Отзывы покупателей о Капсулы для стирки Persil Нейтрализация запаха 11 шт (9000101380156)
- СергейПродавец: Rozetka
Купили бабушке стиральную машину и нужно было эффективное средство от запаха старых вещей,использовав первую капсулу бабуля мягко говоря была удивлена ,после их старых методов это очень удобно для стирки,кроме того полностью убирается запах старых вещей и появляется приятный нежный аромат.Все довольны и это хорошо)будем брать ещё!!!))
- Достоинства:
- Супер качество и цена
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обычно стираю спортивную форму по 2 раза так как с первого не всегда уходит запах пота(особенно если собирать форму за пару тренировок и стирать вместе в конце недели).
Приходилось либо стирать 2-3 раза либо полоскать и застировать руками и хоз мылом.
Эти капсулы отстирывают обычно с первого раза. Поэтому несмотря на высокую стоимость на самом деле выходит выгоднее чем 2-3 раза стирать дешевым порошком и время экономится(и вода если кому то это важно).- Достоинства:
- Отлично отстирывает и устраняет запахи
- Недостатки:
- Цена за стирку довольно высокая
- Александра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Капсулы хорошие, если белье грязное с запахом справятся на ура, причём хватит 1 капсулы. Да запах ядреный, но после стирки и сушки остаётся приятный аромат. Капсулы все целые, не слипшиеся, количество соответствует указанному.
- Достоинства:
- Цена по акции огонь
- Недостатки:
- Не обнаружено
Представник постачальникаОлександра, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично справляются со своими заявленными задачами и что, очень важно для меня, два аллергика с дерматитами на порошки имеют отрицательную реакцию на эти капсулы. Так что для нас они БИНГО.
- Достоинства:
- Отличные капсулы. Все отстирывают с первого раза
- Недостатки:
Представник постачальникаОксана, вдячні за коментар. Капсули для прання Persil 4 в 1 з технологією нейтралізації запаху не тільки забезпечують захист від неприємних запахів, але також сприяють підвищенню яскравості вашого одягу, усувають важкі і вперті плями, залишаючи довговічну свіжість і захист тканини для вашого одягу.
- ОлесяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стиральный порошок Persil 4 в 1 - мой фаворит среди средств, устраняющих запах в стиральной машине. Использую для профилактики несколько раз в месяц (остальное время стираю эко-порошком).
- Достоинства:
- Отличное качество стирки и реальное устранение запаха
- Недостатки:
- жаль, что не эко
Представник постачальникаОлеся, дякуємо, що обираєте Persil! Користуйтеся із задоволенням!
- ЕкатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Впервые применяю капсулы для стирки (обычно стираю синим гелем Persil). В использовании капсула удобнее, чем просто гель, не нужно дозировать. Со своей задачей капсулы справились хорошо. Технология нейтрализации запаха действительно работает, стирали одеяло. Аромат после стирки приятный, хотя, по моему мнению, отличается от синего геля Persil. Капсулами осталась довольна.
- Достоинства:
- Удобно в использовании, не нужно наливать, дозировать. Отстирывают хорошо. Капсулы в коробке со специальной крышкой.
Представник постачальникаКатерина, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що вам все сподобалося!
- Валерия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стирала куртку зимнюю светлую, белые кеды отстирывает отлично
- Достоинства:
- Приятный запах, отлично отстирывает пятна
- Недостатки:
- Дороговато если не по скидке как для 11 капсул
- Алиса Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень удобный вариант средства для стирки, запахи действительно хорошо убирают, не вызывают аллергии на чувствительной коже, цена по скидке очень выгодная.
- Достоинства:
- Хорошо нейтрализуют запах, отстирывают и вымываются при полоскании
- Недостатки:
- Не нашла
Представник постачальникаАліса, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила на пробу, прати свої смердючі футболки. Бо вже більше семи років перу Froch, і він з запахом поту не справляється зовсім. Або то останні розбавлені поставки, не знаю, але мені надоїла погана якість прання. Стала шукати щось інше для рушників, та футболок. Перепробовала купу всього, що є зараз у магазинах, у щоденному доступі. Найгіршим певно був Арієль, після фроша чуть не задихнулась, прийшлось перепрати всі речі. Знайшла для себе Персіл 4в1 колор, гарно пере і рушники, і постіль. Але для футболок взяла цей. Пишуть що смердить, тому після експерименту з Арієлем довго вагалась пробувати. Але ні, все ок, випрала на 40, смороду в ванній не було (коли прала Арієль і Лєнор, вчадіти можна було аж у кухні), запах поту відіпрало супер, і сам аромат від футболок ледь відчутний. Я рекомендую!
Представник постачальникаЯна, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Инна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник постачальникаIнна, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Ирина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер, рекомендую
- Достоинства:
- Соответствуют описанию
- Недостатки:
Представник постачальникаIрина, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
отстирывает хорошо, приятный запах
- Достоинства:
- удобно что в капсулах
- Недостатки:
Представник постачальникаНаталiя, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупкой довольна.
- Достоинства:
- Нормально стирает. Какого-то отличия от других капсул персил не заметила.
- Недостатки:
Представник постачальникаЛюдмила, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлія С***Продавец: Rozetka
Із забрудненнями різного типу справляються чудово. Мають легкий малопомітний приємний запах
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Капсули супер. Речі після прання пахнуть приємно, фліски після них наче з парфумом квітковим. Виполіскується нормально, ще жодного разу залишки капсул не знаходила у барабані. Стіраю цими капсулами футболки і фліски, постіль і рушники стіраю звичайним колором 4в1, щоденні речі Фрошем. Питання до представника компанії: де можна купити більшу упаковку? По 11 штук це мало, і додатково купую непотрібну пластикову коробку, а більшої упаковки в жодниж великих інтернет-магазинах немає.
Представник постачальникаЯно, дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням!
Щодо Вашого питання, то наразі капсули Persil Нейтралізація запаху продаються офіційно в Україні поки лише у кількості 11 штук.
- Александра С***Продавец: Rozetka
Лучшие капсулы которые когда-либо у нас были. Пахнут частотой и свежестью
- Достоинства:
- Запах, хорошо справляются с загрязнениями
- Леонід Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Капсули відмінної якості!
- Достоинства:
- Одні плюси!
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаЛеонід, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Леонид Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Капсулы супер!!!
- Достоинства:
- Одни Большие плюсы!!!
- Недостатки:
- Нет.
Представник постачальникаЛеонiд, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Александра О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошие капсулы
Представник постачальникаOлександра, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Нина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мне очень нравятся и реально нейтрализует запах
Представник постачальникаНіна, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Алла Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарні капсули,добре перуть,задоволена!
Представник постачальникаАлла, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Получила,все отлично.
Представник постачальникаOлена, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Евгений М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені сподобалися. Одяг чистий, неприємного запаху немає.
Представник постачальникаЄвген, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороші капсули добре відстірують, гарний запах.
Дякую Розетці за гарне обслуговування.- Достоинства:
- Недостатки:
- Не побачила
Представник постачальникаАлла, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Юрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень хорошо отстирывает и очень приятный запах. Я доволен.
- Достоинства:
- Запах, хорошо стирает.
- Недостатки:
Представник постачальникаЮрiй, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені подобаються дані диски. Чудово перуть, запах
Представник постачальникаНаталія, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже люблю ці капсули
- Достоинства:
- Пахне і пере чудово
Представник постачальникаВiкторiя, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Рыбицкая М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
чудові капсули, дуже добре перуть, речі з ними не потребують ані пом'якшувача, ані бальзама-ополіскувача. але найголовніше - речі, навіть якщо трохи побули у машині після прання, не мають неприємного запаху. В мене машина - стара ЛИЖА, й речі опісля неї мають поганий запах завжди, й не пахнуть лише після кип'ятіння, що не корисно для усього трикотажу. Усі намагання та спроби з цим боротися взагалі не дали ніякого результату, лише прийшлося після лимонної кислоти та хлорки міняти поламані подшипники та інші деталі. Але після цих капсул - ніколи! Лише приємний аромат. Я в останній час навіть пральний порошок не покупаю, лише оці капсули. Перу усе при 60 градусах, й усім цілком задоволена. Щиро рекомендую.
- Достоинства:
- чудові капсули, дуже добре перуть
- Недостатки:
- не знаю
Представник постачальникаМарина, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- ИванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
конечно хорошая вещь. но будьте сразу готовы к тому, что лекарство может быть хуже болезни. ведь сами капсулы очень пахнут - прям отдушка 1000%. но с своей функцией справляются. наверное этот химический запах следствие каких-то особых активных компонентов, надеюсь ученые смогут его победить в будущем...
- Достоинства:
- запах убивают
- Недостатки:
- запах самого средства ого-го
Представник постачальникаІван, вдячні за відгук. Капсули для прання Persil 4 в 1 з технологією нейтралізації запаху не тільки забезпечують захист від неприємних запахів, але також сприяють підвищенню яскравості вашого одягу, усунення важких і впертих плям. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель за номером 0800501313
- ирина в***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стирает хорошо, но сильный аромат
- Достоинства:
- Супер
- Недостатки:
- Сильный запах
Представник постачальникаIрина, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Элла Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пользовалась для стирки пуховика так как после порошка остались белые пятна.Спасибо пятна отстирались.Нравится запах этих капсул.
- Недостатки:
- Висока ціна.
Представник постачальникаЕлла, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запах приємний
- Достоинства:
- Запах
- Недостатки:
- Не відпирає плями
Представник постачальникаЮлiя, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не понравились эти диски, запах очень сильный и резкий. Двойное полоскание и запах было слышно в комнате через закрытые балконные двери. Отстирывает средне, видимые загрязнения нуждаются в предварительной стирке.
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Намагався перестирати спортивні речі з неприємним запахом - ефект нульовий. Не задоволений.
- Достоинства:
- Невисока ціна.
- Недостатки:
- Але обіцяного видалення неприємного запаху не отримав.
Представник постачальникаАндрій, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.