Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Гидрогелевые патчи для глаз Petitfee Artichoke Soothing Hydrogel Eye Mask Артишок 60 шт (8809508850559)

Оценка пользователей 4.7/5
  • Ольга У***

Патчи понравились, морщины конечно не разглаживают,но освежают и немного убирают утреннею отёчность,не сползают)

• Ганна

Приємний запах, знімає набряки зранку. Чудова якість, щільний матеріал, патчі не тоненькі, тому тримаються і не рвуться, не сповзають по лицю. Рекомендую.

Достоинства:
    Запах, дія на набряки, якість
  • таня г***

беру не первый раз,лучше пока не нашла

Достоинства:
    убирают темные круги
  • Ірина

На мені чомусь не спрацювало нічого крім легкого зменшення легкої заспаності після накладення патчів з холодильника

Достоинства:
    Добре кріпляться
    Недостатки:
    Ефект лише від того, що патч був в холодильнику, більше переван не відчула
  • Оксана Г***

Патчі сподобались. Після використання приємне відчуття

Достоинства:
    Гарно тримаються, освіжають, охолоджують
  • Виктория Т***

Мені дуже сподобались ці патчі, зі своєю функцією справляються повністю.

• Ирина И***

Хорошие патчи

Достоинства:
    удобные, хорошо освежают
  • Анастасия

советую хранить в холодильнике

Достоинства:
    свои деньги отрабатывают, комфортный размер, не сползают
  • Марина Б***

Хорошие, влажные патчи. Освежают и увлажняют. Минимальный эффект, но все равно нравятся

Достоинства:
    Аромат, увлажнение
    Недостатки:
    Малоэффективны
  • Сергій П***

патчи, как патчи. Главно, не больше 30 минут носить и не уснуть в них на медитации)

Достоинства:
    Первые самые пухленькие из патчей, и которые не слезают
    Недостатки:
    с этим цветом не смирился по утрам мой муж :)
  • Галина П***

Патчі відмінні. Зменшують набряки, приємне відчуття "ліфтингу". І, мабуть, не саме важливе, але не в останню чергу - колір зранку заряджає позитивом і бадьорістю. Дійсно вдале придбання. Зберігаю в шафці, в ванній кімнаті, але, завдяки достатній кількості гелю (вистачає залишку вологи на пальцях, щоб нанести і на верхні повіки и на перенісся), прохолоди зберігають достатньо.

Достоинства:
    Не повзуть, тонізують.
  • Тетяна М***
  • Тетяна М***

Шикарні патчі!

Достоинства:
    Запах - супер, ультравологі, хороші, мають ефект

2 раза использовала и сразу виден результат

• Елена Щ***

А подскажите, пожалуйста, про какой результат идет речь? Собираюсь купить, но сомневаюсь. Они увлажняют, отбеливают или убирают синеву под глазами.
      Спасибо!

• таня г***

у меня синева была,сейчас не так ярко выражена и отечность меньше стала

• Остапенко Т***

Отличные патчи! Не сползают, освежают,уменьшают морщинки.

Достоинства:
    Качественный товар
  • Наталія Б***

Патчі не понтові (не золоті) і не траурні (не чорні), зважайте, якщо Ви вдома не на самоті! Мої домашні поржали, сміх подовжує життя - отже, вже успіх! Зволожують, заспокоюють, просто приємне відчуття зранку наліпити таку прохолодну красу на "китайського бджоляра", зняти ранкові набряки під очима. Та й саме відчуття, що ти робиш щось для себе - коханої - і задля вроди своєї єдиної неповторної - вже надихає! Гель має приємний ненав'язливий рослинний запах, добре тримається, не заважає зробити ранкову розминку- зарядку- розтяжки - йогу та врешті поснідати, потім бажано ніжно зняти патчіки з обличча перед мейк'ап та виходом у світ. Зберігати відкриту баночку краще у холодильнику.

Дякую, незрівнянна "Розетка" та неперевершена у сучасній косметології Південна Корея!

Достоинства:
    Задовольняє всі вимоги до продукту
    Недостатки:
    Колір зелений на обличчі трохи нагадує про історичні корені пращурів-рептилій. Але ж то рослинний!
  • Наталия

патчі дуже сподобалися. зберігаю в холодильнику, використовую за потребою - гарно тонізують і зволожують шкіру, якщо перетримати - трохи стягують

Достоинства:
    гарно прибирають синці
    Недостатки:
    швидко закінчується :))
  • Анастасия

В общем, мне патчи понравились, но я от них никаких чудес не ожидала, поэтому и не разочаровалась :) хорошо увлажняют, особенно классно помогают, если хранить их в холодильнике. Общий вид становится более свежим после них. Геля не слишком много и это удобно. Патчи хорошо держатся и не сползают. Приятный ненавязчивый аромат.

Достоинства:
    Есть временный результат
    Недостатки:
    Не уберут морщинки :)
  • Елена С***
  • Елена С***

Ну, самого геля не прям, чтоб уж много, но и не сухие. Держатся на коже нормально. Поскольку банку держу в холодильнике - охлаждающий эффект тоже присутствует. По своему непосредственному назначению, надеюсь, тоже будут полезными.

Достоинства:
    Хорошая текстура и пропитка
    Недостатки:
    Не заметила
  • Любовь К***

Хорошие патчи я довольна!

Достоинства:
    Освежают ,подтягивают отлично
    Недостатки:
    Нужно каждый день чтобы был результат!
  • оксана

Хорошо увлажняют, если пользоваться каждый день убираю тёмные круги под глазами

• Оксана Р***
    Продавец: Rozetka

Відмінні патчі, шкіра після них дуже ніжна. Добре зволожують і забирають набряклість. Користуюсь уже більше місяця і буду продовжувати

Достоинства:
    Ефективні
  • Марина
    Продавец: Rozetka

Патчи соответствуют описанию, мне очень понравились)

Достоинства:
    Ощущение свежести после использования, плотная крышка на баночке