Отзывы покупателей о Екстрамягкий гель для интимной гигиены Pharma Bio Laboratory с натуральными пребиотиками 250 мл (4823080004500)
- Ірина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Цей гель справляє дуже приємне враження: він створений для щоденної гігієни інтимної зони, має м’яку мийну основу з молочною кислотою та натуральними рослинними екстрактами і пребіотиками, які сприяють росту корисної мікрофлори, зменшують подразнення, свербіж і неприємний запах. Формула виглядає досить повно: трав’яний відвар, молочна кислота, пантенол, алантоїн — усе це додає комфортного відчуття чистоти і свіжості. Єдине, про що варто пам’ятати: хоча засіб заявлений як «натуральний», він все ж містить ароматизатор, PEG‑компоненти та спирт у складі, що може бути фактором при дуже чутливій шкірі. Загалом — дуже добрий варіант, якщо шукаєш надійний засіб для інтимної гігієни, який підтримує pH, мікрофлору і дає відчуття комфорту.
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
К товару вопросов нет.
Очень долго не отправляли больше недели.- Достоинства:
- Недостатки:
- Долго не отправляли (
- Светлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Хороший гель. Пахнет отлично
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Гарний делікатний засіб та ще з пребіотичною дією.
давно користуюсь та раджу всім жінкам, які які знайомі з поняттям "здорова мікрофлора".
Додатково має приємний не навязливий аротмат/, не сушить.- Достоинства:
- Якість, мякість, приємний аромат
- Недостатки:
Представник постачальникаВікторіє) дякуємо за довіру. Користуйтеся із задоволенням
- Мария И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Довольна покупкой
- ЕленаПродавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Вся семья пользуется уже год. Все довольны,жалоб нет)))
- Достоинства:
- Цена,качество.
- Ирина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Гель оставляет ощущение свежести, хорошо пениться.
- Достоинства:
- Рекомендую
- Биби Б***Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Появился зуд от этого геля
- Людмила К***Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Очень хороший гель для интимной гигиены. Пенится в меру. Отлично очищает . Нет неприятных ощущений, зуда или чего-либо. Хорошо пахнет , приятно. Нет ощущения пленки после мытья.