Отзывы покупателей о Маска для губ Petitfee Oil Blossom Lip Mask Масло Камелии 15 г (8809508850023)

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 15 г

Класна, дійсно зволожує і на довго вистачає.

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 15 г

Навіть більше подобається, чим Ланеж. Дуже круто зволожує, гарно виглядає на губах, аромат полуничного печива

Достоинства:
    найкращий бальзам
  • Ярослава Б***

Маска супер!
    Рекомендую!

• Елена И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 15 г

Дуже поживний, з ранку губи як бархат

Достоинства:
    Поживний
    Недостатки:
    Немає.
  • Светлана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 15 г

Рекомендую)))отличное средство особенно в холодную и ветреную погоду,пользовалась также бальзамами данного бренда, осталась довольна-маска соответствует заявленным характеристикам.

• Марина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 15 г

Отличное средство для губ!
    У меня были очень сухие губы с трещинами.Нанесла маску на ночь.И это чудо!Мои губы в полномерные порядке)))

• Дана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 15 г

Масочка супер, плотна консистенція, мені здається на ранок губи навіть насиченішого відтінку
    Відчуття і результат подобаються!

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 15 г

Бальзам просто супер! Легкий на губах, просто тане при нанесенні, дуже приємний за текстурою, на довго залишає відчуття доглянутих губ! Розгладжує миттєво!

Достоинства:
    лопатка для нанесення в комплекті, що дуже зручно! приємний на губах, а головне - є результат доглянутих губ!
  • Мар'яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 15 г

Ця маска варта таких коштів. У моєї дитини взимку дуже проблемні губки ( через те, що вони у нас пухкенькі, дуже часто тріскаються і шелушаться).
    Цей засіб на відмінно справляється зі своєю задачею. Більше таких проблем немає. Користувались всю зиму.

Достоинства:
    Маленька баночка, але вистачить на кілька сезонів.
    Недостатки:
    Немає.
  • Анна В***
    Продавец: Rozetka. Вес: 15 г

Маска очень питательная, губы восстанавливает за одну ночь. Запах приятный, консистенция не жирная и не липкая. Шелушения и сухость губ проходит за одну ночь. Губы увлажнение, напитанные, гладкие и ровные. Заживают трещины.

Достоинства:
    питание, увлажнение