Отзывы покупателей о Интим-гель Pharma Bio Laboratory Delicate 250 мл (4820074623754)
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приятный запах
Представник постачальникаІрино, дякуємо за вибір та за відгук. Раді, що Вам все сподобалося.
- ЯрославаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший гель
Представник постачальникаЯрославо, дякуємо за довіру. Користуйтеся із задоволенням
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша консистенція, зручний дозатор, легкий аромат, ніяких неприємних відчуттів нема після використання. Сподобався
- Данилейко Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користувалася цим гелем раніше, потім пробувала інші. Але повернулася до цього знову. Нейтральний запах, як я люблю, зручний дозатор. Не досить сильно піниться, але можливо це ознака того, що нема зайвих речовин для піни. Пробивала склад гелю на сайтах по "екологічності" - він виявився одним із найкращих.
- Достоинства:
- Хороший гель за економну ціну
- Недостатки:
- Люблю, коли гелі сильно піняться
- Анна Б***Продавец: Rozetka
Отличный интим гель, довольна. Гелевая структура, приятный запах, запах нейтральный, прозрачный, густой, хорошо смывается, не сушит, защищает кожу, убирает раздражения.
- СвітланаПродавец: Rozetka
Хороший гель для інтимної гігієни. Забезпечує чистоту та догляд в інтимній зоні, достатньо густий. про що свідчить економне використання. Не сушить шкіру.Має протизапальні властивості, заспокоює шкіру, приємно пахне. Рекомендую.