарія, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!