- Шуваева В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 40
Нормальний розмір, нормальний запах, персіл як персіл. З приводу того, що капсули менше ніж були- для обмежено уважних там на упаковці (на фото товару видно) намальовано, що засіб більш концентрований став, тому капсула стала менше.
- Достоинства:
- Добре пере, нормальний запах, крута знижка
- Недостатки:
Представник постачальникаВiкторiя, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- София П***Продавец: Rozetka. Количество стирок: 66
Отличные диски . Хорошо отстирывают ,не остаётся разводов на белье . Легкий приятный аромат. Хорошо работают в низких температурах.
- Достоинства:
- Легкость в использовании . Качество стирки . Нет едкого запаха . Не портит вещи .
- Недостатки:
- Нет .
Представник постачальникаСофія, вдячні за відгук. Гель для прання в капсулах Persil Deep Clean Discs Color забезпечує 4 об'єднаних переваги: видалення плям, яскравість кольорів, тривалу свіжість і дбайливість до тканин.
- таня Н***Продавец: Rozetka. Количество стирок: 66
Замечательные капсулы!!! Стирка на ура)))
- Достоинства:
- Работают на все 100
- Недостатки:
Представник постачальникаТаня, дякуємо за коментар. Капсули для прання Persil Discs Колор Duo з чотирма потужними камерами, забезпечують 4 об'єднані переваги: видалення плям, яскравість кольорів, тривалу свіжість і дбайливість до тканин.
- Демків Х***Продавец: Rozetka. Количество стирок: 66
Якісні диски для прання одягу виробництва Persil, зручно ними користуватися адже необхідно помістити лише в барабан до одягу, добре розчиняються, надають одягу приємного аромату, виводять нескладні плями, та не псують одяг, зберігають колір.
- Достоинства:
- Результат прання одягу;
Виробництво Persil;
Приємно пахне одяг після прання;
Багатокомпонентні диски;
Зручність використання; - Недостатки:
- Не виявлено;
Представник постачальникаХристина, вдячні за коментар. Диски Persil з чотирма потужними камерами, забезпечують 4 об'єднані переваги: видалення плям, яскравість кольорів, тривала свіжість і дбайливість до тканин. Користуйтесь із задоволенням!
- Лілія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 40
Суперові, гарно відстірують. Мені вони набагато кращі за капсули аріель. В них набагато приємніший запах і зовсім не їдкий як дехто писав. Якщо що то можна і два рази прополоскати. Мені наприклад і так подобається. В квартирі гарно пахне.
- Достоинства:
- Гарно пере та аромат
- Недостатки:
Представник постачальникаЛілія, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Максим Ч***
Скажіть, будь ласка, доки термін придатності?
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 60
Хорошие капсулы, стирают хорошо. ЧТОБЫ КАПСУЛА ПОЛНОСТЬЮ РАСТВОРИЛАСЬ, НУЖНО ЕЁ КЛАСТЬ БЛИЖЕ К ЗАДНЕЙ СТЕНКИ БАРАБАНА, А НЕ К ОКНУ.
- Достоинства:
- Хорошо стирает, приятный запах, выгодная упаковка
- Недостатки:
- Единственный минус это то, что заказывала в коробках, а пришли в пакете, пока капсулы шли изменили описание и фотки) но это ерунда))
Представник постачальникаАнастасiя, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 54
Класні капсули, купую не вперше. Дійсно, розмір вже інший, менший, але треба зауважити, що це концентрат. Аромат, як на мене, став менш насиченим, і це плюс. Капсули дуже дієві, гарно видаляють плями, не вимивають колір, речі різних кольорів не линяють. Взагалі я дуже давно корисиуюсь саме Персілом, чи то гель, чи то капсули - прання ідеальне! Тому рекомендую!
- Достоинства:
- Якість прання, зручний формат, колір не вимивають.
- Недостатки:
Представник постачальникаКатерина, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 66
Улюблені капсули, до порошків більше не хочеться повертатися
зручні, компактні, приємний колір(я ставлю на додаткове прання, щоб запах був не інтенсивним), зручно зберігати, класно видаляють плями
Ці капсули - моя любов)- Достоинства:
- класні, зручні
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 66
Капсули дуже сподобались! Прання - супер! Для кого важливо - аромат легкий, приємний.
- Достоинства:
- Супер!!!
- Недостатки:
- Не виявила
- Алина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 11
отличные капсулы, взяла по акции, не пожалела
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 54
Представник постачальникаВолодимир, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Ніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 54
Раніше брала упаковки великі, але такі величезні вперше.Дуже вигідно по скидці. Ще промокод з водафону. Мені одна капсула обійшлася меньше 10 гривень. Зазвичай одна капсула коштувала мені 13-15 грн. Користуюся капсулами давно. Мені вони подобаються більше ніж порошки та гелі. Відстірує прекрасно. Для мене показником є чоловіковий спецодяг ( робота на металообробному верстаті, постійна мазута).Якщо відстірує таке, то білизну відпере 100%.Капсулами задоволена
- Достоинства:
- Гарні капсули.
- Недостатки:
- Не бачу
Представник постачальникаНіна, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 38
Було добре якби вказували в описі про товар вагу капсули або упаковки. Вз'яку з тим що виробник став виготовляти капсули маленькі по 0,14 грамів.
- Достоинства:
- Пере добре, приємний запах, великі капсули, акційна ціна
- Недостатки:
- Не знайдено
Представник постачальникаОльга, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Александр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 38
Хорошие капсулы, покупаем последнее время только DeepClean, не требуется добавлять дополнительных средств (пятновыводителей и т.д.). Кроме того, действительно приятный аромат. Вообще, капсулы конечно удобнее чем порошок.
- Достоинства:
- Капсулы DeepClean справляются с загрязнениями заметно лучше чем другие капсулы
- Недостатки:
- Недостатки не обнаружены
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 11
Отличные и удобные капсулы. Белье выстирывается замечательно и пахнет свежестью.
- Достоинства:
- Цена по акции!!!
- Недостатки:
- Цена без акции...
- Євген А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 68
Хороший засіб, притензій немає жодних. На пральну машину глибиною 46см 1 диска вистачає на повне завантаження. Бо бувають такі засоби, що кладеш одну капсулу або ллєш як вказано в інструкції, а вода не мильна і немає жодного натяку на пінку. Тут з цим все нормально. Видно, що це дійсно концентрат. Легенька піна при пранні присутня. Коли речей мало або коли перу синтетику то ще жодного разу не було занадто великого піноутворення. Ще не було жодних забруднень з якими в ці диски не справились. Запах це звичайно суб'єктивне, але мені подобається. Він приємний і не різкий. Нічим не гірше і не краще як в інших іменитих конкурентів.
- Достоинства:
- Гарно пере навіть при найбільшому завантаженні, нормально пахне, капсула розчиняється миттєво, чудова ціна коли є акція 1 1
- Недостатки:
- Трохи застібка на пакеті не зручна. Щоб розтібнути пакет треба тягнути за маленький червоний язичок. Бо якщо тягнути просто за пачку то вона може порватись
Представник постачальникаЄвген, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Алёна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 54
Капсули гарного відпирають забруднення, чудовий аромат після прання. Персіл як завжди на висоті!
- Достоинства:
- Відпирає забруднення
- Недостатки:
Представник постачальникаАльона, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 68
Супер!
Представник постачальникаСвiтлана, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Анастасия А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 54
Особливо дякую за подарунок.
- Достоинства:
- Відмінна якість товару. Швидке обслуговування.Гарно дякую.
- Недостатки:
Представник постачальникаАнастасiя, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Зоя О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 54
Дякую
- Достоинства:
- Ціна помірна плюс подарунок
Представник постачальникаЗоя, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Александр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 40
З замовленням все гаразд! Не ідеально по вартості, але по якості виконання, відмінно!
- Недостатки:
- Капсули стали меншими...
Представник постачальникаOлександр, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Альберт Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 54
Дуже зручне використання, якісне прання, гарна ціна зі знижкою
- Достоинства:
- Якість та ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаАльберт, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Юрий Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 54
Все супер нияки нарікань
Представник постачальникаЮрiй, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Ганна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 54
Гарні капсули, запах приємний, прати одне задоволення.Рекомендую
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
- відсутні
Представник постачальникаГанна, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 13
Дуже подобаютья ці капсули!
Зі знижкою і подобаються більше!
Представник постачальникаНаталія, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 60
Упаковки хватит на долго
- Достоинства:
- Приятный запах, хорошо отстирывает
- Недостатки:
Представник постачальникаМарина, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 66
Хорошо стирает, ненавязчивый запах
- Достоинства:
- Хорошо стирает, ненавязчивый запах
- Недостатки:
Представник постачальникаНаталiя, дякуємо, що обираєте Persil! Користуйтеся із задоволенням!
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 66
Мне очень понравились, до этого брала капсулы, тоже хорошие, но эти диски понравились больше, результат смотрела по рабочей одежде мужа, отстирали прекрасно, плюс приятный запах. Доставка и акции Розетки радуют. Спасибо.
- Достоинства:
- Качество стирки
- Недостатки:
Представник постачальникаГалина, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Петрович А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 44
Дуже добре відмиває бруд, жир, каву, дитячі речі. Все на відмінно!
При цьому є але: інколи було помічено залишаються сліди від плівки, капсульної на одежі, ніби вона повністю не розчиняється; поки припускаю, що це відбувається на 40 і нижче градусах прання! Надалі ще буду спостерігати.
На температурних режимах, що вище, прям ідеально...- Достоинства:
- Гарно відмивають будь який бруд, приємних запах, як на мене!
- Недостатки:
- Нерозчиненні залишки від капсульної плівки, які прилипають до одежі, на низьких температурах: 40 і нижче.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Марта З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 66
Капсулами пользуюсь уже 3 месяца, очень довольна, и спасение от пятен и резкого запаха. Вещи очень мягкие...єто самие лучшие капсулы, потому что перепробовала очень много фирм.
- Достоинства:
- Запах стойкий, стирает отлично...со всеми функциями справляется на отлично. И цвет вещей остается ярким.
- Недостатки:
- Немножко высокая цена
Представник постачальникаМарта, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 38
Раньше брала капсулы отдельно для белого и цветного. Сейчас беру эти, уже второй раз. Хорошо все отстирывается, приятный запах, универсальный для всех типов тканей и цветов. Брала упаковку 38 штук, в следующий раз возьму больше, если есть)
- Достоинства:
- Удобно, эффективно
- Недостатки:
- Не нашла
Представник постачальникаОлена, дякуємо, що обираєте Persil! Користуйтеся із задоволенням!
- Бондаренко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 11
Капсулы вксьма неплохие,отстирывают хорошо.Единственным минусом для себя определила,что требуется дополнительное полоскание,ибо без него на вещах будто остается часть геля и они слегка липнут ( пробовала в разных машинах,эффект одинаков)
- Достоинства:
- Низкая цена,хорошо справляются с загрязнениями
- Недостатки:
- Требуется дополнительное полоскание
Представник постачальникаАнна, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Тетяна
Прошу вибачення, а Ви зазвивай не ставите на додаткове прання? Я ставлю декілька разів. І от тепер питання: вони й після декількох циклів полоскання лишаються на одязі чи Ви взалалі не полощете додатково ?
- Алёна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 38
Отличные капсулы. Около года стираю только капсулами, пробовала разные, но Персил нравятся больше других. Отстируют хорошо, запах ненавязчивый. Спасибо Розетке за акции.
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
Представник постачальникаАльона, дякуємо за відгук. Диски Persil з чотирма потужними камерами, забезпечують 4 об'єднаних переваги: видалення плям, яскравість кольорів, тривала свіжість і дбайливість до тканин.
- Юрій К***Продавец: Rozetka. Количество стирок: 11
Крутий продукт, зручний у використанні.
- Достоинства:
- Приємний аромат після прання.
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 11
Продукт лучше двухкомпонентных или однокомпонентных аналогов
- Достоинства:
- Отлично стирает
- Недостатки:
- Без акции дороговато
- Алла Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 66
Капсулы хорошие...убирают даже сложные пятна на одежде ) буду заказывать еще)
- Достоинства:
- Хорошо убирает пятна
- Недостатки:
Представник постачальникаАлла, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що вам все сподобалося!