Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Порошок для стирки Persil Expert Color Свежесть от Силан 10.65 кг 71 цикл стирки (9000101848045)

Оценка пользователей 4.44/5
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10.65 кг

У п'ятницю купила порошок, в неділю повернула його назад в пункт видачі. Ледве перебула з ним ці два дні. Шановні Розетка і фірма Персіл вас за таке судити треба, знаючи скільки негативних коментарів і повернень відбувається. І не треба мене відсилати на гарячу лінію, ви прекрасно знаєте, що продаєте. Головний біль від цього нестерпного смороду вже четвертий день не минає.Так спаскудити свою репутацію, яка формується роками, це треба вміти! Ваші конкуренти аплодують вам стоячи.

Достоинства:
    Вже немає
    Недостатки:
    Сморід нестерпний, викликає головний біль.
      Представник бренду

Олена, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10.65 кг

Багато років користувався цим порошком і був повністю задоволений якістю цього товару, але цього разу він виявився на стільки токсично смердючим, що навіть упаковка не спасала від хімозного та їдкого запаху, прийшлося розсипати по пляшкам, щоб локалізувати цей "чудовий аромат"

Представник бренду

Олександр, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Володимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10.65 кг

Важко визначити оцінку , сам порошок пере відмінно , але запах !!!, відкрили мішок , а запах дуже не приемний , перед цим , що скінчився була вага 8.1 кг , і запах ненав'язливий , а цей мішок мусили виносити із квартири , хоча я люблю різні аромати .

Достоинства:
    Вага,якість
    Недостатки:
    Нестерпний запах
      Представник бренду

Володимир, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Альона Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10.65 кг

Обожнюю цей порошок,вже більше п'яти років тільки ним і перу
    Гарно відперає мазуту і не треба багато класти
    Жінки механізаторів зрозуміють

Достоинства:
    Гарно відперає,безфосфатний
      Представник бренду

Альона, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10.65 кг
    Недостатки:
    Не отримали до замовлення Подарунок Silan, 540 мл

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10.65 кг

Купила великий мішок порошку. Ніколи не мала ніяких претензій до фірми Персіл. Пере прекрасно і запах був нейтральний, але не в цей раз. Упаковку ще не відкривали, а запах неймовірно жахливий і хімозний. Ледве доїхала з ним в маршрутці. Вдома запах розповсюдився по всій квартирі. Почався головний біль. Поклала його в шафу і зачинила дверцята. Коли прийде час його відкривати, прийдеться винести його на балкон на кілька діб, щоб вивітрився трохи запах. Надіюсь, що якість прання хоча би не зміниться.

Достоинства:
    Пере якісно
    Недостатки:
    Запах порошку у великому пакуванні огидний.
    • Олена Я***

До речі подарунку від Мілан не було.

• Олена Я***

Треба було взагалі поставити лише одну зірку, бо запах такий, що поряд стояти неможливо. Буду робити повернення. Повне розчарування брендом. Подарунку від Сілан не було.

• Владислав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 2.7 кг

Запах такий, що можна вчадіти. Подвійне полоскання не допомагає. Викинув всю пачку на смітник!

Недостатки:
    Має жахливий запах
      Представник бренду

Владислав, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Николай Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10.65 кг

Порошок имеет сильный запах пришлось вынести на балкон.

Представник бренду

Микола, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10.65 кг

В подарунок ополісувач silan, брехня

Достоинства:
    Порошок хороший
    Недостатки:
    Брехня на рахунок акції

• Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10.65 кг

Пральний порошок став гіршої якості. Перенасичений запах. В деяких споживачів викликав алергічні висипи. ДА І ОБІЦЯНИЙ СІЛАН У ПОДАРУНОК ВІДСУТНІЙ ВІД СЛОВА ВЗАГАЛІ.

Достоинства:
    Пере непогано
    Недостатки:
    Алергічні прояви

• Вікторія Т***

Чудовий

Недостатки:
    Пришов лопнутий

Представник бренду

Вікторія, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Геннадій К***

Ок

Достоинства:
    Ок
    Недостатки:
    Ні
      Представник бренду

Геннадій, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Дмитрій Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 4.05 кг

Роками купували цей порошок. Останній раз приїхав в новій упаковці з жахливим ароматизатором. Ще не розпакували, а смердить на всю кімнату, куди не сховай. Настільки хімозний, що починає боліти голова.

Достоинства:
    Відносно дешевий
    Недостатки:
    Смердить жахливо
      Представник бренду

Дмитрій, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Канарян В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10.65 кг

Колір речей після прання як після господарського мила - блідий! Якість ні до чого! Запах навіть після додаткового полоскання сильний лишається, і висипка по тілі у дітей після того як вдягнули попраний одяг!!! Що за безпредел?! Передали справу в прокуратуру, чекайте повістку до суду!

Достоинства:
    Немає. ОБЕРЕЖНО ПІДРОБКА!!!
    Недостатки:
    В діток алергія від нього, і запах ужас!
      Представник бренду

Віталій, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
      У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром

• Іван Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10.65 кг

Жахливий хімічний запах. Стояв упакованим - воняло на всю квартиру. Поправ речі - тепер речі воняють, додаткове ополіскування не допомагає.

Недостатки:
    Жахливий хімічний запах
    • Олександр М***

Аналогічно
      ...

Представник бренду

Іван, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10.65 кг

Небыло подарка Silan 540ml.

• Тетяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 4.05 кг

Гарна якість, але ну дуже сильний запах!!!

Представник бренду

Тетяна, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 8.1 кг

Багато років купувала цей порошок і завжди була задоволена. Але остання покупка дуже розчарувала -з'явився різкий, нав'язливий запах, якого не було раніше. Після прання він залишається на речах. Якщо склад або аромат змінили, то, на жаль, не в кращий бік.

Недостатки:
    Різкий запах
      Представник бренду

Анна, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Марія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10.65 кг

Это полный кошмар. Химией воняет не только в каартире, а еще и за ее дверями. Безфосфатная? ерунда полная. в дальнюю комнату запах доходит, фэ

Достоинства:
    Недостатки:
    вонь в радиусе 100м
      Представник бренду

Марія, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Лариса М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 8.1 кг

Любою цей порошок вже багато років! Купую великі упаковки - на довше вистачає. Люблю акції! Ось тепер купила в червні 2025 року за 804 гривні 8,1кг ! Пере чудово, виробник молодець! А Розетці - дякую за те, що любите своїх Покупців і робите знижки! Будемо співпрацювати !

Достоинства:
    Якість
      Представник бренду

Лариса, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!

• Светлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10.65 кг

Порошок прийшов упакований в коробку, яка була ціла. Коли розпакувала, виявилось що частина порошку вже висипалась з пакету, а пакет пошкоджений. Дуже неприємно.

Недостатки:
    Неналежне ставлення до покупця.

• Анатолий О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10.65 кг

Упаковка была повреждена и заклеена кем-то белой бумагой. Заклеена плохо и соответственно товар при транспортировке просыпался. 55 грамм товара были утеряны. Фото прилагается.

Достоинства:
    Товар хорошего качества, но...
    Недостатки:
    Пришел в повреждённой упаковке.

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 2.7 кг

Нова формула жахлива - погано пере, кольори сіріють і має навʼязливий різкий запах. Персілом користуюсь більше 10 років, тому знаю, про що кажу. Доведеться шукати щось інше.

Представник бренду

Юлія, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Олександр

Завжди беру, мені подобається

Достоинства:
    Економна упаковка, нормальна якість
    Недостатки:
    Відсутні
      Представник бренду

Олександр, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Інна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 8.1 кг

Був раніше гарний порошок, завжди тільки ним користувалася. Навіщо було змінювати працюючу формулу, до якої звикли покупці та якій довіряли, і перетворювати засіб на таке жахіття? Воно мало того що смердить, так ще й нічого не відпирає, з одягу не виполіскується, залишаючи білі сліди та липкість.

Представник бренду

Інна, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Олександр Г***

Гарна якість.

Представник бренду

Олександр, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!

• Оксана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 8.1 кг

Справляється ліпше за гелі для прання..
    Навіть для темних тканин, але для них потрібно розчинити попередньо у воді і залити до машинки, щоб не залишалося слідів

Достоинства:
    Справляється ліпше за гелі для прання.
      Представник бренду

Оксана, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Юрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 8.1 кг

Порошок дуже поганий, речі як були дуже брудні, так і залишилися

Достоинства:
    Переваг жодних
    Недостатки:
    Висока ціна, дуже низька якість. Нікому не рекомендую
      Представник бренду

Юрій, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 8.1 кг

Покупця треба поважати!!! Ви ж коментарі читаєте, як можна продавати такий жахливий порошок? Від нього голова болить, дихати не можливо. Це просто жах.

Достоинства:
    Не має.
    Недостатки:
    Смердить.
      Представник бренду

Володимир, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10.65 кг

Добрый день товар пришёл вовремя ,когда забрал оказался дерявая упаковка.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
      Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Лариса М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 8.1 кг

Чудовий порошок! Вигідна ціна за 8,1кг - Червень-26.

Представник бренду

Лариса, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!

• Антон Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 8.1 кг

Попередньою пачкою порошку користувалися більше року. Вирішили як завжди купити Persil Color, бо він мав достатньо помірно виражений запах. Теперішній порошок - це хімічна зброя, навіть з додатковим полосканням. Настільки сильного запаху ми не очікували, ще й купили 8 кг. Розчарування.

Достоинства:
    Пере речі
    Недостатки:
    Їдкий сильний запах ароматизатора
      Представник бренду

Антон, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 2.7 кг

Дуже смердить хімозою і сам порошок і речі після нього. Не розумію чому такі високі оцінки

Достоинства:
    пере речі
    Недостатки:
    запах
      Представник бренду

Андрій, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Інна М***

Супер,гарно пахне

Представник бренду

Інна, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 8.1 кг

Дуже їдкий запах , зберігати тільки в герметичній тарі. Перший порошок щоб так воняло...

• Сергій К***

підкажіть будь ласка хто виробник вашої упаковки порошку (Сербія чи Польща)?

• Інна К***

Якісно пере

Достоинства:
    Якісний
      Представник бренду

Інна, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!