Отзывы покупателей о Минеральный матирующий дермофлюид Pharmaceris SPF 30 30 Tanned для смуглой кожи 30 мл (5900717153356)
- ОрисяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 20 Natural Pharmaceris
Вже користуюся 2 місяці. Практично день в день, жодних висипань чи алергії нема. Тон підійшов ідеально, не жовтить. В мене купа недоліків, широких пор, зморщок, почервоніння, схильна до жирності шкіра. Пробувала різні варіанти щоб хоч якось це все приховати: eucerin, vichy (нормадерм мені теж підійшов), Garnier (для мене це найжахливішої якості косметика), L'Oréal. Наразі pharmaceris мій фаворит! Закінчиться обов'язково куплю ще. Це найкомфортніша для моєї шкіри тоналка, розташовується чудово, протягом дня шкіра не так швидко жирніє, замальовує всі недоліки, тримається до вечора шикарно.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ната Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 20 Natural Pharmaceris
Продукт доволі якісний. Покриття щільне. Але все-таки цей флюїд набагато краще лягає на праймер. Без праймера трохи жовтить і, якщо наносити пензлем,то скочується у дрібних змошках. Тон 20 для мене трішки затемний, шкіра в мене не найсвітлішого типу, сіро-жовто-оливкова світлого відтінку. Якщо шукаєте лайтовий крем-тон, то це не зовсім він. Це швидше повноцінна тональна основа.
Перше фото - розтушований крем, друге- просто нанесений і злегка розтертий- Достоинства:
- Маскує недоліки
- Недостатки:
- Важливо вгадати з відтінком, звісно. І знати, що саме Ви чекаєте від крему. Бажано наносити на праймер.
- Тетяна Л***Продавец: Rozetka. Тон: 20 Natural Pharmaceris
По відтінку підійшов, не жовтить. В мене чутлива щкіра з розширеними порами, але цей флюїд мені гарно лягає на шкірі, не забивається у пори. Перекриття середнє, почервоніння перекриє. Фініш не зовсім матовий, але це навіть плюс. Жодних висипань і реакцій негативних. Не скатується за весь день. Наношу навіть після процедур у дерматолога, ефективно захищає шкіру. Раніше користувалась дорожчими варіантами але тепер надам перевагу цьому флюїду. Щиро надіюсь що його якість не впаде.
Так як пишу цей відгук у вечері то прикріплю фото через 12 годин після нанесення. Трішки звісно підтерся за день але для 12 годин і легкого флюїду це супер результат - Няньчук В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 20 Natural Pharmaceris
Через дві години дуже забиває пори, збирається на всі заломах. Почало сильніше сипати. Думаю, що через цей флюїд. Як для професійної косметики - результат не дуже.