Отзывы покупателей о Крем Hyaluron Riche Дневной 50 мл (4016369607169)
- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перший раз стикаюсь з такою проблемою. Сам крем гарний. Гарно зволожує і мало розходується.
Але… є великий мінус і це його запах. Він смердить нереально. Тхне, ніби немитою, старою бабцею. Я не знаю навіть що робити. Можливо прийдеться комусь його віддати (якщо хтось захоче мазатися такою смердючкою)…- Представник постачальника
Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви оцінили зволожувальні властивості крему Hyaluron Riche. Щодо аромату – хочемо звернути увагу, що у складі засобу використовується фармацевтична гіалуронова кислота найвищої якості та високого ступеня очищення, яка може мати специфічний природний запах. Якщо вам потрібна допомога у виборі іншого крему, наша команда буде рада надати консультацію та підібрати засіб, який найкраще відповідатиме вашим потребам.
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем класний, користуюсь ним майже другий рік, купила за рекомендацією фармацевта і ні разу не пожалкувала. Шкіра після нього гладенька, приємна на дотик, гладить мілкі зморшки швидко вбирається без блиску. Крем дуже легкий і я з задоволенням ним користують. Ще спробувала сировотку цієї ТМ "відновлення" використовую під крем, результатом вражена: посвіжішала погарнішала. Я максимально задоволена.
- Достоинства:
- гарно пахне, насичує.
- Недостатки:
- Не має
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем ідеально підходить для сухої шкіри. Добре живить, гарно зволожує. Захищає від вітру, холоду. Швидко втягується, чудова база під макіяж. Я задоволена і якістю і ціною.
- Достоинства:
- Німецька якість
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую ночной крем и мицелярку этой ТМ.
- Достоинства:
- Очень доверяю этой ТМ. Крем мне понравился . Прекрасный состав, что вызывает доверие. Хорошо питает и увлажняет. Можно пользоваться под тоналку.
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кремом задоволена,наче для мене створений, пречудово живить шкіру, підтягує зморшки, омоложує, шкіра ніжна на дотик. Приємно пахне.
- Достоинства:
- Насичує вологою, живить
- Гуренко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем чудовий для сухої шкіри. Немає « липкого « відчуття після нанесення.
- Юлія С***Продавец: Rozetka
Дуже добре підходить під макіяж.Не блищить,не скочується.Гарно вбирається в шкіру.Приємний запах і текстура.
- Достоинства:
- Рекомендую.